Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benşm de neredeyse 2 yıl oldu, uzasada bi iki cm sonra kestrip başa dönüyorum:mymeka:

kontes ben bu arada diğer topikte reklamını yaptım en son satın aldığımız makyaj ürünlerinde

aynı şeyi yapmayı bende düşünüyorum ya..az önce yaptım sabaha kadar beklicme son durulama suyuna ısırgan suyu katıcam.. senin nasıl oldu saçların fayda etti mi ısırgan? CADIARZU

ALLAH razı olsun ilk kez dgs ye giricem..ya nasip :)

aynı şeyi yapmayı bende düşünüyorum ya..az önce yaptım sabaha kadar beklicme son durulama suyuna ısırgan suyu katıcam.. senin nasıl oldu saçların fayda etti mi ısırgan? CADIARZU

ısırgan suyu saça döküldüğünde ne derece uzamaya etki eder bilemiyorum ama( çünkü ben saçıma dökmüyorum içiyorum genelde) kepeklenme sorunu yaşadığımda dökmüştüm iyi geliyor. eğer ısırganı saçınıza dökmek istemezseniz için. benim içmemin sebebi şu: içten alınan değerin daha iyi olacağına inanıyorum. saçım uzasın diye her sabah haşlanmış yumurta yiyorum, her gece de ısırgan içiyorum. saç kökten uzar ya içten alınan vitaminler daha etkilidir diye okumuştum. kemoterapi gören bi komşumuz vardı ve tedavi sırasında doktor ısırgan çayı içmesini söylemişti günde 3 defa içiyordu kadının saçları çok hızlı uzuyordu ama tabi günde 3 defa içmek bize fazla gelir. yerimseniben

yumurtaya alerjim var, ve nefret ederdim. sırf saçım için gün içinde haşlayıp çerez gbi yiyorum bazen

ısırganın faydası varsa içeyim ben de, faydası oldu mu uzamada?
yan etkisi falan yoksa 2 3 bardak da içerim

cnm badem yağı da faydalı karıştırabilirsin zeytinyağı ile ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…