Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bugün sinameki günü hihoyyyt
6-7 temmuz bakım günü
13-14 temmuz kesim günü
sinamekimi bugün yapacağım ben
13ünde de keseceğim saçlarımı zemuszemus

ayrıca şunları da ekleyeyim
bugün 3. yapışım olacak
1.yi herhangi bir zamanda yaptım
2. ve 3.yü aycangül arkadaşın verdiği tarihlerde yapmış oluyorum
ve böyle devam edeceğim haftada 1 yapmayacağım
sadece bomba günlerde yapacağım :)
bugün saçım ıslakken fotoğraf çekerim
uzama fark ettiğim zaman da yine foto çekerim ve eklerim :)

Son düzenleme:
maşşallah canım hep böyle devam eder inşallah:teytey::teytey:

Tşk ederim tatlımm ama uzun saçlar az uzuomş die öğrendim uzuldum çnkü saçlarım kalçamda ben katlarım uzasın die uğraşıorum şimdi azmı uzucak:sinifsinif: altlar uzun die üstte katım var 10 cm uzasa birleşceklerkaydirigubbakcemile3

kılzar ya ben bu günler arasında yapamıyorum çalıştığım için ya

aycangülün verdiği önemli günlerde bari yorgunluğuna göz yumup yap bence canım bu akşam yapabilirsin mesela yapması 5-10 dk sürer kafanda yarım saat tutarsın 20 dk da da banyo yaparsın sadece 1 saatini alacak a.s

Dualrımız senınle canım neye uzuluorsan takma yada senı uzen şey neyse biran önce kaybolsun gitsin >yerimseniben

aynen benimkiler de öyle
keserken katlarıma dokunmuyorum eşitlensinler diye

Canım o günler nsıl belli oluo neye göre yani kim belirlıo azcık bilg, verırmsn sempatiksalakcinni

Ayy nasıl kesiosun ben hiç kesmiorum kırık yok ama boyadan inceldi saçlarım uçlar cansız duruo fön vs yabmıorum 1cm kessem kendim nasıl kesicem bilmiyorumkismile

banyodan çıktıktan sonra
yani saçlarım ıslakken
tutam tutam alıyorum
serçe parmağım kalınlığında
kaş makasları var ya, veya dikiş makasları, şu küçük olanlar, o makaslarla kesiyorum
her tutamın ucunu 1 cm kesiyorum
ama makası saçlarıma paralel tutup kırpık kırpık kesiyorum
cetvelle çizilmiş gibi dümdüz olmasın diye
her ay 1 cm kesiyorum benimki de cansız ve incelmiş yavaş yavaş kendine geliyor
kuaför gazabına uğramamış oluyorum

bi de eklemek istediklerim var
yazın zaten saçımı sürekli topladığım için kendim kestiğimi kimse anlamıyor
zamanla eğri kesmiş olabilirim diyerekten 6 ayda 1 kuaföre kestiriyorum eğrilik varsa düzelsin diye

hiç bilmiyorum ama uzar canım ya korkma

eve bir gideyim de yorgunluk dereceme göre deneyeyim bari canım :teytey::teytey:

ilgilenenlere teşekkr ederim, ilgilenmeyenlere de teşekkrler yine de.
daha iyim şimdik, sinamekimde kafamda,
yarında zencefil yapcam bakalımboshayallersmile

cnm sorun ne bilmiyorum ama unutma ALLAH herkesin kaldırabileceği kadar yük verir...demesi kolay biliyorum yaşayan daha ii bilir elbettte..yaşarken bunları zorlanıyoruz..sabret cnm..

ya kızlar ne dicem lavanta içen vardı galiba..bilmiyorum bağlantılı mı ama 2 gündür lavanta içiyorum ve garip rüyalar görüyorum..acaba yorgunluktan mı lavanta da etki edince sızıyorum ondan mı bilemedim yoksa ters etki mi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…