Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya ıste ılk foto 10 ocak ıkıncısı 1 hazıran... 5ay asagı yukarı (( 4 parmak fln oluo ölcunce ama ne bılım sankı cok az gbı geldı ama sacım normalde cabuk uzamaz

gerçekten bu uzama azmış..ama her insanın bünyesi farklı benimde tanıdığım bir arkadaş var kız kulak hizasında kestirmişti saçını 1 sene oldu nerdeyse 2-3 parmak anca ..benimde normalde çok hızlı uzamaz ama ben 1 sene önce kestirmiştim..ozaman hesaplamıştım 1,5 senede 1 karış uzar diye..tabiki hiç kestirmeden ama hiç kesilmedende bu mümkün değil tabi..kırılmalar mutlak oluyor..

2 hafta önce 3 parmak kadar kestirdim mecburen saçlar orantısız olduğu için..şimdi önden bir tutam ölçüyorum sürekli 1 cm yani ayda 2 ancak buda normal zaten ..ama yılmıcam bende 7.sinemakili kürden sonra ara vericektim pazar günü yapmam gerekiyordu ama bu alşam yapıcam ara vermicem..opuyorumnanaktan zaten bemiksin kokusunuda seviyorum beni rahatsoz etmiyorr :1shok::sm_cool:

ben 1 kere şampuanlıyorum,yanlış mı yapıyorum bilmiyorumkismile

yok kuşum en doğrusu seninki
ben de 1 kere şampuanlıyorum
ama rahat edemeyen olursa en fazla 2 kere şampuanlasın
fazlası zararlıymış bir çok yerde okudum bilginize =)

bi de yağ karışımlarını saçtan çıkartmak için 4 kere falan şampuanlayanlar
yarardan çok zarar oluyo

saç kuruuluktan mı kırılır?gliserin sürüyorum ama az mı geliyo acaba?günlük mü sürüyosunuz?ben 2-3 günde bi aklıma gelince fıs fıs yapıom:)

püfff bende bıktım kırıklardan yine yine yine alsanaalsanasmile

cnmm nasılsınn?? yanlış hatırlamıyorsamm senn mavii suyuu almak istiyodunn aldınmıı?? ben aldımm ilk kullanımdaa saçlarımı yumuşacık yapıp kolayca açtı.. üstelikk saç kremide kullanmadımm.. haberinn olsunnyerimseniben

Kızlarrr slmm hepinizee... sinemakii küründe dün 5. maskemi yaptımm...fakatt uzama yok saçlarımdaa normal uzama hızında uzuyor yanii... bunun yanında başka şeylerde yapıyorumm.. fakat maalesefff... benim gibii kullanıpta sonuç alamayanlar sonradan aldılar mı???

yağ karışımı ile ilgili olanı ben de duymuştum
yağdan arınsın diye defalarca yıkarsan yağın hiç bi olumlu etkisi olmaz demişti bi kuaför boshayallersmile

saç kuruuluktan mı kırılır?gliserin sürüyorum ama az mı geliyo acaba?günlük mü sürüyosunuz?ben 2-3 günde bi aklıma gelince fıs fıs yapıom:)
eed kuruluktan kırılır,bi de besinsizlik vs den diye tahmin ediyorum...
her gün sıkıyorum bennboshayallersmile
azcık çatallaşmam var ama yine de...
sınavlarım bitince kırpcam kendi kendimezemuszemus

maşallah güzelim ya çok güzel saçların var rengide öyle benimde şuan sırtımda saçlarım.bilmiyorumkismile poka hantas gibi olmak istiyorum sence işe yarar mı?

ay ya bu konuya her girdiğimde önce saçların nasıl uzamış ona bakıyorum iç geçirip benimkilerin uzaması umuduyla yazıyorum ve heyecanla:)

ben bugün zeytinyağıyla yumurtanın sarısını karıştırıp saçıma sürdüm bi saat beklettim..bakım olsun diye..inşallah faydasını görürüm...sarımsağı kullanmıyorum ben onun yerine bu bakımı yapsam iyi olur demi...ama çok zor arıttım ya saçımdan......koca kazan suyu yarıladım sırf saçım için....ayda bi yapıcam...

he kızlar bi de saçlarınızı şampuanla yıkamadan önce saf zeytinyağlı bi sabunla yıkayın dipleri güzel temizlensin...ben öle yapıyorum sonra şampuan yapıyorum...annem diyo yeni nesilin saçları kötü hep şampuanlar yüzünden tivtik tivtik..sabunla yıkayın diyo hep...bağalım ben başladım yıkamaya ve yumuşacıık oldu:)

bi de şey sorucam sana kontes japongulu yarım saat bekletmiş bu karışımı biz niden 4-5 saat bekletiyoruz...? yarım saat bekletsek aynı etkiyi yapmaz mı ya?

bilmiyorum ki canım
ben en az 3 saat beklettim hep boshayallersmile

zeytinyağlı sabun bende de war,daha hiç açılmamış
okul derdim bitince deniycem onu,aklımda bayanssulusmile

işteee kontesten deli bi topuz bozması ta taaa :roflol:
çoğunuz beğenmiceksiniz belkim ama ben bugün böyle gezdim pasaklı kontes misaliii:hooray:
çok da rahattı valla tavsiye ediyorum :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…