Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben küre yeni başladım daha 1. uygulamayı yaptım. ama çok kötü kokuyor bu bemiks rüzgar estikçe burnuma burnuma geldi kokusu ne yapiyim sizce?

anlıyorum cnm evet kötü kokuyor bişi yapamazsın napıcaksın canım bekleticen yıkıcan bişi olmaz sabret bende balkona falan cıkmıodum onu bekletince estikçe kokuodu gec tv nin karsıına

ya kızlar ben pzt günü yapmıstı ama mecbur bugunden yine yapıcam cunku 3 günlüğüne tatile gidiyorum..sanırım sakıncası olmaz

yok tatlım olmaz.formülü veren japangülü arkadaş haftada 3 e kadar çıkılabilir demiş..ama bemiks filan alerji yapmaz sanırım..bünye farkı olmasında.
kontesim ii tatiller benim içinde yüz emi bende yine deneme yapacam burda..ah ah deniz mehtap neyse de çok takmıyom da dertsiz tasasız biraz vakit geçirmek istiyom
dopiez ben bi kaç kere mayalı süt denedim ama yapmıyorum..midem hassastır hele b i kere tüm gün kaynadı sanki..ölçüyü az tut..ben şimdi 2-3 gündür ısırgan tohumu (aktarcı amca çekti benim için) ve üzüm çekirdeği tozunu şekerli yoğurda katıp akşamları yiyiorum...hafızaya saça faydalı..kilo istediğim için bol şeker katıyorum tabi..istenirse yoğurt yerine balda kullanılabilir.

bemiksin bir sakıncası yok tabi fazla vitaminde zararlı ama ben şampuanın içine koyuyordum bir ara hergünde yıkıyordum ondan sorun olmaz kızlar

kızlar aklıma ne geldi benim saçlar dökülüyor ya ben zeytinyağını çok kullanmıştım lisedeyken sinameki kürünün içine zeytinyağıda eklesem bepanten evigen de ekleyip birazda susam yağı çokmu abartmış olurum

ben zaten sinameki + zeytinyağı + bepanthen yapıyorum
susam yağı ne işe yarıyor:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…