oda uzatıyor ben yapıyordum bir ara badem yağı gibi hem besliyor canım
son kullanma tarihi falan oluyorsa bak canım, kıştan kalma dedin ya, nolur nolmaz bilmiyorumkismile
Canlarım yaa bazılarınız bemiks yerine başka ampuller kullanıyor......Kafam karıştı:uhm::uhm:Nedeeen?
Canlarım yaa bazılarınız bemiks yerine başka ampuller kullanıyor......Kafam karıştı:uhm::uhm:Nedeeen?
canım yağlar olur saç uzatmaya etkili..sinameki ile karıştırıyorum bazen..çoğu yağ karışımında birlikte kullanılıyorlar zaten..ama istersen sinameki kürünü ayrı tut
arkadaşlar yokmu böyle uzayan gözle görülebilir fark..koysanız fotograflarınızı benim daha 2.yapısım sacımda suan kür
ben zaten sinameki + zeytinyağı + bepanthen yapıyorum
susam yağı ne işe yarıyor:ecrin_bebek:
susam yağının saç kırıklarını önlemede büyük bi etkisi var...saç kırıklarını önlüyo..gürleştiriyo saçı..cilde sürüldüğünde diğer yağlara oranla daha fazla derin tabakalara emiliyo cilt tarafından.. kırışıklara çok çok faydalı bu yüzden..özellikle kuru ciltler için bayanssulusmile
ama genede siz başka yağları kullanırken sinamekinden ayrı tutun mesela haftada 1 kere sinameki uyguluyorum ben başka 1 günde zeytinyağı:icecream:..ayrı ayrı uygulamak daha etkili olur diye düşünüyorumsositososito
bakarım canım saol hatırlattığın için
arkadaşlar yokmu böyle uzayan gözle görülebilir fark..koysanız fotograflarınızı benim daha 2.yapısım sacımda suan kür
ya yapıyorum ama ne bileyim o kontesin fotograflarını gördüğüm halde sanki uzamıcakmıs gibi gelio daha öncede denedik böle şeler 3 ay müddet bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?