Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

artık doğal renginize dönmeye başlayın bence zemuszemus

slm kızlar..uçları bademyağı ve susam yağı ile destekleyebiliriz...besleyiciler..ben dün uçlara kürün haricinde badem yağı da sürdüm çok güzel oldu..yumuşak parlak..

slm kızlar..uçları bademyağı ve susam yağı ile destekleyebiliriz...besleyiciler..ben dün uçlara kürün haricinde badem yağı da sürdüm çok güzel oldu..yumuşak parlak..

bende bazen kremle şekil vermek yerine kuru saçıma azcık badem yağı sürüyorum hem güzel kokuyo hem yumuşatıyozemuszemus

yha saçların gerçekten bayaa uzamış wede çok güzelleşmiş canlanmş benim saçlarım da omuzlarımda ve en kısa zamanda belime kadar gelsin istiyorum bizim burdaki aktarcı damur amla saç bakım yağını çok tavsiye etti bi deneyeyim dedim aldım 1 haftadır kullanıyorum bakalım etkisi olucak mı? acaba diyorum bunu bırakıp senin formulü mü uygulasam yaa çok kararsızım :S:S

bence 2 sinide kullan haftanın belli günlerinde canım

sac bakım yagını kullanmıstım ben gercekten duzenlı kullanımda sacımın uzadıgını gordum ama son zamanlarda sacım daha cok dokulmeye baslamıstı bu yuzden bıraktım kımısi yaglar sac doker der kımısı gucsuz saclar dokulur yenısı cıkar der ama yagları sactan arındırmakta zordur ve eger sacın yaglıysa o yaglar ıyı arınamadıgı ııcn sacını daha cok agırlastırabılır..

Ya kızlar benim saçlar çok dökülmeye başladı...Sarımsaklı şampuan yaramadı bana galiba...Elime tutam tutam gelmeye başladı. Çok uzun zamandır böyle olmamıştı..Uzatayım derken saçlardan olcam galiba..Sarımsaklı şampuanımı döktüm valla...

Maalesef her şey, herkese yaramıyor. :sinifsinif:

Ben size saç dökülmesi için doğal bir şampuan veya sabun kullanmanızı önerebilirim. a.s

Sabun ilk kullanımlarda saçlarınızı sertleştirir ama bu sizi endişelendirmesin, sonra saç sabuna alışıyor ve yumuşuyor, ben sabun kullanıyorum. sositososito

Sabun olarak Isırgan Sabunu, Kil Sabunu, Defne Sabunu önerebilirim.

Şampuan olarak Plesanta, Otacı, Tresan, Organicum çevremden duyduğum şampuanlar.

Bakım maskesi olarak dökülme için maya maskesi ya da çeşitli şekillerde sarımsak kürleri öneriliyor.

Şampuanınıza katmak için ise Bepanthane, Bemiks, Evigen ampulleri kullanabilirsiniz, saçları ciddi anlamda toparlıyor. Ayrıca saçlarınız kuru değilse çam terebentin katmanızı da önerebilirim.

Ayrıca bu arada yediklerinize dikkat etmenizi ve dökülmeler gerçekten rahatsız edici ise bir doktora gitmenizi öneririm.
a.s

:1hug: opuyorumnanaktan

bazılarına yaramıyor canım hatta kullanmayı bıraktıktan sonra da dökülme devam ediyor iyi önlemini hemen almış oluyorsun bari...

bu arada bende de hiç yaramamıştı...bu hafta sinemakiye başlıyorum yineeekaydirigubbakcemile5

saol TatLm zemuszemus bu arada bemıksıde sampuanıma koymustum yıkadım falan hıc koku kalmadı bemıksın kokusundan korkuodum sacım kokar dıye

bana hiç kokmuyor yahu bende kırcam şampuanada ama korkuyorum sinemaki sarımsak bide ampuller saçım yorulur diye korkuyorum

Onu ben de çok merak ediyorum :bbo:

O kadar boya, şekillendirici vs.

Bize de söylesinler sırlarını
:kedi:

kimbilir ne bakımlar yapılıyor saçlarına ve çoğunun saçı postiş ben özenmiyorum ünlülerede geçen hastanede bir kız gördüm uzun saötan soğudum resmen ya
kalçalarına kadar ama yok öyle bir bakımsızlık ya kezban derler ya daha da kötüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…