son yaptığım küde saçlarım aşırı döküldü yaamafoldumben
elime geldi saçım bi avuçeyvahedigeldismile
neden böyle oldu anlayamadım.. dökülüyo saçım...sizin de öyle oluyo mu??
he he he... bi maskotumuz eksikti:roflol: koptum valla ama çok süper oldu hee çok hoşuma gitti..lülülülülülü şimdi tam olduk bence:içelim:
son yaptığım küde saçlarım aşırı döküldü yaamafoldumben
elime geldi saçım bi avuçeyvahedigeldismile
neden böyle oldu anlayamadım.. dökülüyo saçım...sizin de öyle oluyo mu??
amaninnnnnnnnnnnnnnn kuzum dogum gununmuydu yahuuuu nice nice mutlu yillara operim al yanaktan:))
konuya baglayim bari 3 tane bemiksim kaldi :))
kontes sen tatil boyu giremeyecek misin nete? :gitme:
tamam madem kuzum bizi bırakma burda olumunekankayizsmile
küre devam edecek misin tatildeykenbilmiyorumkismile
slm kızlar..doğumgünü çocuğuuu napen kız :ecrin_bebek:
ya benim saçlarda dökülüyo..mevsim değşikliği söz konusu olabilir..aklıma benim de bu geliyo..avonun saç kökleri için saç güçlendirici bakımı var..saç diplerine sıkıyoz..onu sürdüm 2 gün önce..bakalım nolcek..kullanan varmı?
ben şimdi yine üzüm çek tozu ile ısırganı yoğurda katıp yemeye karar verdim..neden bu gaza geldin derseniz dün ikballe şifalı yemekleri izledim bi doktor tavsiye etti 2 çorba kaşığı zencefil + 2 çorba k zerdeçal ve birer çorba kaşığı tarçın+toz bamya tohumu+üzüm çek tozu+ısırgan tohumu +nar çekirdeğini 1 kg balda karıştırıp yemek (günde 3 kez 1 kaşık)kansere karşı koruyucuymuş..şekeri olanlar yoğurtla yesin dedi..ama yoğurdun ölçüsünü bilmiyorum..ekşimiyecek kadar ölçü ayarlanabilir sanıırım..e bende var ısırganla üzüm çek ..zaten yiyiodum..diğerlerini de alıcam..hatırlarsınız belki sonbaharda unutkanlık için üzüm çek tozu yiyiodum..1-2 ay devam edip bıraktım..sonra saçlarım çıktı kaç hafta merak ettim..2-3 parmak uzunluğunda bi yığın saç neden çıktı die?kür mür de hiçbişey yapmamıştım o dönemde..keşfetmemiştim çünkü..saç uzatmaya kafa taktığımda farkettim yeni çıkan saçları...sonra nette okurken üzüm çek tozunun saça ii geldiğini duydum..bakın bi karşım kaç kuş..hem de bıldırcın bunlar kaçmaz yaw
yok kuşum bırakır mıyım heiçç :1hug:
wireless bulur bulmaz çalıcam sös kaydirigubbakcemile3
çookk önemli sorularınız olursa msj atarsınız ama,sayfalar birikince takipte zorlanabilirimbilmiyorumkismile
küre devam edicem eed
hem yazın daha hızlı uzuyormuş saçlar aklinialirimsmile
kontesiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm rapunzeliiiiiiimmmmmm canımmm benimmmmmmmm iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışız canım benimmmmmm her derde bir deva bulan canım arkadaşımızsın sen bizim. nice mutlu senelereeee
dikkat konu dışı ! (çok beğendim bu yazıyı,tüylerimi diken etti walla :bbo: paylaşmassam çatlarım...)
Olsun istersin…
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.
Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir araya bile getirirsin… Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi’şeyler yapma gayretinde.
İştir ; sabahlarsın, “olsun” diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin…
Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi “O’na” ayırmaya çalışırsın… Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın… Bakarsın ki her şey başladığın gibi! Her şey…
Olmuyorsa, olmuyordur!
Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın…
off sorma
kendi kendime çok 'özel' bir hediye sundum bugün
ağrıdan depikleniyorum :gitme:
avon ürününü bilmirem kuşş,kullanmadım hiçç
diğer konu içinse e afiyet ola sana madem kaydirigubbakcemile3:kedi:
ay kuzum ilk başta anlamadım ama hala da anladığımı sanmıyorum neysem.......ama galiba anladım..sen çaresini bulursun kuzum..
bende iğne oldum.sağ omzumda bi ağrı var..yıl oldu nerdeyse..benim işim bilg başında..bide bilg teknolojisi okudum..haliyle işim bilgisayar..boynumda ki ağrı da hedayesi..kremler dediler boyun egzersizi..ama yok yok..2 foktora gittim..iğne hap krem boyun hareketleri filan işte..yapıyom ii oluyo bi süre sonra tekrardan..ömür boyu kremlenip hap içip yatamam..ya da hergün tuhaf hareketler yapmam(hadi spor olsun die katlanıyoz ona da)umarım bu iğne şifa olur..tek iğne .sağ omzumdan yaptılar.sadece doktor yaparmış o iğneyi aklınızda olsun...
bu arada ne unuttum diyom tam bunadım ya..kontesim yazı çok çok güzel..evet kızlar konudan ne çıkardık yazın bakalım tek soru 100 puan kitap defter açık(en gıcık sınav türüdür ha bu da bi heves başlar tısssss olursun 10 dk içinde )
zorlamayacaksın hayatta..zorla olmaz zorla sevilmez sevgi kazanılmaz..bırak hayat nehri bilir yolunu sen dirensende zaten sadece sen acı çekersin ters yöne gitmek için..hem varsan ne ki...emeğin karşılayacak mı bulduklarını..neden kaçırmak hayatın getirdiklerini..bırak YARATAN a..hayırlısı de hayır iste..şu olsun sakın deme.....başkasına gitme HERŞEYİN SAHİBİ varken..acizlik ahmaklık değil midir SAHİB i varken emanetçilere boyun bükmek...hayır iste..hayır bul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?