Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

oda çıtçıt değilmi ya hepsi kendi saçı değil onunda bence :umursamaz: ama güzel gerçekten şakkıdışakkıdı

bilmemki citcit gibi durmuyo aslinda ama kesin citcittir
ciitcitsa bile cok güzelyaaa
bende kullandim citcit ama onun saclari apayri güzel duruyo
bende öyle durmuyodu:umursamaz:

nası oluyodu o tam olarak anlatsanıza bana :kedi:
unuttum :kedi:

canım bir bardağa bir tatlı kaşığı kuru maya koyuyorsun üstüne biraz ılık süt veya su koyup erittikten sonra bardağa soğuk sütü doldurup içiyorsun.
ılık süt içmeyi seviyorsan mayayı koyup üstüne tamamen ılık süt koyabilirsin ya da benim gibi süt içemiyorsan ben şeftali suyuyla içiyorum sen de öyle yapabilirsinkaydirigubbakcemile5

tamamdır,deniycemmkaydirigubbakcemile2 cildime de iyi gelir hem:kedi:

slm kızlar fazla sık uğrayamıyorum artık
3 haftadan sonra dün bakımımı yaptım.badem yağı azmış evde hint yağı ve susam yağı ile de takviye yaptım.fena değil..uzama olduğunu farkdeiyorum artık
ya ben bu mayalı sütü bikaç kez denedim..ilk başlarda az kattım galiba hatırlamıyorum - ah bu unutkanlığım-neyse..bi süre denemedim.sonra dedim bi içeyim.ama o gün boyunca midem yandı yandı resmen ya..zaten mideme dikkat ederim.sinir stres etkiler..kahve asitli şeylerden filan uzak durmaya çalışıyorum.çok şükür reflü benzer bişey yok ama olmaması için tedbirli davranmam şart..hala o gün veya mayalı süt aklıma geldikçe genzim yanıyo..bilmiyorum denemek istiyorum ama korkuyorum sonuucndan..ters etki yapar mı die..maya firmalarına mail attım.böyle bişey yok dediler..araştırmaları yokmuş konu ile ilgiili..internette de bulamadığımı hatırlıyorum..az az denesem mi acaba ?ne dersiniz?

günaydın canımm
reflü eder mi etmez mi bilmiyorum ama hassas midelilere iyi gelmediğini duymuştumm.
sirke de iyi gelmez mesela.
bu da onun gibi olmalı.

sirke ile fena değilaram -zaten çok kullanmam da-bilemiyorum onu..ama kahve türk kahvesi çayın fazlası - özellikle biraz açken içersem - fazla ekşi acı tuz benzeri şeyler tüketirsem başlar hemen..bir arada değil elbette...tek tek yesem bile yanma başlıyo..dediğim gibi ileri bişey yok..ama üstüne gitmek istemiyorum dikkatli olmam lazım yoksa ilerde en ufak bişeyde ilaçlarla yaşamam gerekir.sabah 2 çay içtim mesela hafiften rahatsız etti :gitme: ama az az atıp bi denesem mi ki?

canım bence bir doktora görün çünkü ben midemden çok çektim ayda bir acile giderdim. midemde helicobacter pylori çıktı.(gastrite fln sebep olan bakteri).
Allahtan bende gastrit yapmadan tedavi edildi. şimdi sadece çok şerbetli bişey yersem biraz yanma yapıyor. onun dışında gayet iyi midemkaydirigubbakcemile5

aa bakteri mi akannehir bak ben bunu bilmiyodum..sağlık ocağına gittim yanma var dedim.hapla şurup verdi gönderdi o kadar..bilmiyorum hatırlamıyorum başka...işte çok çay kahve gibi şeyler içmemeye dikkat ediyorum filan...peki senin nasıldı?benim bikaç yıldır var.stresli iken artar..ben öyle acillik olmadım çok şükür ama ihmal etmemek lazım..yemek yemeden naparız?bide 3 gr bişeyim zaten

canım bende ne zaman ağrıcağı hiç belli olmuyordu tabi strasliyken de ağrıyordu ve tatlı fln hiç yiyemiyordum.
defalarca kan testleri yaptılar hiçbişey çıkmadı. endoskopi yapıldı(midemden parça da alındı) temiz çıktı midem ama alınan parçanın sonucu çıkınca helicobacter pylori olduğu anlaşıldı canım. ama bunun nefes testi de var bende şüphelenmedikleri için önce nefes testi yapmadılar sanırım. tedavi gördüm sonra nefes testiyle kontrol edildi ve bakteri yokolmuştu.kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Ayyy bende başlıorum bgun ablacım bnm saçlarım kalçamda zaten ama katlarım kısa ((( hepsi aynı boy olsun die uğraşıorum inş katlarımda heemncecik uzar gelişmleri yazıcam zemuszemus

merhaba kızlarr...
sinemakili küre 2 hafta verdim ısırgan suyumuda dökmez oldum ama saçım dökülmesi çoğalmaya başladıı:1shok::gitme:
offf yaaa ben bakım yapmadığım sürece saçımın dökülmasi hızlanoyorrr:1shok:
sürekli yapmam lazım uzamasında etki etmedi ama dökülmedeki etkisi süper...akşama yapıcam mecburr-tatlicadiarzu-

kızlar dün 2. ye yaptım evde evigen ampulde vardı ondan da ekledim oh ama ben en fazla 2 saat bekletebiliyorum malesef

Ayyy bende başlıorum bgun ablacım bnm saçlarım kalçamda zaten ama katlarım kısa ((( hepsi aynı boy olsun die uğraşıorum inş katlarımda heemncecik uzar gelişmleri yazıcam zemuszemus
kalçanda mı akannehir
yürü git kız topikten kaydirigubbakcemile3
şaka şaka:kedi: hg kuşumm:1hug:

eveeet 3. kürüm kafamda:hulya:

daha çok yeniyim ben yaa...ama göz açıp kapayana kadar geçti ya günler...hemen 3. hafta geldiaklinialirimsmile..iyiki okuduğum gibi başlamışım...:lepi:

kızlar yaaa yok mu böyle doktor diyetisyen tanıdığı falan olan şu maya işini bi öğrensek, kilo yapmasından korkuyorum yoksa hemen başlamak istiyorum.
ayrıca o baharın saçlarını bnde çok beğeniorum çok kıskanıyorum her gördüğümde yaaaaakaydirigubbakcemile

ablam doktor canım sorcam ama saçma bişeyse dalga geçer şimci benle bissürü alsanaalsanasmile görüşebilirsek sorarım yazarım bura fikirlerini şakkıdışakkıdı

bu arada benim kafam baya iyi kaşınıyo ayy işallah uzadığı içindir :sm_cool:sositososito:sm_cool:sositososito :sm_cool: sositososito:sm_cool:sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…