inşallahhh :Saruboceq:
hee aradı sıpaa kaydirigubbakcemile3
özür de diledi ohhh olsun :dilcikar: hala naz yabıom ama :kedi:kaydirigubbakcemile3
çok merci kuşumopuyorumnanaktaniyi iyi çok sevindim a.s
saçımın uzaması mı topuzum mu kaydirigubbakcemile3harikaDDD
merci bebişimmm :kedi:harika ne beğenmemesi yavrum süper görünüyo saçların yaa..
saol kuşummmkontes saçlarının rengi muhteşem ya...bayıldım valla...çok sağlıklı duruyo bi de...ay ya hemen geçse şu 3 ay:
benim kıvırcık saçım uzasın hele şu topuzdan yaparım ben de:) şahane olmuş...
slm kıslar :)
kontesim sınavında başarılar..artık kutlama yaparız burda..(bizim kutlamamızda herhalde hepimizn saçlarına kürü sürüp gelmesi olur) ..
gliserinli su karışımını günlük sürecem artık..
saçların güzel olmuş zaten zarfa değil mektuba bak dimi..kazıtsan da güzelsin :)
kontes topuzun çok hoş olmuş
benim saçlarım uzamıyo da uzamıyo..bıktım iyice hep aynı boydakırıklarını aldırıorm bi cm uzuyo yine kırılıyor.bu bakımıda denedm turplu suyuda ısırganıda..olmuyo
millet maşa fön düzleştirici neler yapıoda kırık saçları uzuyo, bnim yaptığım bin türlü bakıma rağmen yok.bıktım iyice bıktımmafoldumben
canım bi doktora filan gitsene?kontes topuzun çok hoş olmuş
benim saçlarım uzamıyo da uzamıyo..bıktım iyice hep aynı boydakırıklarını aldırıorm bi cm uzuyo yine kırılıyor.bu bakımıda denedm turplu suyuda ısırganıda..olmuyo
millet maşa fön düzleştirici neler yapıoda kırık saçları uzuyo, bnim yaptığım bin türlü bakıma rağmen yok.bıktım iyice bıktımmafoldumben
yazın daha hızlı mı uzuyormuş aklinialirimsmilecanım saçını düzleştiriyosan yada maşayla falan bi şekilde ısıya mağruz bırakıyosan uzamasını çok etkiliyo. bide geçen bi sitede okudum saçlar yazın kışa göre daha hızlı uzarmış zemuszemus bıraktım ben düzleştiriciyi falan 4 ay okullar açılasıya kadar bakım yapcam (zaten yapıyorumda bu sefer düzenli )seneye rapunzel rapunzel savurcam saçlarımı
bi de onu dene bakalım,alla alla yaa anlamadım wallahi nedeninibilmiyorumkismiledoktorada gttim herşey normal.mayalı sütü deniyim diyorum
hımm bilmem ki ,ben farkedemiyorum kuzumm:kedi:kontescim ilk sayfadaki resimlerine çok dikkatli bakmamıştım ama saçların kısayken azmış uzayınca gürleşmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?