ben gerçekten kafayı yedim 2 yıldır aralıksız saçlarımla uğraşıyorum sürekli bakım yapıyorum herkese saçlarım nasıl uzamış mı bakımlı mı falan diye soruyorum uzamıyor yaa dememden bıktılar artık
benşm de neredeyse 2 yıl oldu, uzasada bi iki cm sonra kestrip başa dönüyorum:mymeka:
12 cm uzasa ahh, popoma gelirdi..
hahah bakıyorum da aşka geldin kızzzkaydirigubbakcemile3
keşke saç da sakal gibi uzasa off çok uzuyor diyip haftada bir kesmek zorunda kalsak benneyaptımki
kontes ben bu arada diğer topikte reklamını yaptım en son satın aldığımız makyaj ürünlerinde
dopiez'cim gördüm kuşum saolasınnn :kedi:
maşallah diyorum
kıısss kontess bu ne poz böyle ..:1shok:
ama senin saçlarrr koyulaşmış bir öncekiler daha açık renkti..hani kuaförde fön yaptırdığında..
gizemli kontessssırnaşık şey bende dün gece sinemakili kürümlen yattım..sabah yıkadım sonrada durulama suyu olaraktan ısırgan suyumu döktüm..benim saçlarda açıldı kahveye dndü saçım aslında boyam kestane küllü kızıldı değişti..ama olsun uzasındaa...
yalnız benim saçlarım dalgalıydı artık düzleşmeye başladı jöle falan sürmeden kabarık tiftik gibi bişey olurdu şu an yumuşacık ve düz oluyor ben dalgalı seviyprum ama olsun sağlıklı olması iyidirr..uçlarda kırılma olmuyorrrkaydirigubbakcemile2:teytey:
işlallah iyi geçer sınavın canım bende 2 haftadır bütlere girip duruyorum hepside kötü geçiyomafoldumben dersler değil hocalar uğraştırıyo adamıalsanaalsanasmile yarın son bitiyo benim.sonraaa 7-24 çıkmam artıkım burdan:dance:
aynı şeyi yapmayı bende düşünüyorum ya..az önce yaptım sabaha kadar beklicme son durulama suyuna ısırgan suyu katıcam..senin nasıl oldu saçların fayda etti mi ısırgan? CADIARZU
kuruttuktan sonra örüyorum kuşş
nemli olmuyor yanii a.s
gece örüp sabah açınca spreyliyorum eed.
başarılar bebeğimmmmopuyorumnanaktan
yumurtaya alerjim var, ve nefret ederdim. sırf saçım için gün içinde haşlayıp çerez gbi yiyorum bazen
Teşekkürler
ALLAH razı olsun kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
ısırganın faydası varsa içeyim ben de, faydası oldu mu uzamada?
yan etkisi falan yoksa 2 3 bardak da içerim
:kedi:
ya ben badem yağı yerine zeytinyağı kullanıyorum. evde hakiki zeytinyağı var birebir bizim ağaçlarımızdan topladığımız zeytinlerden yaptırdık, onlara ihanet edemezdimbemiks yerine de bepanthen kullanıyorum, bemiks kötü kokuyor diye, ama ama bana da faydası olur dimi :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?