bn de korkuyorum kilo aldrmasından ama sanmıyorum canm yaa, sonuçta karbonhdrat yağ bile yok mayada. içeriğine bak istersen bi netten. ben sütü light kullanıyorum mesela ama
ayrıca nette bi iki yerde okudum, diyet yapanlara öneriliyordu maya, vücut vitaminsz kalıyo ya diyette, mayayla karşılayın eksiğinizi falan diyordu.
kilo aldrcak olsa diyettekilere önerilmez heralde dmi :S
mesela sporcularada öneriliyo mayalı şeyler.
ama bi yazıda okumuştum fazlası kilo aldırır diyordu.
bilmiyorum kendmle çelişiyorum :)
bakalım denemeye başladım bugnden itibaren.
maya topiğinde ayda 4 cm uzatanlar bile oldu,
bazılarına da yaramadı pek.
deneyip görcem bakalım, kesin bana yaramaz heeyvahedigeldismile
böyle düşünme ama olumlu düşünsinameki nasıl etkiledi uzadımı ?
evet canm, benim saçlarım berbattı başlamadan önce. çok katlıydı ve çok kırıktı.
sana tam bi cm veremem, uzadıkça kestrdm çünlü saçımı, şimdi neredeyse hepsi aynı boyda ve kırığım az.
5 aydr falan düzenli kırık aldırıyorum.
2 ayda bir bi buçk ayda bir öle canm :)
ben bayadr uyguluyorum ama arada bıraktığım oldu.
bide herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabi, kendi saçında denemelisin belki upuzun yapacak :)
kontessin saçlarını gördüysen ilk sayfada, ona çok yaradı mesela
kızlarrr ya benimde saçlarımın dökülmesi arttı neden acabaa....hemde o kadar bakım yapıyorum yok yapmıyayım dinlendireyim diyorum o zaman da dökülüyorrr ... galiba ben bu dökülme işine çare bulamıcammm.....
mayalı süt topiğinde birisi doktoruna sordu canm, doktoru 'maya sadece hamuru kabartr sen hamur musun ki şişicen' demiş :)
kızlarrr ya benimde saçlarımın dökülmesi arttı neden acabaa....hemde o kadar bakım yapıyorum yok yapmıyayım dinlendireyim diyorum o zaman da dökülüyorrr ... galiba ben bu dökülme işine çare bulamıcammm.....
2 ayda bir bi buçk ayda bir öle canm :)
ben bayadr uyguluyorum ama arada bıraktığım oldu.
bide herkeste aynı etkiyi göstermiyor tabi, kendi saçında denemelisin belki upuzun yapacak :)
kontessin saçlarını gördüysen ilk sayfada, ona çok yaradı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?