Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

günaydın kızlar..sabha karşı yattım..hiç uyuyamadım..hayat ne garip..2 telefon geldi bugün..biri aylardır beklediğimiz müjdeli bi haber..diğer dayımın acile yattığı haberi..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kızlar ..kalkar kalkmaz aldım haberleri...hayırlısı...

bende 1 aydır yapıyorum ama kırık aldırmadım :S

uzama olmadı mı canm? ayrıca bence dökülme için doktora gitmelisin herşey olabilir, kansızlık bile dökülme yapabilir.
diğer topikteki arkadaşımız benim kürü uyguladığım günleri tespit etmiş
genelde aslan burcu günlerinde yapmışım
uzamanın o yüzden çok olduğunu düşündük

eğer öyleyse bizimki de uzasın:Saruboceq:
günaydın herkeslerezemuszemus

gliserini hiç bişeyle karıştrmadım ben, benimki gliserin yağı çnkü ktaran almıştm. direk elime döküp sürüyorum saçıma. sahilde elimde gliserin yağıyla dolaşan bi tip mi olucam :)
bu yağı suyla mı karıştrsam ki..bir fısfıslı şişem bile gokkkkmirmirmirmir

Günaydı kızlar....Kocişim saçın cidden uzamış dediYani ben 2 uygulamada 3 santim sonuç aldım...Kontesim öpüyorum seniiiiii....Bu arada haftaya bakım günü ne zaman?

Günaydı kızlar....Kocişim saçın cidden uzamış dediYani ben 2 uygulamada 3 santim sonuç aldım...Kontesim öpüyorum seniiiiii....Bu arada haftaya bakım günü ne zaman?

2 uygulama 3 cm miiii:1shok:
ühhh maşallah..
benim saçım 3 ayda 3 cm uzamıyor.
resim isterizalkisalkisalkis

2 uygulama 3 cm miiii:1shok:
ühhh maşallah..
benim saçım 3 ayda 3 cm uzamıyor.
resim isterizalkisalkisalkis

Tamam canım, ben de şaştım valla...Saçımı toplamakta bile zorlanıyordum.. Şimdi rahat rahat topluyorum...Şatım kaldım...Ama ilk resmimi çekmedim....Nasıl olcak:uhm:

zencefilli kür nasıl kontescim??

benimki de gliserin yağı ama suyla karıştırıyorum ve bebe yağıyla :kedi:

kontescim sana bsy sormak istyorm kaydirigubbakcemile2

topigindeki samimiyetn ve sen cok cicisin zemuszemus sacinin resmni koydn gecenlerde yuzun dkkatimi cekti.. bn snn yazni sivilcelerden yana moralim cok bozuk gbi bi baslikta okumustum ilk.. ordaki resmlerinide gordum veeee sahane bi degisim yasamissin :kedi: masallah diyeym boshayallersmile ve nasl baasardn? alkisalkisalkis

ama sürekli saçıma yağ sürmüyorumkii....aktardan sarımsaklı şampuan alıcam ben ..şampuan içine sarımsak rendelemek yazın uzak durulacak bişey..

selimelike kalbimi okudun bende soracaktım..bu zencefil şeysini ne için sürüyoruz toz zencefil olurmu günlük mü yapıcaz durulıcaz mı netcez yaww...ben duyuorum ama hangi topic de onu bulamadım...

sarımsaklı şampuan kokmuyomuş..tresan ile plasenta ii die duydum bide burda bikaç aktarda gördüm koca koca afiş asmışlar zeytinyağlı sarımsaklı şampuan 5 lira die..

kozmetiklerde kasa yanında küçük kolonya şişeleri var canım fısfıslı. 1 tl falan oluyor. onlardan al kolonyayı dök gitsin. bitemesini bekleme ama çok uzun sürüyor tecrübeyle sabittir dayanamadım döktüm sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…