Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

yalnız değilmişim demekki uzun saça bakmak konusunda. demekki tek ben kafayı yemiyorum hep beraber yiyoruzkaydirigubbakcemile3
jennifer1905 geçmiş olsun canm. içten destek en önemlisi bu saç konusunda zaten, bronşit çok cddi olablr ilerlerse aman sağlığın önemli, saç nasıl olsa uzar. takma kafanayerimseniben

saol canım evet ilerleyip astıma çevirebilirmiş korktum bende bi süre ara vericem artık içten destekle uzatıcam saçlarımı inş=))buarada kızlar yumurta ve ısırgan haricinde maya sütünü duydum kullanan varmı aranızda bunu kullanan tadı çok kötü değilmi ya??

canım çok geçmiş olsun iyisin ama şimdi demi tekrar geçmiş olsun

çok kötü canm, ben saçım için herşeyi yer içerim ama gerçekten berbat yani.
ben 2 kez denedm bol sütle içine reçel falan karıştrdım, tadı gelmesin diye,, bastırmıyor tabiki. tadı önemli değil ama ikinci içişimde midemi mahvetti. dün gece yine gözümü karartıp içicektm erittm mayayı, ama yapamadm:sinifsinif:
ama ben kötü etkilemek istemem seni, içenler çok faydasını görmüşler, bi dene istersen.

bu arada günaydın herkesebuyrunnnnnnnnn

bu arada bn geçen ay yanlış zamanda kırık aldrmışım
şu astroloji olayı.
saçım bi ayda yarım cm anca uzadı yaa
offf..

2 ayda bir cm mi uzuycak bnm saçlarım, tabi uzarsa kırıklardan kopmazsa..
çok sıkıldım bu işte yaaaa, şeytan dio gt kısack modelli kestr, saç da kurtulsun sen de:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…