Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kafam karıştı vichy aqualia thermal legere die bişey var bide vichy aqualia thermal riche var..aynı değil mi bunlar?tanıtımları bile aynı ? ama isimler farklı sitelerde farklı ?

kullandıklarımın tam isimleri ;

*vichy normaderm gel nettoyant purifiant (temizleme jeli)
*vichy normaderm tonique astringent purifiant (tonik)
*vichy aqualia thermal legere (nemlendirici krem)

Son düzenleme:
kafam karıştı vichy aqualia thermal legere die bişey var bide vichy aqualia thermal riche var..aynı değil mi bunlar?tanıtımları bile aynı ? ama isimler farklı sitelerde farklı ?

' vichy aqualia thermal legere' benim kullandığım.
ona çok benzeyen bir krem daha vardı,fakat daha ucuzdu. (belki dediğin riche odur,ismini bilmiyorum)
vichy uzmanı onun daha anlık rahatlatıcı etkisinde olduğunu söyledi ve kuru ciltleri nemlendirme özelliğindeymiş
legere olan daha uzun süreli nemlendiriyormuş ve sorunlu ciltler için daha uygunmuş

anladım cnm sağol ..netten baktım şimdi..bilmiyorum riche ile legere aynı fiyata..legere kuruya dönük ciltler için anladığım kadarıyla..riche daha yağlı ciltler için sanırım.senin cildin nasıl?karma-kuru-yağlı?

bi de ikisinin açıklamaları da oldukça benzer :
legere için yazılan
ıleri araştırmalarla son teknoloji ile geliştirilmiş Aktif HyaluronineTM ve güçlendirici ve rahatlatıcı özelliklere sahip Vichy Thermal Suyu’ndan oluşan Aqualia Thermal cildinizi 24 saat boyunca sürekli nemlendiriyor.24 Saat Sürekli Nemlendirici, Güçlendirici ve Rahatlatıcı (Normal ve normalden kuruya dönük ciltler için Yoğun Nemlendirici)

riche için yazılan
Derinlemesine nem kazanan cilt rahatlar. Esnekliğine kavuşan ve rahatlayan cilt, kadifemsi yumuşaklığını kazanır. Gün boyu gerilme hissi ortadan kalkar. Sağlıklı bir cildin ışıltısına ve esnekliğine kavuşan cilt daha güçlenir...En yaygın nemlendirici molekül olan gliserinden 2 kat daha etkilidir. Cilt ile biyo yakınlık sergilemektedir.Vichy Aqualia Thermal Riche

En yaygın nemlendirici molekül olan gliserinden 2 kat daha etkilidir. Cilt ile biyo yakınlık sergilemektedir.

24 saat süren hücresel buğu. Cilt hücrelerinin kalbine nüfuz etmelerini kolaylaştırmak için yoğun nemlendirici Aktif Hyaluronine ve Vichy Termal Suyu ilk kez beraber kapsüle edilmiştir.

Derinlemesine nem kazanan cilt rahatlar. Esnekliğine kavuşan ve rahatlayan cilt, kadifemsi yumuşaklığını kazanır. Gün boyu gerilme hissi ortadan kalkar. Sağlıklı bir cildin ışıltısına ve esnekliğine kavuşan cilt daha güçlenir. Etkinliği dermatolojik kontrol altında 100 kadın üzerinde kanıtlanmıştır. Zengin hassas ciltler için formüle edilmiştir.

benim cildim çok yağlıdır canım ama benzamycin den dolayı kurudu

KIZLAR SADECE Bı TAVSıYE ıSTEYEN YAPSIN...

MAYAYLA 26 GÜNDE 4 CM UZADI..YANı NERDEYSE 6 GUNDE 1 SANTıM KADAR UZUO.

SAÇI NEMLENDıRMESı TEL TEL AYRILMIŞ GıBı DURMASI,CıLDı FONDÖTEN SÜRMÜŞCESıNE ıPEK GıBı YAPMASI YAĞ DENGESıNı AYARLAMASI DA CABASI.T BÖLGEM DÜZENE GıRDı.SıVıLCEM ZATEN AZDI AMA ŞıMDı NERDEYSE HıÇ ÇIKMIO.YUMUŞACIK OLDU TENıM.YÜZÜME FONDÖTEN SÜRMÜŞÜM GıBı

ıNSAN GENıNE EN ÇOK UYGUNLUK GÖSTEREN BESıN MAYAYMIŞ VE DE SAÇ ıÇıN VÜCUT ıÇıN TÜM GEREKLı VıTAMıN VE MıNERALLERı BARINDIRIO..

ASLA KıLO FELAN YAPMIO AKSıNE BAĞIRSAKLARIMI DÜZENE SOKTU.

SAÇLAR DOLGUN DURUO FAZLALAŞIO KESıNLıKLE.KENDı ÜZERıMDE UYGULADIM VE GÖRDÜM

HERKESE TAVSıYE EDıORUM.ıSTEYEN DENESıN DıE.

Son düzenleyen: Moderatör:
ama sabrederek zamanla sonuÇ alınıo..kesınlıkle deĞer ve hıÇbı ıŞı yok 2 dknızı almıo.gece yatarken ıÇılıo yatmadan hemen Önce

bende 1 hafta kahvaltıda mayalı süt içiyorum 1 hafta haşlanmış yumurta yiyorum. bende fark ettim bu aralar saçlarım gerçekten dolgun görünüyor.

MAYAYLA 26 GÜNDE 1 CM UZADI..YANı NERDEYSE 6 GUNDE 1 SANTıM KADAR UZUO. ???????? ya ben bu cümleyi anlamadım hem mayayla 26 günde 1 cm yazmışsın sonrada neredeyse 6 günde 1 cm uzuyo demişsin.. zaten normal hızla uzayan saç ayda 1 cm uzuyor.. anlamadım ben bişey bu cümleden.. ayrıca ne kadar süte ne kadar maya koyucaz?? kuru maya olması gerekiyo demi? mayanın bi zararı olmazmı diye de düşünüyorum mideyi ekşitmesi falan gibi yanii.. cvp bekliyorum kızlarrrrrr...

yorum yaparsam kavga çıkıcak.
o yüzden sadece gülüyorum bahsi geçen cümleye kaydirigubbakcemile3

pardon yanlış yazmışım 26 günde ölçtüm 4 santim uzamış arkadaşım ..yanlış yazmışım ve yanlış yazdığımı da görmemişim bu da 6 günde 1 cm ye tekabül edio..pardon

gece yatmadan önce sıcağa yakın sütün içine 1 tatlı kaşığı kuru mayayı koyuyosn içiosn.ekşime olmadı.kilo olmadı aksine bağırsaklarım çalışıo.

sütde çok faydalıdır ikisi bi arada.

biçok faydasını gördüm yalnız uzama deil

neyse..seviye meselesi..

isteyen yapsın çoooooooooooooooooooooooookk inanın ki çok her açıdan faydasını gördüğüm için paylaşmak istedim. 26 gün oldu başlayalı 4 cm ayrıca yazdığım etkiler mevcut.

harika tek kelimeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…