Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar bi gözlük aldım, eve geldkten sonra kararsız kaldım.
çok konu dışında ama buraya bi resmini eklesem fikrinizi söyler misinizeyvahedigeldismile
napim karar veremedm :)

ben hiç kullanmadım öyle ama yapış yapış olmuyormuş,kullananlardan öyle duydum a.s
ben sarımsağa ek olarak bal + 1 tane bemiks ampül kırdım şampuanıma dökülmesi direk durdu ve arkadaşalarım saçlarına ne yaptırdın çok güzel gözüküyorlar dedi ben daha hiç bişey söylemeden hihiiih . çok mutlu oldum tabii bence dene ama fazla kaçırma balı ben 700 ml lik şampuanıma 2 çorba kaşığı bal ve 1 tane bemiks ampül kırdım ve çok çok iyi çalkaladım .. Bol saçlı günlerr

saolun yawru kuşlarımmmmmmmmm:teytey:
henüs pasta yok sedna cım du bakalım kim alıcak ya da yapıcak :roflol:

dopiez'cim koy tabi kuşumm
hadi bekliosss:kedi:

off a kontes çok kötüsün gece gece canımı çektirdin ya hemde acıkmışım bide kilo alacam die herşeyi yiyom.millet fazladan şikayet eder ben tam tersi..

günaydın şekerler :))

9kere uygulayıp 1 ay küre ara verdim, ptesinden itibaren tekrar yapmaya başlıcam ve evet kızlar saçım kürü yapmadığımda bile eskisine oranla daha çok uzuyor.

bide ben saçımı boyatmak istiyorum. buğday tenliyim, ne esmerim ne kumral. perçemlerim var ve saçımı katlı kullanıyorum. saç boyum göğsümün 1 karış altında. saçımın kendi rengi açık kestane. boya fln hiç bi işlem yok. ilk boya deneyimim olacak. sarı kızıl falan olmaz şöyle doğal bi renk önerir misiniz? ya da hiç bu işe girişmesem mi?

günaydın kızlarrr
kontesim mutlu yıllar canım iyiki doğdun herşey gönlünce olsun inşallah öpüyorum seni:sm_cool:Şeniz

e buda benden olsun

waoowww süper görünüyorr aklinialirimsmile

bunlar da bendenn:içelim::içelim: :roflol:

off a kontes çok kötüsün gece gece canımı çektirdin ya hemde acıkmışım bide kilo alacam die herşeyi yiyom.millet fazladan şikayet eder ben tam tersi..

ben nabtım laeyvahedigeldismile
doğmuşsam günahım neee aney aneyyy ♪♪♪ -tatlicadiarzu- (deli ozan smiley'ı)

Benim şampuanım 200 ml. Bioxin. 3 diş sarımsak ezdim..şimdide 1 yemek kaşığı bal ekliyim bari .Bir de bemix kırayımm...Sağol canım benimmm...Güzel ve bakımlı saçlar için yapamayacağım şey yok yanidelikafaduldendelikafadulden

KONTESCİĞİMMM;
Canım benim nice mutlu, sağlıklı, her zamanki gibi gibi çok güzel saçlara sahip günler geçirmeni diliyorum...:1hug:Yanında olamam ama bak sana demet demet çiçek yolluyorum a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çok teşekkürler kuşummm:kedi:
aminn inş cümlemiz mutlu ve sağlıklı birer rapunzel oluruzzzboshayallersmile:Saruboceq:

kkontess ablacım opuyorumnanaktan
Doğum günün kutlu olsun alkisalkisalkis sositososito alkisalkisalkis
Nice mutlu, upuzun saçlı yıllara :Saruboceq:

a.s.

günaydıınnn şekerler...zemuszemus saçlarıma zeytin yağı yaptım bugünn..sardım sarmaladım sıcak havlu uyguladım bakalım nası olcak yıkayınca:dance:

kontess im doğun günün kutlu..mutlu..güzel olan herbişey olsun canıma.s.a.s. ama pastadabn bizde isteriiikkkkkk :1hug:

Kontesimm iyi varsın canım benim, doğum günün kutlu ve mutlu olsun, iyi ki bizimlesin, sağlık ve mutluluk hep seninle olsun, nice mutlu senelere hep birlikte... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Bu pastaan:

Bu hediyeen:

Aç bakalım ne çıkacaak hihoyyyt Kendi ellerimle yaptığım Rapunzel Bebeek :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…