Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bir sorum olacak dün sinameki kürünü yaptim ama bemiks yoktu sadece badem yagiyla karistirdim sürdüm
yarin alacam bemiksi
pazar günü tekrar bu kürü yapsam olurmu acaba?bilmiyorumkismile

olur olmasına da dün neden yaptın madem 1-2 gün içinde bemiks alıp yeniden yapacaksan zemuszemus
her hafta illa aynı gün yapmanıza gerek yok sonuçta.

sedna'cım senin filminden önce ben tutuldum yavrum
artık nasıl bi yatışsa bendeki,sağ tarafımın işlemleri durdu, o derece...:roflol:
bengay'landım mis gibi kokuyorum,sarılmak isteyen var mı:roflol::roflol:

Son düzenleme:
:1hug:
kıyamam sana olumunekankayizsmile
dün akşam kızlar toplandık die yazdığımda 10 kayıtlı kullanıcı vardı ohaoldumsmile

kızlaaaaar nolur yardım tam kürümü hazırlarken badem yagımın bittiğini farkettim evde yaglardan bi sarımsak bi bugday kalmıştı bende sarımsak yagı ekledim badem yagı yerine suan saclar sarılı beklemiş durumdayım ama sürerken bi yandan bemiksin kokusu bi yandan sarımsak yagının kokusu kendimden geçtim
şimdiiii soracagım sey badem yagı yerine sarımsak yagı sürdün bu haftalık sadece bi zararı olurmuki acabaa sarımsagın kokusuna dayanamıyorum yaaaaa kafamçokkarıştı

aylarca kokman dışında bi zararı olmazsempatiksalakcinni

kızlar selam ya bir kaç gündür nettemi sitede mi anlayamadım giremiyorum siteye ya oh bugün doya doya okuyayım

kkontess nolur bana ciddi olmadıgını sölee yoksa doruu banyoya gitmek zorunda kalacamm bide yazların 38 derece gectiği bi memleketteyimmm kokucammı ben şimdi :1no2::1no2:

ciddiyim.
sarımsak yazın kullanmıyorum ben.
hem seninki sarımsak yağıymış.
onu baharda kullandı diye günlerce kokusundan kurtulamayan bir arkadaşımız vardı...
38 derecede ne olur sen tahmin et :1ninca:

ciddiyim.
sarımsak yazın kullanmıyorum ben.
hem seninki sarımsak yağıymış.
onu baharda kullandı diye günlerce kokusundan kurtulamayan bir arkadaşımız vardı...
38 derecede ne olur sen tahmin et :1ninca:

yazdığını okudum teşekkür bile etmeden banyoya koştummm kaydirigubbakcemile3
çok tesekkür ederim kontescimm beni hafta sonu kokmaktan kurtardın bu yaşıma kadar sarımsak sürmediğim için hemen çıkar diye düşündüm kokusu hatırlarsan ilk üye olduğumda sana şampuanmın içine katabilirmiyim diye de sormuştum
saclarımı hemen yıkdaım 3 defa sampuanladım kremledim şimdi de sac bakım serumu sürecem kokulu artık bugun badem yagı alır yarın yaparım tuh ya hint yagıda vardı bende keşke onla yapsaydımmm tekrar teşekkür kontes acil durumda başvurulacak ilk kişisin alkisalkisalkis

cnm keşke buğday yağını da katsaydın..hep sarımsak olmasından iyidir..yani 2 ölçü sarımsak yerine 1 er ölçü buğday ve sarımsak olurdu.hem buğday yağı da faydalı saça..kuru saçları besliyomuş.saçları parlatıp besliyomuş dökülmeye de iyiymiş.benim badem yağı bitti..geçenlerde evde ki yağları araştırdım saçlar için faydalı denilenleri karıştırdım.öyle bi maske vardı çünkü.eksiklerim var ama olsun.hint-susam-buğday-sarımsak-badem yağları filan var.aklıma gelenler bunlar.badem yağım bitince bu karışımdan veya sadece hint-susam yağından kullanıyorum

sorma ya sednacım yaptık bi hata neyseki yarım saatle işi kurtardım hemen yıkadm ama yine kokusu az varrrr
şimdi bu karışımı bugday yagıyla yapsam suan bi zarar verirmi sacıma ???

QUOTE=sedna03;13946824]istersen bi gün bekle..yağlandırma saçı..hem yıkamışsın ya tekrar yıkama..bi gün bekle..hint yağı da olur.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım artık yarına yaparım bakımımı aslınsa sarımsak yagı sacları cok güzel parlatıyooo besliyo ama şu kokusu yokmu allahım neydi o öle bemiksle birleşince sarhoş oluyodum sürerken kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…