Kızlar hersey iyi hos güzel saçlarımızın uzaması için elimizden geleni yapıyorzda uzadıkça incelen saclar yada sac telleri defalarca boyamaktan artık incelmiş saçlar için napıcazkes kes nereye kadar yaaa
ben de özledim uzun zamandır girmedi
slm kızlar..uçları bademyağı ve susam yağı ile destekleyebiliriz...besleyiciler..ben dün uçlara kürün haricinde badem yağı da sürdüm çok güzel oldu..yumuşak parlak..
saol .. 700ml.lik sampuanım vardı yarıya kadar ınmıs bende ona kırdm ama 1 tane bemıx 1 tane bepanten 1 tane evıgen koydum az mı yaptım acaba :S
yha saçların gerçekten bayaa uzamış wede çok güzelleşmiş canlanmş benim saçlarım da omuzlarımda ve en kısa zamanda belime kadar gelsin istiyorumbizim burdaki aktarcı damur amla saç bakım yağını çok tavsiye etti bi deneyeyim dedim aldım 1 haftadır kullanıyorum bakalım etkisi olucak mı? acaba diyorum bunu bırakıp senin formulü mü uygulasam yaa çok kararsızım :S:S
sanmıyorum canım ama istersen sadece evigen kır istersen az gelmez bence
Günaydınnn opuyorumnanaktan
Haydi güne hevesle başlayalım kaydirigubbakcemile3
yha saçların gerçekten bayaa uzamış wede çok güzelleşmiş canlanmş benim saçlarım da omuzlarımda ve en kısa zamanda belime kadar gelsin istiyorumbizim burdaki aktarcı damur amla saç bakım yağını çok tavsiye etti bi deneyeyim dedim aldım 1 haftadır kullanıyorum bakalım etkisi olucak mı? acaba diyorum bunu bırakıp senin formulü mü uygulasam yaa çok kararsızım :S:S
boyaya ragmen nasıl bu kadar guzeL sacLarı var cok merak edıoRm.. -tatlicadiarzu-
Ya kızlar benim saçlar çok dökülmeye başladı...Sarımsaklı şampuan yaramadı bana galiba...Elime tutam tutam gelmeye başladı. Çok uzun zamandır böyle olmamıştı..Uzatayım derken saçlardan olcam galiba..Sarımsaklı şampuanımı döktüm valla...
Ya kızlar benim saçlar çok dökülmeye başladı...Sarımsaklı şampuan yaramadı bana galiba...Elime tutam tutam gelmeye başladı. Çok uzun zamandır böyle olmamıştı..Uzatayım derken saçlardan olcam galiba..Sarımsaklı şampuanımı döktüm valla...
saol TatLm zemuszemus bu arada bemıksıde sampuanıma koymustum yıkadım falan hıc koku kalmadı bemıksın kokusundan korkuodum sacım kokar dıye
Onu ben de çok merak ediyorum :bbo:
O kadar boya, şekillendirici vs.
Bize de söylesinler sırlarını :kedi:
bu arada bende de hiç yaramamıştı...bu hafta sinemakiye başlıyorum yineeekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?