Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bigudi varsa sarabilirsin..

canım ben ilk uygulamayı yaptım ama bemiks ve badem yağını sonradan değil kaynarken ekledim yinede etkisi olur mu ki ?
bu arada çok teşekkürler =)

kızlar siz sinamekiyi kaynatıyo musunuz? ben hep suyu kaynatıp üzerine döküyorum, demliyorum yani..

ben çok az kaynatıyorum canım 2-3 dk. , demlenince özü çıkıyor zaten önemli olan o, fark etmez yaniyerimseniben

kuruttuktan sonra örüyorum kuşş
nemli olmuyor yanii a.s
gece örüp sabah açınca spreyliyorum eed.
başarılar bebeğimmmmopuyorumnanaktan

ohhh maşallahh
hihoyyyt

:kedi:
ya ben badem yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. evde hakiki zeytinyağı var birebir bizim ağaçlarımızdan topladığımız zeytinlerden yaptırdık, onlara ihanet edemezdim bemiks yerine de bepanthen kullanıyorum, bemiks kötü kokuyor diye, ama ama bana da faydası olur dimi :1rolleyes:

saol kuşum ama kısa buuu:gitme:

ayy yok canım ya tam benim istediğim uzunluk vallahi .. saç dediğin uzun olmalı belinin boşluğunda hissetmelisin varlığını yürürken eline koluna dolanmalı..ayy nerdeyse şiir yazcam hee bilmiyorumkismile kusura bakmayın kızlar ya sınavlardan normal değilim bi haftadır yarın düzelirim işallah :Saruboceq:mafoldumben

valla şiir gibi oldu canım ya evet ya o bel boşluğuu.. en çok onu görmek istiyorum

olur inş bebişimmm
bepanten kullanmadım hiç,o yüzden emin konuşamıyorum:kedi:

hahah bakıyorum da aşka geldin kızzzkaydirigubbakcemile3

bende bende hissetmek de istiyorum
kafayı yedik:uhm:
:))
kontes eklerm yafrum sen iste :)

ben gerçekten kafayı yedim 2 yıldır aralıksız saçlarımla uğraşıyorum sürekli bakım yapıyorum herkese saçlarım nasıl uzamış mı bakımlı mı falan diye soruyorum uzamıyor yaa dememden bıktılar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…