kontescim topuzun çok şeker
ben de azcık benzerini yapıyorum şu ara ama tokam farklı
seninkini pek beğendim =)
benim de diplomaya 3 sınavım kaldı inş hepimiz geçeriz
saçlar yazın daha hızlı uzar evet
saç için güzel de istenmeyen tüyler de aynı, o pek hoş diil =)
2haftada mı böyle oldu canım ? öyleyse eğer gerçekten çok iyi...
2haftada mı böyle oldu canım ? öyleyse eğer gerçekten çok iyi...
enemmmm delikafadulden
çok mutlu oldum bebişim senin adına delikafadulden hihoyyyt
sen de benim canımsıınnnn,saol inanıp uyguladığın için şekerparemmmopuyorumnanaktan
anacım ne bulmuşsa karıştırmış sankim sempatiksalakcinniakannehirekinimo hadi hayırlı olsun..pek sevindim
ya resimlerdeki kızlar güzel güzelde bence bu kızların saçını kazıtsan yine güzeller.. sempatiksalakcinni
kızlar hani bahsetmiştim ya saçıma bi yağ bakımı hazırladım die..nihayet nerden bulduğumu buldum.buyrun efem incelemeye değer buyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-als305nk305r305lmas305n-diyenler-buraya.html
Canım saçlarını gördükten sonra gaza geldim zaten boshayallersmilekadınlar kulübüne üye olmadan önce başladım zaten sinamekiye misafir olarak takip ediyordum o zamanlar herrrrrr gün:asigim: sana ve burdaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim a.s.
Sürü psikolojisi midir nedir :roflol: benden başkalarının da aynı uygulamayı yapması ve olumlu sonuçlar alması çok motive edici benim açımdan delikafadulden
kkontessim Allah ne muradın varsa versin :Saruboceq:hihoyyyt
ekinimo hadi hayırlı olsun..pek sevindim
ya resimlerdeki kızlar güzel güzelde bence bu kızların saçını kazıtsan yine güzeller.. sempatiksalakcinni
kızlar hani bahsetmiştim ya saçıma bi yağ bakımı hazırladım die..nihayet nerden bulduğumu buldum.buyrun efem incelemeye değer buyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-als305nk305r305lmas305n-diyenler-buraya.html
saol kuşummm:kedi:kontess cm hayırlı olsun mezuniyetin canım:teytey: ne mühendisi oldun sen bakim meslektaşım ?? allah banada nasip etsin mezun olmayı işallah :Saruboceq:sınavlardan pek bunaldım yaf kafamçokkarıştı bu arada koyduğun fotolarda çok süper hatunlarda süper
selam canlar dun bi tane daha yaptim ben geriye kaldi SON 7 KUR :)) bu aksam bi tane daha yapsam temmuz 10a kadar yetisecek yaa yapayim ya nolacak demi yapayim yapayim:))
bilemedim ki ben de bilmiyorumkismile yapmadığın için olabilir ama önceden de yapmıyodun sonuçta,bu kadar dökülme var mıydı ?he kuzum ya ne varsa karıştırmış gibi ama araştırdım ben bunları hepsi saça çok çok ii geliyomuş..deneyecem bende..hepsine ayrı vakit mi ? artık hepsi bir arada :) ne varsa mutfakta sür kafanaşaka bi yana hakikaten faideli şeyler gibi...hatta bazı yerlerde saç bakım yağı die satılan ürünlerde de bunların haricinde ısırgan yağı kara üzüm çekirdeği yağı defne yağı filan bisssürü yağ oluyo.
sende yumurtasız yap nolcekki? bende az kalın olsa diyom pek ince..hatta bi kuaför bebek saçı gibi dedi..bazı yerleri güzelde bazı yerler-özellikle uçlar-çok ince ...
benim saçlar mevsimsel mi yoksa kürü 3 haftadır yapmadığımdan mı nedir dökülüyo? bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?