susam yağının saç kırıklarını önlemede büyük bi etkisi var...saç kırıklarını önlüyo..gürleştiriyo saçı..cilde sürüldüğünde diğer yağlara oranla daha fazla derin tabakalara emiliyo cilt tarafından.. kırışıklara çok çok faydalı bu yüzden..özellikle kuru ciltler için bayanssulusmile
ama genede siz başka yağları kullanırken sinamekinden ayrı tutun mesela haftada 1 kere sinameki uyguluyorum ben başka 1 günde zeytinyağı:icecream:..ayrı ayrı uygulamak daha etkili olur diye düşünüyorumsositososito
sağol canım ama benim zamanım olmuyor keşke olsa hergün başka başka bakım yaparım valla
akşamları yapsan canım ? çok mu yorgun oluyorsun ? :uhm:
ben de 2 kere yaptım.
pazartesi 3.yü yapacağım.
foto. makinem bozuk.
tlf. ile çeksem iyi çıkar mı bilmiyorum deneyeyim.
ama gözle görülür fark olursa koyarım foto. emi olumunekankayizsmile
anammm foto koydnda kaçırdımmı canm, merak ediorum saçını :)
gözle görülür uzama farkettrecek fotolarımı hep sildm yoksa koyardım, hep kırık aldrdığım için uzama belli olmaz bnde, uzayanı kestrdm hepkafamçokkarıştı
yok tatlım daha koymadım, şimdi ben foto çekeyim arkadan ıslakken, sonra belli bi uzama elde edersem o zaman da foto çekeyim, öyle koyayım, sonra da fönlüyken falan havalı bi şey koyarım
aman beeee ben duştan çıkmış halimi koydum sen de :))
ya kızlar nazar duası okutucam..bu kadar olur..geçen haftalarda hastaydım yatım kaç gün..omzumda ki ağrı için çarşamba iğne vuruldum..oh ii oldum Çok Şükür derken bugün annem hastanede mr çekilecekmiş dedi ki gel sende.o öndne gitti ben arkdan..bilet alayım die otobüsten indim-acele de ettim biraz galiba-tek hatırladığım bilet satan yere yaklaştığım ve kendimi yerden bulduğum..dünyam kaymıştı sanki..düşmüşümhemde öyle böyle değil..17,30 civarı oldu..ama hala sersem gibiyim..mr için gidiyodum gider gitmez hastaneye acile gittim tomografi çektiler bikaç saat gözlem altında tuuttular yeni geldim..Çok ÇOk Şükür bişeyim yok muş..ama kafamı fena çarptim..alnımın kenarı şişti.yanağımda da var biraz şişlik ama o dışardna belli olmuyo..yatacam ben..görüşürüz...
kışın alayım bari saç uçlarıma sürerim faydalı bilgiler için teşekkürler kaydirigubbakcemile5
ya kızlar nazar duası okutucam..bu kadar olur..geçen haftalarda hastaydım yatım kaç gün..omzumda ki ağrı için çarşamba iğne vuruldum..oh ii oldum Çok Şükür derken bugün annem hastanede mr çekilecekmiş dedi ki gel sende.o öndne gitti ben arkdan..bilet alayım die otobüsten indim-acele de ettim biraz galiba-tek hatırladığım bilet satan yere yaklaştığım ve kendimi yerden bulduğum..dünyam kaymıştı sanki..düşmüşümhemde öyle böyle değil..17,30 civarı oldu..ama hala sersem gibiyim..mr için gidiyodum gider gitmez hastaneye acile gittim tomografi çektiler bikaç saat gözlem altında tuuttular yeni geldim..Çok ÇOk Şükür bişeyim yok muş..ama kafamı fena çarptim..alnımın kenarı şişti.yanağımda da var biraz şişlik ama o dışardna belli olmuyo..yatacam ben..görüşürüz...
uzun saçlı fotolara baktıkça rahatlar oldum, kendmi böyle avutur oldum, bu bana zevk veriyo hobi haline geldi artıksırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?