Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evde kıştan kalma evigen olacaktı dur ben bi deniyeyim bu hafta zaten yarında sarımsak sürcem kafama

son kullanma tarihi falan oluyorsa bak canım, kıştan kalma dedin ya, nolur nolmaz bilmiyorumkismile

Canlarım yaa bazılarınız bemiks yerine başka ampuller kullanıyor......Kafam karıştı:uhm::uhm:Nedeeen?

canım yağlar olur saç uzatmaya etkili..sinameki ile karıştırıyorum bazen..çoğu yağ karışımında birlikte kullanılıyorlar zaten..ama istersen sinameki kürünü ayrı tut

canım yağlar olur saç uzatmaya etkili..sinameki ile karıştırıyorum bazen..çoğu yağ karışımında birlikte kullanılıyorlar zaten..ama istersen sinameki kürünü ayrı tut

fazla vaktim olmuyor cumartesi pazar bakım yapıyorum hafta içi çalışıyorum cumartesi sarımsak bakımı yapcam olmadı onun içine atarım hepsini sinamekiyi pazar ayrı yaparımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

arkadaşlar yokmu böyle uzayan gözle görülebilir fark..koysanız fotograflarınızı benim daha 2.yapısım sacımda suan kür

Hıııım....Ben de dedim ki heralde bişeyi kaçırdıımkaydirigubbakcemile3Neyseki kaçırmamışım...Teşekkür ederim...

ya yapıyorum ama ne bileyim o kontesin fotograflarını gördüğüm halde sanki uzamıcakmıs gibi gelio daha öncede denedik böle şeler 3 ay müddet bakalım nolcak

ben zaten sinameki + zeytinyağı + bepanthen yapıyorum
susam yağı ne işe yarıyor:ecrin_bebek:

susam yağının saç kırıklarını önlemede büyük bi etkisi var...saç kırıklarını önlüyo..gürleştiriyo saçı..cilde sürüldüğünde diğer yağlara oranla daha fazla derin tabakalara emiliyo cilt tarafından.. kırışıklara çok çok faydalı bu yüzden..özellikle kuru ciltler için bayanssulusmile
ama genede siz başka yağları kullanırken sinamekinden ayrı tutun mesela haftada 1 kere sinameki uyguluyorum ben başka 1 günde zeytinyağı:icecream:..ayrı ayrı uygulamak daha etkili olur diye düşünüyorumsositososito

sağol canım ama benim zamanım olmuyor keşke olsa hergün başka başka bakım yaparım valla

arkadaşlar yokmu böyle uzayan gözle görülebilir fark..koysanız fotograflarınızı benim daha 2.yapısım sacımda suan kür

ben de 2 kere yaptım.
pazartesi 3.yü yapacağım.
foto. makinem bozuk.
tlf. ile çeksem iyi çıkar mı bilmiyorum deneyeyim.
ama gözle görülür fark olursa koyarım foto. emi olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…