bir sorum olacak dün sinameki kürünü yaptim ama bemiks yoktu sadece badem yagiyla karistirdim sürdüm
yarin alacam bemiksi
pazar günü tekrar bu kürü yapsam olurmu acaba?bilmiyorumkismile
bir sorum olacak dün sinameki kürünü yaptim ama bemiks yoktu sadece badem yagiyla karistirdim sürdüm
yarin alacam bemiksi
pazar günü tekrar bu kürü yapsam olurmu acaba?bilmiyorumkismile
çok güzel olmuş canım saçların bende başlıyorum yarın =)
:1hug:
kıyamam sana olumunekankayizsmile
dün akşam kızlar toplandık die yazdığımda 10 kayıtlı kullanıcı vardı ohaoldumsmile
kızlaaaaar nolur yardım tam kürümü hazırlarken badem yagımın bittiğini farkettim evde yaglardan bi sarımsak bi bugday kalmıştı bende sarımsak yagı ekledim badem yagı yerine suan saclar sarılı beklemiş durumdayım ama sürerken bi yandan bemiksin kokusu bi yandan sarımsak yagının kokusu kendimden geçtim
şimdiiii soracagım sey badem yagı yerine sarımsak yagı sürdün bu haftalık sadece bi zararı olurmuki acabaa sarımsagın kokusuna dayanamıyorum yaaaaa kafamçokkarıştı
aylarca kokman dışında bi zararı olmazsempatiksalakcinni
kkontess nolur bana ciddi olmadıgını sölee yoksa doruu banyoya gitmek zorunda kalacamm bide yazların 38 derece gectiği bi memleketteyimmm kokucammı ben şimdi :1no2::1no2:
kızlar selam ya bir kaç gündür nettemi sitede mi anlayamadım giremiyorum siteye ya oh bugün doya doya okuyayım
netinde sorun varmış kuşum
biz hep burdaydık bayanssulusmile
ciddiyim.
sarımsak yazın kullanmıyorum ben.
hem seninki sarımsak yağıymış.
onu baharda kullandı diye günlerce kokusundan kurtulamayan bir arkadaşımız vardı...
38 derecede ne olur sen tahmin et :1ninca:
kızlaaaaar nolur yardım tam kürümü hazırlarken badem yagımın bittiğini farkettim evde yaglardan bi sarımsak bi bugday kalmıştı bende sarımsak yagı ekledim badem yagı yerine suan saclar sarılı beklemiş durumdayım ama sürerken bi yandan bemiksin kokusu bi yandan sarımsak yagının kokusu kendimden geçtim
şimdiiii soracagım sey badem yagı yerine sarımsak yagı sürdün bu haftalık sadece bi zararı olurmuki acabaa sarımsagın kokusuna dayanamıyorum yaaaaa kafamçokkarıştı
cnm keşke buğday yağını da katsaydın..hep sarımsak olmasından iyidir..yani 2 ölçü sarımsak yerine 1 er ölçü buğday ve sarımsak olurdu.hem buğday yağı da faydalı saça..kuru saçları besliyomuş.saçları parlatıp besliyomuş dökülmeye de iyiymiş.benim badem yağı bitti..geçenlerde evde ki yağları araştırdım saçlar için faydalı denilenleri karıştırdım.öyle bi maske vardı çünkü.eksiklerim var ama olsun.hint-susam-buğday-sarımsak-badem yağları filan var.aklıma gelenler bunlar.badem yağım bitince bu karışımdan veya sadece hint-susam yağından kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?