Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm kızlar ben mail atmıştım bu cevap geldi.yorum yapmıyorum.ama dediğim gibi tedbir iyidir

Sn. ************

Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Pakmaya tarafından üretilmekte olan kuru maya hamur kabartmak amacıyla üretilmekte olan bir üründür.
Yazınızda bahsettiğiniz "mayanın saç uzatmak amacıyla kullanılması" bilimsel olarak kanıtlanmış ya da üzerinde bilimsel çalışma yapılmış bir konu değildir.
Pakmaya olarak bizim bu konuda herhangi bir bilgi birikimimiz bulunmamaktadır. Dolayısiyle mayanın tedaviye yönelik bir ilaç gibi kullanılmasının da doğru olmadığını düşünüyoruz.

Benzer şekilde mayanın süte karıştırılarak içilmesinin de doğru bir uygulama olmadığı kanısındayız.

Sagılarımla,

Doç. Dr. L***** D*****
Pak Biyoteknoloji Merkezi Md.

ya kızlar nasıl içiyorsunuz o mayayı allah aşkına şişkinlik falan yapar ben ki saç için herşeyi yaparım onu yapamıyorum cesaret edipte

onlar tabiki de böyle der bence,sonuçta sen maya süt karışımı ile bir sonuç elde edemessen ya da daha da kötüsü olumsuz bi sonuç elde edersen,onların maili ile ilgili yere gidip 'bana bunu bunu demişlerdi' diye şikayetçi olabilirsin.
o yüzden doğru değil,bilgimiz yok fln demişlerdir.

ablam doktor canım sorcam ama saçma bişeyse dalga geçer şimci benle bissürü alsanaalsanasmile görüşebilirsek sorarım yazarım bura fikirlerini şakkıdışakkıdı

saçma değildir canım yaa, mayanın besin değerlerini falan biliyodur mutlaka o, bu maya içme önerisi internette birçok yerde yazıyo yani birçok doktor tarafından da yazılmış şeyler var. yani sen sor sor :)

katılıyorum böyle bi mesuliyete giremezler, benim merak ettiğim kilo alıp aldırmıyacağı zaten

evet bilimsel bi durum yok ortada..biraz deneme yanılma yöntemi bu..deneyin bakalım..bende istiyoru m aslında ..az az atsam olurmu ki?

geçen hfta ilk kürümü yptm şimdide saçlarımı boyadım ama 2.kürümü yapmaya cesaret edemedm saç rengini etkiliomş die çokmu açıo saç rengini yada nsl etkilio?

sarımsağı normal her zaman kullandığımız şampuana koyuyoruz değil mi?
saçım boyalı, acaba bir zararı olur mu?
bir de tatlı badem yağı mı acıbadem yağı mı kullanıcaz?
sarımsak saçı kokutmaz mı?
sarımsaklı şampuandan sonra bir kez de sarımsaksız şampuanla yıkasak olmaz mı?
bu sarımsak vücudumuzdaki tüyleri de etki eder mi? pko olduğum için zaten tüy sorunum var
yardımcı olursanız sevinirim.

saçlarım röflelerden sonra çok kötü oldu, uzamıyor artık.
son kestirdiğimde de hiç beğenmedim.
bir an önce uzasın istiyorum

boyalı saçların rengini açıyomuş öyle diyo saçları boyalı olan arkadaşlar.....benim boyasız olduğu için böyle bi sorunum olmadı...

tatlı badem yağı kullanıcaksın...
sarımsak saçı çok pis kokutur tabi üstüne sarımsaksız olan bi şampuanla yıkamalısın ki kokusu biraz olsun azalsın...
vücutta tüy sorunu yapıcanı sanmam bölgesel uygulanıyo çünkü....

ve emin ol pek güzel uzatıyo:lepi:

bi soru da ben sorayım;
azcık geçmiş sayfaları okusanız olmaz mı?

kizlar aci badem yagi tatli badem yagi diye bisimi var yaa delikafadulden
ay ben bunu bilmiyoduuuuuuuuuum
acaba benim badem yagi hangisinden:roflol:

gercekten de boyali sacin rengini aciyor bugun hocalardan biri sacinimi boyattin dedi tabii ben anlatamadim derdimi sinameki kaynatip soguyunca bemiks ve de badem yagi katip sacima suruyorum o aciyor rengini diyemedimmm uhu uhu:))

gercekten de boyali sacin rengini aciyor bugun hocalardan biri sacinimi boyattin dedi tabii ben anlatamadim derdimi sinameki kaynatip soguyunca bemiks ve de badem yagi katip sacima suruyorum o aciyor rengini diyemedimmm uhu uhu:))
aman deme boşverr
bu bizim küçük sırrımız olsunaklinialirimsmile

değilim işte :dilcikar::dilcikar: saçım uzuyo ondan bikere o tamammı sositosositosositososito

ama tabi genede bitde bi ihtimal eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol:

hhehehe sempatiksalakcinni
oluo kaşıntı,merak edilcek bi durum deel opuyorumnanaktan

değilim işte :dilcikar::dilcikar: saçım uzuyo ondan bikere o tamammı sositosositosositososito

ama tabi genede bitde bi ihtimal eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

:roflol::roflol::roflol:

canım saçların boyalıysa dip boyan gelmiştir buda uzadığına işaret bence zaten boyalıysa korkma boyalı saçta bit durmuyordelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…