kimbilir ne bakımlar yapılıyor saçlarına ve çoğunun saçı postiş ben özenmiyorum ünlülerede geçen hastanede bir kız gördüm uzun saötan soğudum resmen ya
kalçalarına kadar ama yok öyle bir bakımsızlık ya kezban derler ya daha da kötüydü
erkeklerin saçları nasıl o kadar güzel oluyo ben anlamıyorum bi gün birsinin saçını kesip takacam kafama..D
erkeklerin saçları nasıl o kadar güzel oluyo ben anlamıyorum bi gün birsinin saçını kesip takacam kafama..D
vala nasıl sinirim bozuk anlatamam, benim bu saçım u-za-ma-ya-cak..
saçı ayda yarım cm uzayan var mı aranzda yaa, bu nasıl bi saç :gitme:
sürekLı kesTıkLerı ıcın oLabıLır bızm kafamzda 3-4 belkı 5 senelık saclarımz var ama onlar her ayda bı kestırıolar ve sureklı sacları yenılenıo .D
yok bacım uzun saçlıları kastediyorum ben.sanırım saçları kalın telli oluyo..ama benden bile güzeller..ya ben böyle güzel düzgün dursun istiyorum ama ince telli sanki dağınık gibi şekilsiz duruyo ne yapabilirim ne sürsem?jöle köpük olmuyo..krem olmuyo... kötükedihüso
Kızlarrr bu 4.kürüm ve gelişmeler süperr haftada 1cm deil ama 2 haftada 1 cm uzadı ve şaçlarım okadr parlak ve gçlü duruoki anlatamam kontes abla çok tşk ederım sana şiddetle tavsiye edıorum çekınmeyın yapın !! opuyorumnanaktan
nasılsınz tatlımlarım..
bu aralar kafamda dertler var, anlatamam ama bana dua edin
uğrayamıyorum buralara.uğrasam da yazasım gelmiyo.. saç düşünecek halim kalmadı.
ama yine de yarın yapıcam bakımımı..
herşey iyi olur inşallah hepimiz için.
bol uzamalar herkeslere..
a.s.
nasılsınz tatlımlarım..
bu aralar kafamda dertler var, anlatamam ama bana dua edin
uğrayamıyorum buralara.uğrasam da yazasım gelmiyo.. saç düşünecek halim kalmadı.
ama yine de yarın yapıcam bakımımı..
herşey iyi olur inşallah hepimiz için.
bol uzamalar herkeslere..
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?