Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kontes saçlarının rengi muhteşem ya...bayıldım valla...çok sağlıklı duruyo bi de...ay ya hemen geçse şu 3 ay:

benim kıvırcık saçım uzasın hele şu topuzdan yaparım ben de:) şahane olmuş...

slm kıslar :)
kontesim sınavında başarılar..artık kutlama yaparız burda..(bizim kutlamamızda herhalde hepimizn saçlarına kürü sürüp gelmesi olur) ..
gliserinli su karışımını günlük sürecem artık..
saçların güzel olmuş zaten zarfa değil mektuba bak dimi..kazıtsan da güzelsin :)

saol kuşummm
rengi ben de beğendim gerçektenn
akınca berbat olur genelde ama,bu şansıma güzel çıktı sempatiksalakcinni
yap yap,,çok rahat vallahii kaydirigubbakcemile2

teşkürler bitanesiimmm opuyorumnanaktan
snw geçti bakalm snçların açıklanmasını beklicem artıkk :Saruboceq:
kürü bayadr yapmıyorum,cidden bi şeyler eksik snki hayatmda :sinifsinif: bugün yabcam inşşhihoyyyt

kontes topuzun çok hoş olmuş
benim saçlarım uzamıyo da uzamıyo..bıktım iyice hep aynı boyda kırıklarını aldırıorm bi cm uzuyo yine kırılıyor.bu bakımıda denedm turplu suyuda ısırganıda..olmuyo
millet maşa fön düzleştirici neler yapıoda kırık saçları uzuyo, bnim yaptığım bin türlü bakıma rağmen yok.bıktım iyice bıktımmafoldumben

canım saçını düzleştiriyosan yada maşayla falan bi şekilde ısıya mağruz bırakıyosan uzamasını çok etkiliyo. bide geçen bi sitede okudum saçlar yazın kışa göre daha hızlı uzarmış zemuszemus bıraktım ben düzleştiriciyi falan 4 ay okullar açılasıya kadar bakım yapcam (zaten yapıyorumda bu sefer düzenli )seneye rapunzel rapunzel savurcam saçlarımı

canım bi doktora filan gitsene?
belki wücudunda bir şey eksiktirbilmiyorumkismile

yazın daha hızlı mı uzuyormuş aklinialirimsmile
bunu bilmiyodum bak,ee süpermiş madem bu iş opuyorumnanaktanhihoyyyt
mantığı neymiş ki yazın hızlı uzamasının ?:1shok:

evett baya bi aradan sonra saçlarımın bakımına kavuştu :kedi:
resmen yıkadım kendilerini kür ile hahaha :roflol:

kontescim ilk sayfadaki resimlerine çok dikkatli bakmamıştım ama saçların kısayken azmış uzayınca gürleşmiş....

kontescim ilk sayfadaki resimlerine çok dikkatli bakmamıştım ama saçların kısayken azmış uzayınca gürleşmiş....
hımm bilmem ki ,ben farkedemiyorum kuzumm:kedi:

bu arada yeni smiley'lar gelmiş sitemizeeeeee opuyorumnanaktan

Çok üzgünüm çoook
:2:

kontescim topuzun çok şeker
ben de azcık benzerini yapıyorum şu ara ama tokam farklı
seninkini pek beğendim =)

benim de diplomaya 3 sınavım kaldı inş hepimiz geçeriz

saçlar yazın daha hızlı uzar evet
saç için güzel de istenmeyen tüyler de aynı, o pek hoş diil =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…