gliserinli karışım var onu yapıyorum...bebe yağı da var içinde...ama önleri hala aynı..maşa yapamam çünkü yok:sinifsinif: bi ara beb yağı yapmıştım çok güzel yaptı sonra aynı güzellikte olmadı..bol bol süreyim sadece gliserini ozaman bakalım nasıl olcak...:kedi:
canım ben ilk uygulamayı yaptım ama bemiks ve badem yağını sonradan değil kaynarken ekledim yinede etkisi olur mu ki ?
bu arada çok teşekkürler =)
canım nemli örüp sabah mı spreyliyosun napıyosun?ya benim saçlar dalgalıama biraz keyfine göre takılıyo..bazen dümdüz asla dalga veremem bazen de alır başını gider köpük bile gerekmeden dalga dalga olur
ben ii ce tembel oldum ya..yine yapmadan kürü..dün yapmam lazımdı..
dua edin bana dgs ve kpss ye girecem..izin aldım 2 hafta..umarım çağırmazlar..umarım sınavlarım güzel geçer AMİN...
bakmayın çok paspalım banyodan sonra çektmohaoldumsmile
tüm saçım bu keşke şöyle gür gür olsaydı
oyy kontesim tam istediğim uzunluk:lepi::lepi: ...fazlasını sevmiyorum :dilcikar: mükemmel yaa..kendimizden örnekler görmek daha güzel:dance:...yokmu arttıran..sositososito
kızlar siz sinamekiyi kaynatıyo musunuz? ben hep suyu kaynatıp üzerine döküyorum, demliyorum yani..
kontes bu ne seksilik :)
babam bugün saçların konuşuyor dedi güzel görünüyormuş :lepi:
ohhh maşallahh
hihoyyyt
saol kuşum ama kısa buuu:gitme:
ayy yok canım ya tam benim istediğim uzunluk vallahi .. saç dediğin uzun olmalı belinin boşluğunda hissetmelisin varlığını yürürken eline koluna dolanmalı..ayy nerdeyse şiir yazcam hee bilmiyorumkismile kusura bakmayın kızlar ya sınavlardan normal değilim bi haftadır yarın düzelirim işallah :Saruboceq:mafoldumben
:kedi:
ya ben badem yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. evde hakiki zeytinyağı var birebir bizim ağaçlarımızdan topladığımız zeytinlerden yaptırdık, onlara ihanet edemezdimbemiks yerine de bepanthen kullanıyorum, bemiks kötü kokuyor diye, ama ama bana da faydası olur dimi :1rolleyes:
valla şiir gibi oldu canım yaevet ya o bel boşluğuu.. en çok onu görmek istiyorum
ayy yok canım ya tam benim istediğim uzunluk vallahi .. saç dediğin uzun olmalı belinin boşluğunda hissetmelisin varlığını yürürken eline koluna dolanmalı..ayy nerdeyse şiir yazcam hee bilmiyorumkismile kusura bakmayın kızlar ya sınavlardan normal değilim bi haftadır yarın düzelirim işallah :Saruboceq:mafoldumben
bende bende hissetmek de istiyorum
kafayı yedik:uhm:
:))
kontes eklerm yafrum sen iste :)
bende bende hissetmek de istiyorum
kafayı yedik:uhm:
:))
kontes eklerm yafrum sen iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?