ben sarımsağa ek olarak bal + 1 tane bemiks ampül kırdım şampuanıma dökülmesi direk durdu ve arkadaşalarım saçlarına ne yaptırdın çok güzel gözüküyorlar dedi ben daha hiç bişey söylemeden hihiiih . çok mutlu oldum tabii bence dene ama fazla kaçırma balı ben 700 ml lik şampuanıma 2 çorba kaşığı bal ve 1 tane bemiks ampül kırdım ve çok çok iyi çalkaladım .. Bol saçlı günlerrben hiç kullanmadım öyle ama yapış yapış olmuyormuş,kullananlardan öyle duydum a.s
günaydın kızlarrr
kontesim mutlu yıllar canım iyiki doğdun herşey gönlünce olsun inşallah öpüyorum seni:sm_cool:Şeniz
off a kontes çok kötüsün gece gece canımı çektirdin ya hemde acıkmışım bide kilo alacam die herşeyi yiyom.millet fazladan şikayet eder ben tam tersi..
ben sarımsağa ek olarak bal + 1 tane bemiks ampül kırdım şampuanıma dökülmesi direk durdu ve arkadaşalarım saçlarına ne yaptırdın çok güzel gözüküyorlar dedi ben daha hiç bişey söylemeden hihiiih . çok mutlu oldum tabii bence dene ama fazla kaçırma balı ben 700 ml lik şampuanıma 2 çorba kaşığı bal ve 1 tane bemiks ampül kırdım ve çok çok iyi çalkaladım .. Bol saçlı günlerr
KONTESCİĞİMMM;
Canım benim nice mutlu, sağlıklı, her zamanki gibi gibi çok güzel saçlara sahip günler geçirmeni diliyorum...:1hug:Yanında olamam ama bak sana demet demet çiçek yolluyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kkontess ablacım opuyorumnanaktan
Doğum günün kutlu olsun alkisalkisalkis sositososito alkisalkisalkis
Nice mutlu, upuzun saçlı yıllara :Saruboceq:
a.s.
kızlar bi gözlük aldım, eve geldkten sonra kararsız kaldım.
çok konu dışında ama buraya bi resmini eklesem fikrinizi söyler misinizeyvahedigeldismile
napim karar veremedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?