benim 4 parmağım 6 cm ediyo,ama sanki senin uzaman 6cm den daha çok gibi bilmiyorumkismileya ıste ılk foto 10 ocak ıkıncısı 1 hazıran... 5ay asagı yukarı(( 4 parmak fln oluo ölcunce ama ne bılım sankı cok az gbı geldı ama sacım normalde cabuk uzamaz
ben 1 kere şampuanlıyorum,yanlış mı yapıyorum bilmiyorumkismile
püfff bende bıktım kırıklardan yine yine yine alsanaalsanasmile
yağ karışımı ile ilgili olanı ben de duymuştumyok kuşum en doğrusu seninki
ben de 1 kere şampuanlıyorum
ama rahat edemeyen olursa en fazla 2 kere şampuanlasın
fazlası zararlıymış bir çok yerde okudum bilginize =)
bi de yağ karışımlarını saçtan çıkartmak için 4 kere falan şampuanlayanlar
yarardan çok zarar oluyo
eed kuruluktan kırılır,bi de besinsizlik vs den diye tahmin ediyorum...saç kuruuluktan mı kırılır?gliserin sürüyorum ama az mı geliyo acaba?günlük mü sürüyosunuz?ben 2-3 günde bi aklıma gelince fıs fıs yapıom:)
ya ıste ılk foto 10 ocak ıkıncısı 1 hazıran... 5ay asagı yukarı(( 4 parmak fln oluo ölcunce ama ne bılım sankı cok az gbı geldı ama sacım normalde cabuk uzamaz
saol canımm opuyorumnanaktanmaşallah güzelim ya çok güzel saçların var rengide öyle benimde şuan sırtımda saçlarım.bilmiyorumkismile poka hantas gibi olmak istiyorum sence işe yarar mı?
benim 4 parmağım 6 cm ediyo,ama sanki senin uzaman 6cm den daha çok gibi bilmiyorumkismile
ay ya bu konuya her girdiğimde önce saçların nasıl uzamış ona bakıyorum iç geçirip benimkilerin uzaması umuduyla yazıyorum ve heyecanla:)
ben bugün zeytinyağıyla yumurtanın sarısını karıştırıp saçıma sürdüm bi saat beklettim..bakım olsun diye..inşallah faydasını görürüm...sarımsağı kullanmıyorum ben onun yerine bu bakımı yapsam iyi olur demi...ama çok zor arıttım ya saçımdan......koca kazan suyu yarıladım sırf saçım için....ayda bi yapıcam...
he kızlar bi de saçlarınızı şampuanla yıkamadan önce saf zeytinyağlı bi sabunla yıkayın dipleri güzel temizlensin...ben öle yapıyorum sonra şampuan yapıyorum...annem diyo yeni nesilin saçları kötü hep şampuanlar yüzünden tivtik tivtik..sabunla yıkayın diyo hep...bağalım ben başladım yıkamaya ve yumuşacıık oldu:)
bi de şey sorucam sana kontes japongulu yarım saat bekletmiş bu karışımı biz niden 4-5 saat bekletiyoruz...? yarım saat bekletsek aynı etkiyi yapmaz mı ya?
yarınki sınavımı geçersem diploma alıyorum bebiklerimm
dua edin benim içinnn a.s.
inşallah geçersin :Saruboceq:
sevgilinle durum nasıl kontes aradımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?