kzLr sacLarm kıvırcık ama sık dalgası yok .. dalgasını artırabılcegm bısıler varmıdr acaba
ilgin icin tskler tatlim..
almanyada var badem yagi fln ama cok pahali :)
almanyada badem yetmezligi var da :roflol:
aldirayim bakalimm 7-8 er paket :)
öptüm cnm.iyi tatiller.. bu arada nere didion?
ya kızlar nazar duası okutucam..bu kadar olur..geçen haftalarda hastaydım yatım kaç gün..omzumda ki ağrı için çarşamba iğne vuruldum..oh ii oldum Çok Şükür derken bugün annem hastanede mr çekilecekmiş dedi ki gel sende.o öndne gitti ben arkdan..bilet alayım die otobüsten indim-acele de ettim biraz galiba-tek hatırladığım bilet satan yere yaklaştığım ve kendimi yerden bulduğum..dünyam kaymıştı sanki..düşmüşümhemde öyle böyle değil..17,30 civarı oldu..ama hala sersem gibiyim..mr için gidiyodum gider gitmez hastaneye acile gittim tomografi çektiler bikaç saat gözlem altında tuuttular yeni geldim..Çok ÇOk Şükür bişeyim yok muş..ama kafamı fena çarptim..alnımın kenarı şişti.yanağımda da var biraz şişlik ama o dışardna belli olmuyo..yatacam ben..görüşürüz...
hoşgeldin kontes naber nasıl gidiyor tatil saçlar ne alemde :)
ii gdio walla =) saçlar da ii =) henüz bakım yapmadım hiç.yarn we öbürsü gün yapıcam inşşş
siz nabıonuss
merhabalarrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim sacimda sinamekili karisimimla uclarina da zeytinyagi isitip icine maya katip surdum pek bi kuru geliyorlardi gozume bu ara
son 1 tane bemiksim kaldi hayirli ugurlu olsun:))
6-7 sinde yapamam ama =(
neyse sağlık olsun madem =)
ekle bakalım,sni de görek bi =)
hb almor'cum=)
canim sen de 4 ben deyim 14 :)) cok oldu benim sanirim tam sayi soylemek gerekirse bu 19uncu uygulamam benim sacim cok cok cok cok yavas uzar hatta hic uzamaz o yuzden su an icin memnunum ole asiri cok uzadi diyemem ama uzama var kesinlikle yavas yavas gogsumu de kapatacak insallah:)
selam ben de bu gun ilk kez yaptim sinameklei karisimdan ve baya uzun bekledi sacimda maci bakmaya dalgik hollanda oynadi da az once yendik ben bemix alamadim evde vitamin b complex vardi hap halinde onlari un gibi ezip erittim oldu gibi bakalim resimlerimi bende kelyecem 4 5 kez yaptiktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?