:gitme: gecms olsn cnm saglgn 1. planda tabii ki yerimseniben
geçmiş olsun canım madem sen de bu süre içinde içten destekle saçlarını, her sabah yumurta ye, geceleri ısırgan çayı iç yerimseniben
yalnız değilmişim demekki uzun saça bakmak konusunda. demekki tek ben kafayı yemiyorum hep beraber yiyoruzkaydirigubbakcemile3
jennifer1905 geçmiş olsun canm. içten destek en önemlisi bu saç konusunda zaten, bronşit çok cddi olablr ilerlerse aman sağlığın önemli, saç nasıl olsa uzar. takma kafanayerimseniben
çooook geçmiş olsun canım yahuu
dikkat ett kedinee
ya kızlar nazar duası okutucam..bu kadar olur..geçen haftalarda hastaydım yatım kaç gün..omzumda ki ağrı için çarşamba iğne vuruldum..oh ii oldum Çok Şükür derken bugün annem hastanede mr çekilecekmiş dedi ki gel sende.o öndne gitti ben arkdan..bilet alayım die otobüsten indim-acele de ettim biraz galiba-tek hatırladığım bilet satan yere yaklaştığım ve kendimi yerden bulduğum..dünyam kaymıştı sanki..düşmüşümhemde öyle böyle değil..17,30 civarı oldu..ama hala sersem gibiyim..mr için gidiyodum gider gitmez hastaneye acile gittim tomografi çektiler bikaç saat gözlem altında tuuttular yeni geldim..Çok ÇOk Şükür bişeyim yok muş..ama kafamı fena çarptim..alnımın kenarı şişti.yanağımda da var biraz şişlik ama o dışardna belli olmuyo..yatacam ben..görüşürüz...
kızlar bende devam edemicem küre bronşit oldum ve ıslak saçla durmam yasak çokta heveslenmiştim bak oldumu şincik=(((
geçmiş olsun canım sende şampuana vitamin kır çamterbenti de koy 7-8 damla canım
kızlar topiğin kızlarına ne oluyor yahu
saol canım evet ilerleyip astıma çevirebilirmiş korktum bende bi süre ara vericem artık içten destekle uzatıcam saçlarımı inş=))buarada kızlar yumurta ve ısırgan haricinde maya sütünü duydum kullanan varmı aranızda bunu kullanan tadı çok kötü değilmi ya??
bi deniyim bugün bakalım içebilicemmi ama hiç sanmıyorum=))
sene canm bakalm :)
ama gece yatarken dene, rahatsz edeblr
ben de çok seviyorum uzun saçlı hatunlara bakmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?