bide şu gliserinli suyu nasıl hazırlıyorduk ??
maşşallah canım hep böyle devam eder inşallah:teytey::teytey:
kılzar ya ben bu günler arasında yapamıyorum çalıştığım için ya
kılzar ya ben bu günler arasında yapamıyorum çalıştığım için ya
nasılsınz tatlımlarım..
bu aralar kafamda dertler var, anlatamam ama bana dua edin
uğrayamıyorum buralara.uğrasam da yazasım gelmiyo.. saç düşünecek halim kalmadı.
ama yine de yarın yapıcam bakımımı..
herşey iyi olur inşallah hepimiz için.
bol uzamalar herkeslere..
a.s.
Tşk ederim tatlımm ama uzun saçlar az uzuomş die öğrendim uzuldum çnkü saçlarım kalçamda ben katlarım uzasın die uğraşıorum şimdi azmı uzucak:sinifsinif: altlar uzun die üstte katım var 10 cm uzasa birleşceklerkaydirigubbakcemile3
aycangülün verdiği önemli günlerde bari yorgunluğuna göz yumup yap bence canım bu akşam yapabilirsin mesela yapması 5-10 dk sürer kafanda yarım saat tutarsın 20 dk da da banyo yaparsın sadece 1 saatini alacak a.s
aynen benimkiler de öyle
keserken katlarıma dokunmuyorum eşitlensinler diye
Canım o günler nsıl belli oluo neye göre yani kim belirlıo azcık bilg, verırmsn sempatiksalakcinni
Ayy nasıl kesiosun ben hiç kesmiorum kırık yok ama boyadan inceldi saçlarım uçlar cansız duruo fön vs yabmıorum 1cm kessem kendim nasıl kesicem bilmiyorumkismile
Canım ara verme günlerin tutmsada yapmaya çalış 1 kerelik ara bile yavaşlatabilir a.s.
Tşk ederim tatlımm ama uzun saçlar az uzuomş die öğrendim uzuldum çnkü saçlarım kalçamda ben katlarım uzasın die uğraşıorum şimdi azmı uzucak:sinifsinif: altlar uzun die üstte katım var 10 cm uzasa birleşceklerkaydirigubbakcemile3
aycangülün verdiği önemli günlerde bari yorgunluğuna göz yumup yap bence canım bu akşam yapabilirsin mesela yapması 5-10 dk sürer kafanda yarım saat tutarsın 20 dk da da banyo yaparsın sadece 1 saatini alacak a.s
nasılsınz tatlımlarım..
bu aralar kafamda dertler var, anlatamam ama bana dua edin
uğrayamıyorum buralara.uğrasam da yazasım gelmiyo.. saç düşünecek halim kalmadı.
ama yine de yarın yapıcam bakımımı..
herşey iyi olur inşallah hepimiz için.
bol uzamalar herkeslere..
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?