oda çıtçıt değilmi ya hepsi kendi saçı değil onunda bence :umursamaz: ama güzel gerçekten şakkıdışakkıdı
nası oluyodu o tam olarak anlatsanıza bana :kedi:
unuttum :kedi:
tamamdır,deniycemmkaydirigubbakcemile2 cildime de iyi gelir hem:kedi:canım bir bardağa bir tatlı kaşığı kuru maya koyuyorsun üstüne biraz ılık süt veya su koyup erittikten sonra bardağa soğuk sütü doldurup içiyorsun.
ılık süt içmeyi seviyorsan mayayı koyup üstüne tamamen ılık süt koyabilirsin ya da benim gibi süt içemiyorsan ben şeftali suyuyla içiyorum sen de öyle yapabilirsinkaydirigubbakcemile5
günaydın canımmslm kızlar fazla sık uğrayamıyorum artık
3 haftadan sonra dün bakımımı yaptım.badem yağı azmış evde hint yağı ve susam yağı ile de takviye yaptım.fena değil..uzama olduğunu farkdeiyorum artık
ya ben bu mayalı sütü bikaç kez denedim..ilk başlarda az kattım galiba hatırlamıyorum - ah bu unutkanlığım-neyse..bi süre denemedim.sonra dedim bi içeyim.ama o gün boyunca midem yandı yandı resmen ya..zaten mideme dikkat ederim.sinir stres etkiler..kahve asitli şeylerden filan uzak durmaya çalışıyorum.çok şükür reflü benzer bişey yok ama olmaması için tedbirli davranmam şart..hala o gün veya mayalı süt aklıma geldikçe genzim yanıyo..bilmiyorum denemek istiyorum ama korkuyorum sonuucndan..ters etki yapar mı die..maya firmalarına mail attım.böyle bişey yok dediler..araştırmaları yokmuş konu ile ilgiili..internette de bulamadığımı hatırlıyorum..az az denesem mi acaba ?ne dersiniz?
slm kızlar fazla sık uğrayamıyorum artık
3 haftadan sonra dün bakımımı yaptım.badem yağı azmış evde hint yağı ve susam yağı ile de takviye yaptım.fena değil..uzama olduğunu farkdeiyorum artık
ya ben bu mayalı sütü bikaç kez denedim..ilk başlarda az kattım galiba hatırlamıyorum - ah bu unutkanlığım-neyse..bi süre denemedim.sonra dedim bi içeyim.ama o gün boyunca midem yandı yandı resmen ya..zaten mideme dikkat ederim.sinir stres etkiler..kahve asitli şeylerden filan uzak durmaya çalışıyorum.çok şükür reflü benzer bişey yok ama olmaması için tedbirli davranmam şart..hala o gün veya mayalı süt aklıma geldikçe genzim yanıyo..bilmiyorum denemek istiyorum ama korkuyorum sonuucndan..ters etki yapar mı die..maya firmalarına mail attım.böyle bişey yok dediler..araştırmaları yokmuş konu ile ilgiili..internette de bulamadığımı hatırlıyorum..az az denesem mi acaba ?ne dersiniz?
aa bakteri mi akannehir bak ben bunu bilmiyodum..sağlık ocağına gittim yanma var dedim.hapla şurup verdi gönderdi o kadar..bilmiyorum hatırlamıyorum başka...işte çok çay kahve gibi şeyler içmemeye dikkat ediyorum filan...peki senin nasıldı?benim bikaç yıldır var.stresli iken artar..ben öyle acillik olmadım çok şükür ama ihmal etmemek lazım..yemek yemeden naparız?bide 3 gr bişeyim zaten
çok çok geçmiş olsun ağrı değil benim ki yanma ...umarım bi daha yaşamazsın..
kalçanda mı akannehirAyyy bende başlıorum bgun ablacım bnm saçlarım kalçamdazaten ama katlarım kısa ((( hepsi aynı boy olsun die uğraşıorum inş katlarımda heemncecik uzar gelişmleri yazıcam zemuszemus
bitli bitlii laelaelaelaelaebu arada benim kafam baya iyi kaşınıyo ayy işallah uzadığı içindir :sm_cool:sositososito:sm_cool:sositososito :sm_cool: sositososito:sm_cool:sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?