nasıl yapacağını geçmiş sayfalarda anlatmıştım sana
uygulamadın mıbilmiyorumkismile
öylemii okuduklarımda yumuşatıyo denildi zannetmiştim.. gliserin alcaktım kokusu kötü denildi almadım:S:S alsammı yaaa
kız pek güzel saçların.bende böyle çekecem aynı pozu bozmadan çekecem.. :roflol: bak moral oldu..3 haftada bi resim çekip uzamamış die ağlamayacam artık..2 ay sonra çekerim bende..benimde bu kadar fark vardı nerdeyse..normal yani :sm_cool:
kıs ben sana tarif edeyim.ben en son sakarya caddesinde geçidin ordaki diasadan aldım şampuan+saç kremi 10,60 liraydı.simgede de bulabilirsin odunpzarında..8 lira filan sadece saç kremi..
yumuşatıyo çünkü nemi saça hapsediyo
saç nemli olunca da kurumuyo
kurumayınca da kırılmıyo yerimseniben
koku olayında milleti dövcem haa
sarımsaktan korkuyolar oke de gliserin ne alaka
hemen pis kokuyo bilmem ne diyip senin gibi hiç kullanmayanların aklını karıştırıyorlarklava:
bence gayet normal kokusu var
gliserinden rahatsız olursan bebe yağı eklersin
ben aloe vera lısını aldım
muhteşem aklinialirimsmile
oooffffffff şöle bi 10 cm uzun olsa saçımmm daha ne isterim yaaa :)))
aynennnn mafoldumben
10 cm uzasa senin şu ankii saçından 5 cm kısa halini düşün aynen öle olacak:)))))
arkadaslar 2 haftadan beri bende sac uzatma kürünü uyguluyorum bu hafta 3. haftaya giriyorum sizlere bi sorum olucak bademyagi yerine tatli badem yagin olmasi ayni etkide olurmu?
ölemi sevindim CADIARZU sabirsizim ben herhalde büyük bi fark yok gibi sac uzamamda ama pes etmicem devam boshayallersmile
saol canımmbaktım cnmm albümüne ama yorum yazamıyorumm 100 msj gerekiyomuşş.. saçların muhteşemmmm maşallahh benimde uzayınca koyucamm kesinn:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?