Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saol bebişimmm , inşallah alıcizzz diplomalarımızıı :hooray:

aman tüyleri alırız sorun deil , yeter ki saçlarımız uzasın kaydirigubbakcemile3

eedd bi bakımın daha sonuna geldimm a.s
henüs kokan bi şey yok bana
bakalım gündüz sıcağında rahatsız olcak mıyım bemiksten :kedi:

2haftada mı böyle oldu canım ? öyleyse eğer gerçekten çok iyi...

Canım ben soruyu yanlış anladım sanırım yazdıktan sonra farkettim:kedi:
Canım ben 2 ay uyguladım aman aman bi fark olmadı uzama hızımda, 2 hafta ara verdim sonra.
2 haftalık aradan sonra devam ettim uygulamaya aynı şekilde 2 ay daha. Yani toplamda yaklaşık olarak 4,5 aydır kullanıyorum sinamekiyi. Şu an tekrar ara vermem lazım aslında ama ara vermeden devam edicem bu sefer bakalım aynı hızla uzayacak mı :dance:

enemmmm delikafadulden
çok mutlu oldum bebişim senin adına delikafadulden hihoyyyt
sen de benim canımsıınnnn,saol inanıp uyguladığın için şekerparemmmopuyorumnanaktan

Canım saçlarını gördükten sonra gaza geldim zaten boshayallersmilekadınlar kulübüne üye olmadan önce başladım zaten sinamekiye misafir olarak takip ediyordum o zamanlar herrrrrr gün:asigim: sana ve burdaki bütün arkadaşlara teşekkür ederim a.s.
Sürü psikolojisi midir nedir :roflol: benden başkalarının da aynı uygulamayı yapması ve olumlu sonuçlar alması çok motive edici benim açımdan delikafadulden
kkontessim Allah ne muradın varsa versin :Saruboceq:hihoyyyt

anacım ne bulmuşsa karıştırmış sankim sempatiksalakcinniakannehir

cidden faydalı şeyler,denemek lazım diyeceğim ama işin içinde yumurta sarısı varsa ben yokum eyvahedigeldismile
ama bal eklenilebilir :hulya:
kışın sarımsak yazın bal heheheh sempatiksalakcinni

AMİNNNNNNN:gitme:

rica ederim kuşummmaklinialirimsmile
daha da uzasınlar inşşş :Saruboceq:

kontess cm hayırlı olsun mezuniyetin canım:teytey: ne mühendisi oldun sen bakim meslektaşım ?? allah banada nasip etsin mezun olmayı işallah :Saruboceq:sınavlardan pek bunaldım yaf kafamçokkarıştı bu arada koyduğun fotolarda çok süper hatunlarda süper

saol kuşummm:kedi:
her ne kadar kullanmıcak olsam da kaydirigubbakcemile3 orman müh canımboshayallersmile hatunlar çikin kızzz,özellikle kim makyaj göseli kaydirigubbakcemile3

selam canlar dun bi tane daha yaptim ben geriye kaldi SON 7 KUR :)) bu aksam bi tane daha yapsam temmuz 10a kadar yetisecek yaa yapayim ya nolacak demi yapayim yapayim:))

he kuzum ya ne varsa karıştırmış gibi ama araştırdım ben bunları hepsi saça çok çok ii geliyomuş..deneyecem bende..hepsine ayrı vakit mi ? artık hepsi bir arada :) ne varsa mutfakta sür kafana şaka bi yana hakikaten faideli şeyler gibi...hatta bazı yerlerde saç bakım yağı die satılan ürünlerde de bunların haricinde ısırgan yağı kara üzüm çekirdeği yağı defne yağı filan bisssürü yağ oluyo.
sende yumurtasız yap nolcekki? bende az kalın olsa diyom pek ince..hatta bi kuaför bebek saçı gibi dedi..bazı yerleri güzelde bazı yerler-özellikle uçlar-çok ince ...
benim saçlar mevsimsel mi yoksa kürü 3 haftadır yapmadığımdan mı nedir dökülüyo? bilemedim

Son düzenleme:
bilemedim ki ben de bilmiyorumkismile yapmadığın için olabilir ama önceden de yapmıyodun sonuçta,bu kadar dökülme var mıydı ?

karışımı bilmem ama bal işini sevdim,araştırcem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…