Günaydı kızlar....Kocişim saçın cidden uzamış dediYani ben 2 uygulamada 3 santim sonuç aldım...Kontesim öpüyorum seniiiiii....Bu arada haftaya bakım günü ne zaman?
ne işe yarıyormuş acaba ? birde bu kadr şeyi uygulamak saça zarar verirmi ki bilmiyorumkismile
kozmetiklerde kasa yanında küçük kolonya şişeleri var canım fısfıslı. 1 tl falan oluyor. onlardan al kolonyayı dök gitsin. bitemesini bekleme ama çok uzun sürüyor tecrübeyle sabittir dayanamadım döktüm sonunda
selimelike kalbimi okudun bende soracaktım..bu zencefil şeysinine için sürüyoruz toz zencefil olurmu günlük mü yapıcaz durulıcaz mı netcez yaww...ben duyuorum ama hangi topic de onu bulamadım...
snde bnm derdime care bulmus oldun kaydirigubbakcemile2
zencefil de saç uzatıyor canım. avantajlı yanı durulamak zorunda değilsin. ve güzel kokuyor. gün boyu fıslat, saçlar kurudukça fıslatben belirlenen tarihlerde sinamekili kürü yapıyorum. o tarihler arasında 25-30 gün süre var. o sürede boş bırakmamak için zencefil yapıyorum. cansız görünümün bakımı için zeytinyağı sürüyorum. bu kadar. çok fazla şey karıştırmıyorum yani mesela zencefil sıkıp ısırgan döküp sinameki turp suyu gibi şeyleri aynı anda yapmak istemiyorum. yerimseniben
kontescim sana bsy sormak istyorm kaydirigubbakcemile2
topigindeki samimiyetn ve sen cok cicisin zemuszemus sacinin resmni koydn gecenlerde yuzun dkkatimi cekti.. bn snn yazni sivilcelerden yana moralim cok bozuk gbi bi baslikta okumustum ilk.. ordaki resmlerinide gordum veeee sahane bi degisim yasamissin :kedi: masallah diyeym boshayallersmile ve nasl baasardn? alkisalkisalkis
ne işe yarıyormuş acaba ? birde bu kadr şeyi uygulamak saça zarar verirmi ki bilmiyorumkismile
toz zencefil değil canım kök zencefil alacaksın aktardan. bir çay bardağı su- 2 3 tane kök zencefili 5-7 dakika cezvede kaynat. kök zencefiller cezvede dururken soğut ( bundaki amaç özünün iyice çıkması-demlenir gibi yani) soğuyunca tülbent gibi bir şeyle süz. çünkü içinde toz parçaçıkları gibi şeyler oluyor. saç diplerine sık. kurudukça sık. durulamana yıkamana gerek yok. yapış yapış olmaz. mis gibi kokar. uzamayı sağlar. haftada 1 kere yap. 1 şişeyi fıslata fıslata bitir 1 günde. ertesi güne bırakma. 1 hafta sonra tekrar yap. ama düzenli yap. yerimseniben
teşekkür ederim bebişimmmopuyorumnanaktan
eed cidden baya bi değişim oldu
tamamen geçmediler ama büyük kısmı geçti
vichy temzleme jeli,vichy tonik,benzamycin krem ve vichy nemlendirici krem kullanıyorum
yani vichy normaderm serisi.
o topiğimde kullandğm ürünlerin tam isimleri var
ayrıntılı şeklde ordan da okuyabilrsn a.s
kozmetiklerde kasa yanında küçük kolonya şişeleri var canım fısfıslı. 1 tl falan oluyor. onlardan al kolonyayı dök gitsin. bitemesini bekleme ama çok uzun sürüyor tecrübeyle sabittir dayanamadım döktüm sonunda
kızlar bu zencefilde nerden çıktı dur yarın gidiyom aktara hıhı bu gidişle zengin etcem aktarları yahu
zencefilide bi kaç gün önce yapmaya karar kıldık canm :)
ben dha alamadm ama, haftada bi gün sinamekimi, kalan günlerde zencefilimi pıstlatcambayanssulusmile
kızlar bu zencefilde nerden çıktı dur yarın gidiyom aktara hıhı bu gidişle zengin etcem aktarları yahu
ben kanka oldum
adam alay ediyo benle,ewde laboratuar mı kurdun diyor
ben kanka oldum
adam alay ediyo benle,ewde laboratuar mı kurdun diyor
belirlenen tarihler demişsin nasıl yani hangi günlerde yapıyorsun ?bilmiyorumkismile
iyi fikirmiş yapim bunu :)
ben de mayalı süt içtim şimdi, yemek yedm midem bulanmasın diye üstüne içtim, öfff nasıl gaz yapıyor anlatamam, midem gaz doldu çıkar çıkar btmiosempatiksalakcinni
ay bari işe yarasa şu çektiğim çileye bak ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?