günaydın şekerler :))
9kere uygulayıp 1 ay küre ara verdim, ptesinden itibaren tekrar yapmaya başlıcam ve evet kızlar saçım kürü yapmadığımda bile eskisine oranla daha çok uzuyor.
bide ben saçımı boyatmak istiyorum. buğday tenliyim, ne esmerim ne kumral. perçemlerim var ve saçımı katlı kullanıyorum. saç boyum göğsümün 1 karış altında. saçımın kendi rengi açık kestane. boya fln hiç bi işlem yok. ilk boya deneyimim olacak. sarı kızıl falan olmaz şöyle doğal bi renk önerir misiniz? ya da hiç bu işe girişmesem mi?
günaydıınnn şekerler...zemuszemus saçlarıma zeytin yağı yaptım bugünn..sardım sarmaladım sıcak havlu uyguladım bakalım nası olcak yıkayınca:dance:
kontess im doğun günün kutlu..mutlu..güzel olan herbişey olsun canıma.s.a.s. ama pastadabn bizde isteriiikkkkkk :1hug:
kontes canım doğum gününmüş.
kutlu olsun,mutlu olsun a.s.
Kontesimm iyi varsın canım benim, doğum günün kutlu ve mutlu olsun, iyi ki bizimlesin, sağlık ve mutluluk hep seninle olsun, nice mutlu senelere hep birlikte... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Bu pastaan:
Bu hediyeen:
Aç bakalım ne çıkacaak hihoyyyt Kendi ellerimle yaptığım Rapunzel Bebeek :hulya:
waoowwww :1shok: gelecekteki kontes sempatiksalakcinni
çoookk teşekkürler bebişimmm , hediye süper wallahi kaydirigubbakcemile3
hatta onu da koyak ilk sayfaya , maskotumuz olsun aklinialirimsmile
:teytey: :içelim:
evet evet koyalımtopiğimizi-bizi temsil etsin şevk versin kaydirigubbakcemile2
Doğum günün kutlu olsun Komtess kaydirigubbakcemile2
koydum hahah süpper oldu bence hihoyyytkaydirigubbakcemile3
kontescim doğum günün kutlu olsun canım=)
kontescim doğum gününmüş mutlu yıllar tatlım
kızlar moralim çok bozuldu bugün saçlarımı topladım daha önce dikkat etmemiştim ama benim saçlar fena halde dökülmüş kel kalcam galiba ne yapayım benya sarımsak bu havada olmaz varmı başka bilgisi olan
walla eğer durum o kadar ciddi ise kokuyu takma derim eyvahedigeldismile
bilmiyorum ki bi ablamda aktardan saç bakım yağı almış bebek saçlar oluyor ya onları bile çıkartıyor diyo denesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?