ay ben saç bakımı filan salladım he
alış verişe verdim kendimi eheheheh
sağ kolum şmdi de nick mi deiştin
şöle bir şey yapapbilirsin yumurtanın sarısını al az bal ile karıştır bir miktar şampuan dök hepsini karıştır onunla hafta da 2 saçını yıka (her yaptığında taze olarak yap şampuanın tamamına sakın karıştırma ...) .yıkarkende saçında 10 dk kadar beklet yumurtada kokuyo biraz ama sarımsak kadar kötü diil .çıkarkende elma sirkeli su dök en son , işe yarar kanaatindeyim ...kızlar moralim çok bozuldu bugün saçlarımı topladım daha önce dikkat etmemiştim ama benim saçlar fena halde dökülmüş kel kalcam galiba ne yapayım benya sarımsak bu havada olmaz varmı başka bilgisi olan
şöle bir şey yapapbilirsin yumurtanın sarısını al az bal ile karıştır bir miktar şampuan dök hepsini karıştır onunla hafta da 2 saçını yıka (her yaptığında taze olarak yap şampuanın tamamına sakın karıştırma ...) .yıkarkende saçında 10 dk kadar beklet yumurtada kokuyo biraz ama sarımsak kadar kötü diil .çıkarkende elma sirkeli su dök en son , işe yarar kanaatindeyim ...
kızlar dün akşam aktara gittim barcelino diye saç bakım yağı aldım dkülmeyi önlemek için uzatmak içinde entle losyonunu önerdi ama pahalıı sempatiksalakcinni neyse sonra bana bitkisel şampuan kullanamn lazım dedi..
ve sinemakili kür için o bence bir saçmalık sinemaki ve saç uzatma hiç bir alakası olmaz dedii saç için ısırgan tohumu olabilir yağlı saçiçin biberiye demleyip saça sürülürr ama sinemakii çok saçma dediiiii akannehir ama ben sadece dinledimmmm...tabi bilmiyor burdakilerin nasıl saçını uzattığınıı
bu arada kontesim ben yokken gelirsen kim bu diye şaşırma oldumu nickim değiştiğ (the.jackal) zemuszemus
çorludanım canım ben anaa sende tekirdağlısın hemi hemşo çıktık :)-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?