Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bence hiç boyatma canım. doğal rengi insana en yakışandır. zaten bu aralar forumdaki kadınların çoğu ( saç boyama bölümünde ) kahve tonlarının rengini birbirlerine soruyorlar, doğal renklerine dönmek istiyorlar, kumral tonları yakalamak istiyorlar, ben de saç boyamak isteyenlerdendim, buradaki arkadaşların boyatma demesiyle vazgeçtim, şimdi doğal saçlarımla çok mutluyum bi düzleştiriyorum pırıl pırıl oluyor, zaten her ay onun dipleriyle uğraşılmaz yaa kafamçokkarıştı boşver tatlım boyatma derim ben olumunekankayizsmile

aminn canım çok teşekkür ederimmmm :kedi:boshayallersmile
:dance::hooray:

waoowwww :1shok: gelecekteki kontes sempatiksalakcinni
çoookk teşekkürler bebişimmm , hediye süper wallahi kaydirigubbakcemile3
hatta onu da koyak ilk sayfaya , maskotumuz olsun aklinialirimsmile
:teytey: :içelim:

waoowwww :1shok: gelecekteki kontes sempatiksalakcinni
çoookk teşekkürler bebişimmm , hediye süper wallahi kaydirigubbakcemile3
hatta onu da koyak ilk sayfaya , maskotumuz olsun aklinialirimsmile
:teytey: :içelim:

evet evet koyalım topiğimizi-bizi temsil etsin şevk versin kaydirigubbakcemile2

kızlar moralim çok bozuldu bugün saçlarımı topladım daha önce dikkat etmemiştim ama benim saçlar fena halde dökülmüş kel kalcam galiba ne yapayım benya sarımsak bu havada olmaz varmı başka bilgisi olan

Şu an sinameki+badem yağı+bemiks kürünü saçıma uygulamadım beklicem 4-5 saatkaydirigubbakcemile2 Ama elimi kestim biraz bemiks ampülü kırarken.

walla eğer durum o kadar ciddi ise kokuyu takma derim eyvahedigeldismile

he he he... bi maskotumuz eksikti:roflol: koptum valla ama çok süper oldu hee çok hoşuma gitti..lülülülülülü şimdi tam olduk bence:içelim:

son yaptığım küde saçlarım aşırı döküldü yaamafoldumben
elime geldi saçım bi avuçeyvahedigeldismile
neden böyle oldu anlayamadım.. dökülüyo saçım...sizin de öyle oluyo mu??

şimdi bi yerde okudum sarımsak zeytinyağı sürüp 1 saat bekliyormuşsun insallah işe yarar elma sirkesi kokuyu gideriyor mu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…