haftada 1 kere mi yaptın yoksa daha mı sık ? bilmiyorumkismile
maya yüzünden mi :sinifsinif:
haftada 1 cnm ama farklılık gözle görülür şekilde saçımda boya olduğu in bu anlamam çok rahat oluyorzemuszemus
ben küre yeni başladım daha 1. uygulamayı yaptım. ama çok kötü kokuyor bu bemiks rüzgar estikçe burnuma burnuma geldi kokusu ne yapiyim sizce?
3.uygulamamı yaptım 2gün önce 3 hafta da
yok tatlım olmaz.formülü veren japangülü arkadaş haftada 3 e kadar çıkılabilir demiş..ama bemiks filan alerji yapmaz sanırım..bünye farkı olmasında.
kontesim ii tatiller benim içinde yüz emibende yine deneme yapacam burda..ah ah deniz mehtap neyse de çok takmıyom da dertsiz tasasız biraz vakit geçirmek istiyom
dopiez ben bi kaç kere mayalı süt denedim ama yapmıyorum..midem hassastır hele b i kere tüm gün kaynadı sanki..ölçüyü az tut..ben şimdi 2-3 gündür ısırgan tohumu (aktarcı amca çekti benim için) ve üzüm çekirdeği tozunu şekerli yoğurda katıp akşamları yiyiorum...hafızaya saça faydalı..kilo istediğim için bol şeker katıyorum tabi..istenirse yoğurt yerine balda kullanılabilir.
ben sürekli takipteyim canım :)
kızlar resim koymak istiyorum ama olmuyoor:uhm:
kızlar resim koymak istiyorum ama olmuyoor:uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis bakıyorum da kimse yazmıyor ondan canım
kızlar aklıma ne geldi benim saçlar dökülüyor ya ben zeytinyağını çok kullanmıştım lisedeyken sinameki kürünün içine zeytinyağıda eklesem bepanten evigen de ekleyip birazda susam yağı çokmu abartmış olurum
ben zaten sinameki + zeytinyağı + bepanthen yapıyorum
susam yağı ne işe yarıyor:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?