Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

annem de çok kızdı bana zamanında, kel kalcan diye,
artık bişey demiyo, alıştı kadın napsınsempatiksalakcinni

aynen ya 'sabah kalkıyo saçım diyo akşam yatıyo saçım diyo' diye dalga geçiyodu benimle, turp suyu yapıyodum geçen yaz, kokusundan evde duramıyodu kaçıyodu
'bitleneceksin, olan saçını da dökeceksin, doyamadı saça daha ne kadar uzayacaksa kaynanasına süpürge yapacak' diyodu kaydirigubbakcemile3

bi de eczacı kadın var
bemiks alırken her seferinde enjektörün var mı kızım diyor
saça sürüyorum ben enjektör istemez diyorum,bakıo bön bön
ama her seferinde oluyo bu diyolog
alacam ayağımın altına sonunda :bbo:

ben de arkadaşımla eczaneye girmiştim o bemiks alacaktı adam direk napıcan şampuanına mı katıcan dedi, arkadaşım da hıı evet diyo halbuki kür hazırlayacak kırk saat anlatmak istemedi kaydirigubbakcemile3

aktardan sinameki alcaktık saç konusunu konuşuyorduk adam 'bu kabız olanlar için saç için değil' dedi, sen ver :1closedeyes: dedik
kaydirigubbakcemile3

ay çok biliyolar her şeyi
nerde kullancaksam kullancam sana ne di mi ama:dilcikar:

çok komik diyaloglar varmış ya

ben de bemiks alıcaktım eczacı bi başladı bemiksin prospektüs bilgilerini analtmaya..anlat babam anlat bitmedimirmirmirmir...mecburen dinledim..o kadar yıl okumuş tabi anlatmak istiyo bilgisini..kaydirigubbakcemile3 napıcan dedi sonra hiiç anlatmadım lazım:1closedeyes: dedim geçtim

wah yazık kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi o kadar okumuş
hak vermek lazım sempatiksalakcinni
sarımsağı da çok yime,tansiyonun düşebilir
boshayallersmile

wah yazık kaydirigubbakcemile3 dediğin gibi o kadar okumuş
hak vermek lazım sempatiksalakcinni
sarımsağı da çok yime,tansiyonun düşebilir
boshayallersmile

yok çok yemiyorum..çünkü bi ara dadanmıştım sarımsağa da fecii baş ağrısı çekmiştim günlerce:2: fazlası çok tehlikeli ya ...

konteess küpe kültürüm pek yok ama bilezikler bileklikler bittiiiiimmmdelikafadulden zevklerimiz aynıymış bu konuda:lepi:

heheh olmazmı bendede var bi tane..en son bemix i almaya gittiğimde gliserin ve bemix istedim..adam enjektör lazımmı dedi gerek yok dedim..şampuana mı katcaksınız dedi sırıtarak...hönnnnkkk kaldım öle..sonra umursamaz bi tavırla ''bilmiyorumki benden istedilerde heralde öle bişey içindir'' diye kıvırdım annem sipariş vermiş gibi bi ima da bulunmaya çalıştım..yok yani eczacıyı taktığımdan değil pis pis sırıtınca ezdirmedim kendimi :mymeka:

öff deli olacam..az önce yazdım yazdım tam gönderecem bilg kilitlendi..resetledim..aktarların dediğine bakmayın.bugün tv deki amcada dedi sinameki die..
bu arada bu takı bölümü tam benlik..annem dalga geçiyo benle çeyiz olarak takıyla kitap görütecek benim kız dio kaydirigubbakcemile3 hakkaten ya..ahh ahh bu kız milletinin derdi bitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…