Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

*gliss sprey
*gliserin,su,bebe yağı üçlüsü
*sinameki kürü
*avon bakım spreyi
*dove saç maskesi

sabunları da eklersem yuh diycem kendime :roflol:

selamlar ben geldim amanin alta kimi gorunuyorum nazzzzzzzzzzzzzzzzz :)

bugun yine yaptim ben sinamekili kurden kaldi 10 bemiks temmuzun 10una kadar :))

oku canim benim:) naptin canim sen yuzune kontes can

ben de eritretin kullaniyorum her aksam yatmadan once doktor verdi bilmiyorum valla bi degisiklik yok gibime geliyor ama bakalim kullanamaya devam 2 ay dan once bi sey bekleme dedi ole bi hafta kullanip ayy bi ilac hic bi ise yaramiyor diyenelre carpasim geliyor dedi heh:))

sana bir alıntı ile cevap vermek isterimmm bebişim kaydirigubbakcemile3

kontescik gerçekten fotoda yüüzndeki fark belli azalmalar olmuş....daha iyi olur sanırım çünkü kısa sürede ilerleme süperr...
bne bugün boya aldım loreal kestane küllü kızıl..bakalım nasıl olacakkopuyorumnanaktan

ya kıslarr..benim tırnaklar çabuk kırılırıdı uzarken şu sinemakili lürü kullanmaya başladığımdan buyana hiç kırılmadı ve sertleşti ki ben her akşam yemek yapan temizlik çocuk derken özellikle mutfak temizliğinde tırnak önem taşır kazıma konusundasempatiksalakcinni ama hiç kırılmadı çok güzel uzadı sonradan jeton düştü acaba dedim tırnağımadamı iyi geldii:sm_cool::dance:

saol canımmm a.s.
aminnn
eed kuşum tırnaklara da iyi geliyor
bana da öyle olmuştu ama fısfıslı şişeye geçince gitti o durum :1shok:

tühh sen gene eskş duruma dön dücem ama fısfıslı şişe pıratik oluyorr..

ya nide bişey sorucam ben şu ısırganlı suyu kaynattım iki kavanoz buzdolabına koydum yıkıcağım zaman saçımı çıkarığ ılıtıp son durulama yapıyorum ya saçıma bişey olurmu acaba ?
taze demlemiyorum farkederm acabaa:uhm:

bence bu tarz şeyler taze kullanılmalı.yani kaynattıktan sonra kullan hemen..beklemeye gelmiyo..
ısırgan saçlar için çok faydalı.ben de tohumunu aldım.arada yoğurda katıp yiyiorum.hani dün dedim ya yaseminli çay aldım die..doğadan çaylarının bi ürünü var.4 çeşit çay var içinde..hepsinin ortak noktası yeşil çaylı olması..bi kutuda 4 er tane yaseminli çay ,a,c,e vitaminli çay(içinde bu çayın içinde ki karışımda ısırgan da var) ,ballı ve ginsengli.özellikle ballının içinde meyan kökü,hindiba gibi bitkilerde var..denemedim birazdan denicem..
neyse ısırgan çok faydalı aslında..çayını arıyordum ii oldu bu yeşil çay koleksiyonu..aktarlarda da bulabilirsiniz..hatta kadınlar kulubünde bi kaç topic var bu konuda da..ben okuyunca hayret ettim..her açıdan faydalı..tohumu ,kökü ,yaprağı..kaynat suyunu iç kendisini bi şekilde pişir ye :)) aman sakın tazeyken yemeyin de kaydirigubbakcemile3 taze demişken bulsam toplayacam kaynaıtp bende saça dökecem..küüçükkken bahçemizde vardı ayağım değerdi hep koşarken yakardı hiç sevmezdim..şimdi de arıyom da bulamıyom

zaten tırnakları kırılmayan güçlü ve cabuk uzayan insanlalrın saclarının da aynı derecede orantılı oldugunu duymuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…