Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Günaydı kızlar....Kocişim saçın cidden uzamış dediYani ben 2 uygulamada 3 santim sonuç aldım...Kontesim öpüyorum seniiiiii....Bu arada haftaya bakım günü ne zaman?

2. uygulamada 3 santim mi ? süpermiş ! kısa saçlar daha çabuk uzuyor genelde kırık olmadığı için. uzun saçların ucu incelmiş olduğu için daha yavaş uzuyor. ayrıca kısa saçın uzadığı daha belli oluyor benimki zaten uzun olduğu için uzadıysa da hemen fark edilmiyor ölçmek lazım. :)

ne işe yarıyormuş acaba ? birde bu kadr şeyi uygulamak saça zarar verirmi ki bilmiyorumkismile

zencefil de saç uzatıyor canım. avantajlı yanı durulamak zorunda değilsin. ve güzel kokuyor. gün boyu fıslat, saçlar kurudukça fıslat ben belirlenen tarihlerde sinamekili kürü yapıyorum. o tarihler arasında 25-30 gün süre var. o sürede boş bırakmamak için zencefil yapıyorum. cansız görünümün bakımı için zeytinyağı sürüyorum. bu kadar. çok fazla şey karıştırmıyorum yani mesela zencefil sıkıp ısırgan döküp sinameki turp suyu gibi şeyleri aynı anda yapmak istemiyorum. yerimseniben

snde bnm derdime care bulmus oldun kaydirigubbakcemile2

selimelike kalbimi okudun bende soracaktım..bu zencefil şeysini ne için sürüyoruz toz zencefil olurmu günlük mü yapıcaz durulıcaz mı netcez yaww...ben duyuorum ama hangi topic de onu bulamadım...

toz zencefil değil canım kök zencefil alacaksın aktardan. bir çay bardağı su- 2 3 tane kök zencefili 5-7 dakika cezvede kaynat. kök zencefiller cezvede dururken soğut ( bundaki amaç özünün iyice çıkması-demlenir gibi yani) soğuyunca tülbent gibi bir şeyle süz. çünkü içinde toz parçaçıkları gibi şeyler oluyor. saç diplerine sık. kurudukça sık. durulamana yıkamana gerek yok. yapış yapış olmaz. mis gibi kokar. uzamayı sağlar. haftada 1 kere yap. 1 şişeyi fıslata fıslata bitir 1 günde. ertesi güne bırakma. 1 hafta sonra tekrar yap. ama düzenli yap. yerimseniben

Son düzenleme:

belirlenen tarihler demişsin nasıl yani hangi günlerde yapıyorsun ?bilmiyorumkismile

teşekkür ederim bebişimmmopuyorumnanaktan
eed cidden baya bi değişim oldu
tamamen geçmediler ama büyük kısmı geçti
vichy temzleme jeli,vichy tonik,benzamycin krem ve vichy nemlendirici krem kullanıyorum
yani vichy normaderm serisi.
o topiğimde kullandğm ürünlerin tam isimleri var
ayrıntılı şeklde ordan da okuyabilrsn a.s

ne işe yarıyormuş acaba ? birde bu kadr şeyi uygulamak saça zarar verirmi ki bilmiyorumkismile

zararını gördüğüm an bırakırım ama şimdilik bir sorun yaşamadım ben a.s
gerçi zencefili we balı henüz hç yapmadm...
ama arada avon ürünleri,bakım maskeleri denemişliğim oldu
sorun yaşamadm

sağol cnm..tamam yapmaya çalışıcam...bugün ikballe şifalı yemekelri izlerken biri vardı konuk adını bilmiyorum ...amca sinameki tavsiye etti son durulama suyuna veya ısırgan dedi...hehe...tanıdık geldi..

tesekkurler cnm ilgine guclubacismile

iyi fikirmiş yapim bunu :)
ben de mayalı süt içtim şimdi, yemek yedm midem bulanmasın diye üstüne içtim, öfff nasıl gaz yapıyor anlatamam, midem gaz doldu çıkar çıkar btmiosempatiksalakcinni
ay bari işe yarasa şu çektiğim çileye bak ya :)

kızlar bu zencefilde nerden çıktı dur yarın gidiyom aktara hıhı bu gidişle zengin etcem aktarları yahu

kızlar bu zencefilde nerden çıktı dur yarın gidiyom aktara hıhı bu gidişle zengin etcem aktarları yahu

zencefilide bi kaç gün önce yapmaya karar kıldık canm :)
ben dha alamadm ama, haftada bi gün sinamekimi, kalan günlerde zencefilimi pıstlatcambayanssulusmile

ben içemem maya falan ya midem kaldırmaz :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…