Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

O da doğru ama yine de özeniyorum ben. :kedi:

Ama yanıbaşımda upuzun, sağlıklı saçlı insanlara daha çok özeniyorum. a.s

Tahmin edebiliyorum kezbanları, ben de çok görüyorum öyle. Uzun ama bakımsız. Onun yerine bakımlı ve kısa olsun, o şekilde uzatmaya çalışıyım, daha iyi.
yerimseniben

bencede ne o öyle o kadar uzun istemiyorum zaten ben belimde olsun güzel olsun çok uzun saçta bazen kötü duruyor çünlkü

erkeklerin saçları nasıl o kadar güzel oluyo ben anlamıyorum bi gün birsinin saçını kesip takacam kafama.. D

kızlar ben saçımı ..1,5 ay önce kestirdim..ve üzerine 2 kez boya yaptım..ikinci boyayı cumartesi yaptım..ve uçlarıma sürekli glıss saç kremi srüyorum saç uçlarım hiç kırılmıyor..bende 1 sene önce kuaför kurbanı oldum gıcık kadın en son kuafor olan arkadaşıma kestirdim ellerinden öperim istediğim gibi kesti..opuyorumnanaktan saçımın uzaması çok hızlı değil ama en azından kesitrmek zorunda kalmıcammzemuszemus

kızlar anlatmayı unuttum 2 hafta önce sinamekiyi halamla yaptık onun saçları zaten hızlı uzar ama yok şekli bozuldu yok kırıldı diye kestirir kısacık saçı sarı olduğu için uzama hemen farkedildi 1 cm uzamaış nerdeyse bu hafta yine yaptı bakalım yine öyle uzayacak mı

ohh maşallah coşmuş topic..2 gün girmedikzemuszemus evde olmmadığın için çok sık gireemiyorum aklım burda kalıyo valla..neyse .yanlış hatırlamıyosam 5-6-7 temmuz saç bakım günlerimiz unutmayın sakın..hadi hepimize kolay gelsinsositososito:hulya::hulya:

vala nasıl sinirim bozuk anlatamam, benim bu saçım u-za-ma-ya-cak..
saçı ayda yarım cm uzayan var mı aranzda yaa, bu nasıl bi saç :gitme:

cnm vaktim olmadığı içiçn kaçırdığım tüm sayfaları okuyamaddım ama belkide cvp yazmışlardır...beslenmen nasıl senin..yani herşeyi yermisin..seçermisin..sonuçta vücudunun besine ihtiyacı varsa önce kendi eksiğini kapatacaktır vücudun...vitamin eksikliği falan varsa saç napsın..onunda uzaması büyümesi için besin maddelerine ihtiyaç var

eğer herşeyi yerim sağlıklı besleniyorum diyosan genetik sebeblerden dolayı geç uzuyodur..bu durumdada anneni babanı kardeşlerini bi gözleme al..onların saçıdamı yavaş uzuyo
benim aklıma başka bişey gelmiyo

Kızlarrr bu 4.kürüm ve gelişmeler süperr haftada 1cm deil ama 2 haftada 1 cm uzadı ve şaçlarım okadr parlak ve gçlü duruoki anlatamam kontes abla çok tşk ederım sana şiddetle tavsiye edıorum çekınmeyın yapın !! opuyorumnanaktan

ben de ilk olarak geçen çarşamba yaptım bu çarşamba da 2. kürümü yapıcam saçlarım yumuşak ve parlak da oldu sanki inşallah çabuk da uzarlar.:lepi:

sürekLı kesTıkLerı ıcın oLabıLır bızm kafamzda 3-4 belkı 5 senelık saclarımz var ama onlar her ayda bı kestırıolar ve sureklı sacları yenılenıo .D

yok bacım uzun saçlıları kastediyorum ben.sanırım saçları kalın telli oluyo..ama benden bile güzeller..ya ben böyle güzel düzgün dursun istiyorum ama ince telli sanki dağınık gibi şekilsiz duruyo ne yapabilirim ne sürsem?jöle köpük olmuyo..krem olmuyo... kötükedihüso

bebe yagı veya el kremı sur ama cok degl . hem dagnk durmuo hemde elekktrklenmıo

nasılsınz tatlımlarım..
bu aralar kafamda dertler var, anlatamam ama bana dua edin
uğrayamıyorum buralara.uğrasam da yazasım gelmiyo.. saç düşünecek halim kalmadı.
ama yine de yarın yapıcam bakımımı..
herşey iyi olur inşallah hepimiz için.
bol uzamalar herkeslere..
a.s.

maşşallah canım hep böyle devam eder inşallah:teytey::teytey:

hayırdır tatlım ne dertleniyorsun

kısşar bu saç uzaması beslenmeylede kesinlikle alakası çok yüksek..benim halamında saçları çok çabuk uzar sürekli saçlarının uçlarını kestiriri ve öyle sürekli saç yıkayan biri de değildir ..ama vitaminsiz olduğu için b vitamini hapı falan içiyor..geçen muhabbet arası farkettim..galiba benim saçım ondan çabuk uzuyor dedi..ama saç uzaması için değil tabiki sağlı dr verdiği için içiyor

Canım benım neye üzüLdügünü biLmiorm ama qücLü oL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…