Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

nasıl yapacağını geçmiş sayfalarda anlatmıştım sana
uygulamadın mıbilmiyorumkismile

kız pek güzel saçların.bende böyle çekecem aynı pozu bozmadan çekecem.. :roflol: bak moral oldu..3 haftada bi resim çekip uzamamış die ağlamayacam artık..2 ay sonra çekerim bende..benimde bu kadar fark vardı nerdeyse..normal yani :sm_cool:

öylemii okuduklarımda yumuşatıyo denildi zannetmiştim.. gliserin alcaktım kokusu kötü denildi almadım:S:S alsammı yaaa

yumuşatıyo çünkü nemi saça hapsediyo
saç nemli olunca da kurumuyo
kurumayınca da kırılmıyo yerimseniben
koku olayında milleti dövcem haa
sarımsaktan korkuyolar oke de gliserin ne alaka
hemen pis kokuyo bilmem ne diyip senin gibi hiç kullanmayanların aklını karıştırıyorlar klava:
bence gayet normal kokusu var
gliserinden rahatsız olursan bebe yağı eklersin
ben aloe vera lısını aldım
muhteşem aklinialirimsmile

he walla özllkle aynı duruş aynı badiyi kullanıyorum
birleşip cici alın lem bana,başka giysim yohkk kaydirigubbakcemile3

yok bacım ne memnun kalması daha kullanmadım bilem..ama kokusunu baktım güzeldi..böle nası tarif etsem küçükken şurup içerdik ya ne alakaysa onları hatırlattı bana..kızlara kanıp aldım işte :) şaka bi yana tatlı bi kokusu var..fena değil..ama çok aşırıda olmasın ya zaten parfüm sıkıyom..bide saçlar olursa kokudan duramam..güzel çirkin farketmez aşırı koku başağrısı yapabiliyo bazen..rahatsız edebiliyo beni..bide kızlardan duydum daha doğrusu bi topic de okudum yasemin lavanta menekşe çilek gibi yağları suya karıştırıp son durulama suyuna kullanıyolarmış.deneyen varmı?sanırım hangisi olacağına zevkinize göre karar veriyosunuz..denemek istiyom aslında..hem lavanta filan zarar vermez parlatıyoda saçı..

evet benimde kafam çok karışmıştı cnm o zaman alayım:))) sadece gliserin kullansam yeterli olurmu acaba kırıklarım için?

bu arada gliserin kokmuyo ki..yada ben almıyom kokusunu..millet işi yok koklayıp geziyo herhal :)))ben gliserin+su+avvon durulanmayan bakım kremi koydum bi şişieye..bakım kremi biliyosunuzdur belki mis gibi zatenn

bu arada gliserin kokmuyo ki..yada ben almıyom kokusunu..millet işi yok koklayıp geziyo herhal :)))ben gliserin+su+avvon durulanmayan bakım kremi koydum bi şişieye..bakım kremi biliyosunuzdur belki mis gibi zatenn

arkadaslar 2 haftadan beri bende sac uzatma kürünü uyguluyorum bu hafta 3. haftaya giriyorum sizlere bi sorum olucak bademyagi yerine tatli badem yagin olmasi ayni etkide olurmu?

ölemi sevindim CADIARZU sabirsizim ben herhalde büyük bi fark yok gibi sac uzamamda ama pes etmicem devam boshayallersmile

baktım cnmm albümüne ama yorum yazamıyorumm 100 msj gerekiyomuşş.. saçların muhteşemmmm maşallahh benimde uzayınca koyucamm kesinn:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…