Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kışın alayım bari saç uçlarıma sürerim faydalı bilgiler için teşekkürler kaydirigubbakcemile5

bu arada kızlar ben ilk kışın yapmıştım sadece 2 kere gerçi baya bakım yapıyordum o dönem bıraktığım uzama oldu baya bir bence biraz sabırlı olun kiminin saçı sonrada uzamaya başlıyor

ben de 2 kere yaptım.
pazartesi 3.yü yapacağım.
foto. makinem bozuk.
tlf. ile çeksem iyi çıkar mı bilmiyorum deneyeyim.
ama gözle görülür fark olursa koyarım foto. emi olumunekankayizsmile

anammm foto koydnda kaçırdımmı canm, merak ediorum saçını :)
gözle görülür uzama farkettrecek fotolarımı hep sildm yoksa koyardım, hep kırık aldrdığım için uzama belli olmaz bnde, uzayanı kestrdm hepkafamçokkarıştı

yok tatlım daha koymadım, şimdi ben foto çekeyim arkadan ıslakken, sonra belli bi uzama elde edersem o zaman da foto çekeyim, öyle koyayım, sonra da fönlüyken falan havalı bi şey koyarım

ya kızlar nazar duası okutucam..bu kadar olur..geçen haftalarda hastaydım yatım kaç gün..omzumda ki ağrı için çarşamba iğne vuruldum..oh ii oldum Çok Şükür derken bugün annem hastanede mr çekilecekmiş dedi ki gel sende.o öndne gitti ben arkdan..bilet alayım die otobüsten indim-acele de ettim biraz galiba-tek hatırladığım bilet satan yere yaklaştığım ve kendimi yerden bulduğum..dünyam kaymıştı sanki..düşmüşüm hemde öyle böyle değil..17,30 civarı oldu..ama hala sersem gibiyim..mr için gidiyodum gider gitmez hastaneye acile gittim tomografi çektiler bikaç saat gözlem altında tuuttular yeni geldim..Çok ÇOk Şükür bişeyim yok muş..ama kafamı fena çarptim..alnımın kenarı şişti.yanağımda da var biraz şişlik ama o dışardna belli olmuyo..yatacam ben..görüşürüz...

şamğuana bepanthene evigen ve bemiks katanda var..annem kullanıyo çok memnın..sianmeki ypamsam bende denicem o şampuanı

çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine :1hug:

geçmiş olsun cnm annene de sanada aman dikkat et kendine..

geçmiş olsun:1hug:

uzun saçlı fotolara baktıkça rahatlar oldum, kendmi böyle avutur oldum, bu bana zevk veriyo hobi haline geldi artıksırnaşık şey

kızlar bende devam edemicem küre bronşit oldum ve ıslak saçla durmam yasak çokta heveslenmiştim bak oldumu şincik=(((

geçmiş olsun canım madem sen de bu süre içinde içten destekle saçlarını, her sabah yumurta ye, geceleri ısırgan çayı iç yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…