Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben içiyordum canım. ben çok rahatlıyorum içince niye öyle oldun bilmem. lavantanın cilde etkisi var zaten sivilce problemleri için

geçmiş olsun canım =)

merhabalarrrrrrrrrrrrrrr

ben geldim sacimda sinamekili karisimimla uclarina da zeytinyagi isitip icine maya katip surdum pek bi kuru geliyorlardi gozume bu ara

son 1 tane bemiksim kaldi hayirli ugurlu olsun:))

ii gdio walla =) saçlar da ii =) henüz bakım yapmadım hiç.yarn we öbürsü gün yapıcam inşşş
siz nabıonuss

aycangül şey demişti canım. 7-8 indeydi ya saç bakımı. 6-7 sine alındı. o yüzden ben bugün yaptım sinameki. bu 3. yapışım. saçlarım ıslakken foto çektim. haftada 1 çekeceğim, uzama gördüğüm an foto ekleyeceğim buraya zemuszemus

merhabalarrrrrrrrrrrrrrr

ben geldim sacimda sinamekili karisimimla uclarina da zeytinyagi isitip icine maya katip surdum pek bi kuru geliyorlardi gozume bu ara

son 1 tane bemiksim kaldi hayirli ugurlu olsun:))

yani 4 kere yaptın dimi canım, haftada 1 yaptığını düşünürsek 1 ay oldu, 1 aydır bi uzama elde ettin mi? bilmiyorumkismile

selam ben de bu gun ilk kez yaptim sinameklei karisimdan ve baya uzun bekledi sacimda maci bakmaya dalgik hollanda oynadi da az once yendik ben bemix alamadim evde vitamin b complex vardi hap halinde onlari un gibi ezip erittim oldu gibi bakalim resimlerimi bende kelyecem 4 5 kez yaptiktan sonra

canim sen de 4 ben deyim 14 :)) cok oldu benim sanirim tam sayi soylemek gerekirse bu 19uncu uygulamam benim sacim cok cok cok cok yavas uzar hatta hic uzamaz o yuzden su an icin memnunum ole asiri cok uzadi diyemem ama uzama var kesinlikle yavas yavas gogsumu de kapatacak insallah:)

not: bi de ben haftada 1 den fazla yaptigim olmustur yani tam 20 hafta olmadi:)))

Son düzenleyen: Moderatör:

oo sende de iyi sabır varmış canım ben de yaz boyu yapacağım ama okul başlayınca bırakırım sanırım, hem haftada 1 yapmıyorum, daha az yapıyorum, şu dolunay meselesinde verimli günler var ya, sadece onlarda yapıyorum..

hadi hayırlı olsun canım ilk bakımın :)

oooooo seninde iyiymis canim benimse tam tersi bi de ben ara verince daha iyi uzama oluyor sanki su 1taneyi de yapip bayaa ara verecegim:)) paylasirim yine insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…