Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

heyecanlandım bak şimdi bu gece o zaman ilk mayalı sütümü içeyimm..zaten yarın dip boyamı yapcamm..uzama daha net gönünür:icecream:

mayayla 4cm bi aydan az zamanda öylemi?hemen başlarım sinamekiyi sevemedim zaten yapcam demiştim ama sarmadı.saç rengimi de berbat etti malesefmafoldumben

ben de ictim canlar 20 gun boyunca duzenli sonra turkiyeye gittigim icin aksadi falan ama kesinlikle uzatiyor yani duzenli sinameki de yapiyorum o da olabilir ama bu 20 gunde daha da etkisini gosterdi diyebilirim

simdi tekrar basladim bugun 3uncu gunum umarim yine oyle olur

'En yaygın nemlendirici molekül olan gliserinden 2 kat daha etkilidir.'

bu bendekinde de yazıyo :roflol:

desene pazarlama olayı yani kaydirigubbakcemile3 neysem vazgeçtim şimdilik bi elimdekini bitireyim dimi:) hem memnunum ama azcık daha nemli olsun istiyorum belki daha düzenli kullanmalıyım.vichy riche die yazdığıda indirimliymiş 50 ml lik 50 küsürden 30 küsüre inmiş..15 lik indirim var..dikkatimi çekti..alsam mı acaba kullanırım elimdeki bitince?bilemedim ki bak şimdi bilmiyorumkismile numune isitiyim bari eczacıdan işe yararsa avene bitince ona başlarım...arada epey fark var..

mayaya dikkat:!!!bunu her defasında diyorum midesi hassas olanlar ilaç kullananlar dikkat etsin..benim tüm gün midem yandı..sanki 1 litre kola içmiş gibi..o topic de başta da deneyenler aynı şeyden bahsetmişler..kiminde yapabiliyo..ilk başta bi deneyin..zarar vermezse devam edersiniz.bide mayalı süt topic ayrı ..lütfen konu ordan devam etsin.merak eden ordan takip edebilir..ikide bir buraya yazmaya gerek yok.

ben 40 liraya almıştım...
bnce de dediğin gbi numune iste önce
bakalım avene den dha mı nemli yapıyor diye karşılştrma şansın olur
az buz deil çünkü parası

ben kaynar sütü seviyorum kaynar sütün içine koyuyorum 1 tatlı kaşığı mayayı.
kontesim yine bulmuşsun rapunzelleri bende bugün 11. yi yapıcam öyle ahım şahım bir uzama olmadı ama yinede bakım yapmış oluyorum en azından. geçenlerde bir arkadaşım saçların ne kadar güzel parlıyor dedi havalara uçtum vallahi öğretmenlerde saçların günden güne kabarıyor dedi ahaha
bir de bir şey sormak istiyorum elimde 3 tane bemix kaldı onlarla yapsam olur heralde değil mi?
birde kontescim burdada okumuştum gümüş suyu 1 hafta içerisinde tüm sivilceleri %98 azaltıyormuş kendi sitesindende baktım. linki bulamadım bulursam gönderirim sanada. izleride yok ediyormuş. 1000 ml 15 ppm 85 liraymış. kampanya fiyatıymış bu. arayıp kendimde sormuştum alnımdaki ufak izler için alıcaktım. 1 gün içerisinde elinizde olur dediler kargo fişyatıda 5 liraymış. ancak ben daha sonra almamaya kadar verdim çok büyük bir sivilce problemim olmadığı için. kil maskesi falan yaparım dedim. ama sen bildiğim kadarıyla rahatsızsın bir araştır derim sana eczanelerdede bulunuyormuş. bilgine

delirmek üzereyim yeter ya yeter...herşey mi aksi gider..iş yeri yoğun..dgs son gün başvuru..okullar tatil olduğu için ösym ye gidicem ama herkes orda olduğu için kalabalıkdır orası da.işten zor izin alıcam.off ya off.şeytan dio bas bas bağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…