slm kızlar bi slm verem dedim..ya yine uçlar kırılıyo..geçen makasla aldıydım az azaldıydı ..bugün yine gördüm..sanırım geçen hafta düzleştirici kullanmıştım..evet evet pişmanım ama kendime hakim olamadımneyse 2 ayda bi temizlemek sorun olmaz galibam :) hade ii geceler ben ısırganlı tohumu otlu kuru üzüm çekirdeği tozlu şekerli yoğurdumu yiyip yatçem :ecrin_bebek:
kızlar ben hala sarımsaklıyı kullanıyorum yaf koku falan yok hiç =)
korktum şimdi kalanı da yapıyım daha yapmam bilmiyorumkismile
bence dinlenen bi şarkı kkontes e armağanımdır :)
havadaaaaaaa aşşşşkkkk kokusuuu var
havadaaaa aaaaaaaaaaaşşşkkk kokusu varrrrrrrrrrrr :))
hayırlı işler ::)
kkontes bilmiyorumkismile maşallah ne kadar uzamış küre başladığın dönemlerdede okumustum çok istiyordun kaydirigubbakcemile5 diğer başlıkta takip ediyordum bu konuyu fakat bi türlü başlayamamıştım artık kesin başlayacağım sanırım Nazarımız değmesinkaydirigubbakcemile3
'kesin başlayacağım sanırım' CADIARZU kaydirigubbakcemile3
saol canım hg
bir an önce başla da sen de rapunzel ol aklinialirimsmile
ne kadar çelişkiye düşmüşüm yahu kesin ve sanırım kendime bi türlü güvenemiyorumki çok eringenim :roflol: benimkiler zaten belimdede sıklaşmasını istiyorum onada yarar umarım :Saruboceq:
aman dur kız beni afaroz etme :)) daha belime çoook var :))
ya kızlar alakasız olacak biliyorum bişey soracam da gerçi alakasız bi yığın konu geçti ya neysem :)
güneş koruyucu oluyo ya yüzümüze yazın sürmemiz gerekiyomuş ben hiç kullanmadım bu güne kadar.o nası kullanılır nemlendiriciden önce mi sonra mı?bi de bana cildiyaci amca :) bi solüsyon hazırlattı ama ona sormayı unuttum.cilt lekeleri için.sabahları sürüyorum.onu sürdükten sonra üzerine de güneş koruyucu sürsem olurmu?
ama.... benneyaptımki Belimde olsa neye yarar çok seyrek :gitme:
şimdi sordum geldim eczaneye..koruyucu üsstte kalacak alta nemlendirici sür dedi.su bazlı nemlendiricim sanırım.çünkü bellli yağlı değil..hafif..
kontes ilgin için sağol.iiçimden geldi ALLAH razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?