Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay ben saç bakımı filan salladım he
alış verişe verdim kendimi eheheheh
sağ kolum şmdi de nick mi deiştin

şöle bir şey yapapbilirsin yumurtanın sarısını al az bal ile karıştır bir miktar şampuan dök hepsini karıştır onunla hafta da 2 saçını yıka (her yaptığında taze olarak yap şampuanın tamamına sakın karıştırma ...) .yıkarkende saçında 10 dk kadar beklet yumurtada kokuyo biraz ama sarımsak kadar kötü diil .çıkarkende elma sirkeli su dök en son , işe yarar kanaatindeyim ...

ben sarımsağı uygulamadım gibi bişey..ilk başladığımda bikaç kere şampuana sarımsak yağ damlattım o kadar ama ciddi bişey değildi..geçen farketttim alnımda bi yer vardı dökülüyordu üzülüyordum..o bölge(2-3 cm2 bi alandı) iyice büyüyecek die..geçen gün farkettim küçük saçlar dolmuş :))))) nasıl sevindim anlatamam..bi kere bu kürü yaptım elimden geldiğince..ayrıca saç çıkartan yağlardan karışım yapıp arada sürdüm(bikaç kere)ve son zamanlarda yoğurda kara üzüm çekirdeği tozu ve ısırgan tohumu (çekilmiş)katıp geceleri yedim bikça kere..yağ karışımının etkissi fazla bence..bide bepanthene+bemiks +evigen de sinameki kürüne katıp sürdüğüm çok oldu..yani bugünr kadar uyguladığım kürün yarısından çoğunda vardı ampüller..

sağol canım da yumurta şampuanı da sende duydum ilk normalde zeytinyağı yumurta yapmışlığım varda yumurtalı şampuan hiç yapmadım

kızlar dün akşam aktara gittim barcelino diye saç bakım yağı aldım dkülmeyi önlemek için uzatmak içinde entle losyonunu önerdi ama pahalıı sempatiksalakcinni neyse sonra bana bitkisel şampuan kullanamn lazım dedi..
ve sinemakili kür için o bence bir saçmalık sinemaki ve saç uzatma hiç bir alakası olmaz dedii saç için ısırgan tohumu olabilir yağlı saçiçin biberiye demleyip saça sürülürr ama sinemakii çok saçma dediiiii akannehir ama ben sadece dinledimmmm...tabi bilmiyor burdakilerin nasıl saçını uzattığınıı

günaydın kızlar unutmadınıs demi dün bugün bakım gününüüü olumunekankayizsmile kontesimis tatilde büyük ihtimalle yapmıştır bende dün unuttum yapmayı bugün yaptım sinamekiyi hadi bakalım iyi uzamalar benim saçlaraaalaelaelaelaelae

bu kürü bugün 3.kez yapıyorum ama bemiksin kokusu dayanılacak gibi değil, acaba bepanthene ile yapsam faydalı olurmu aynı etkiyi gösterir mi kür

canım buradaki aktarda ben sinamekiyi saç için alıyorum dediğimde alık gibi bakmıştı suratıma ilk kez sizden duyuyorum diye sonra ben internetten araştırma yaptım ve çoğu yerde saç bakımında sinameki yazıyor istersen sende google dan araştırabilirsin kaydirigubbakcemile3

bu arada kontesim ben yokken gelirsen kim bu diye şaşırma oldumu nickim değiştiğ (the.jackal) zemuszemus

bu arada kontesim ben yokken gelirsen kim bu diye şaşırma oldumu nickim değiştiğ (the.jackal) zemuszemus

araştırdım tabiiiki zaten önce başka biryerde gördüm ondan sonra burası denk geldiii..hatt benüy eolmadan denemeye başladım iyi geldiği içinyazmak istedim üye oldum (sen tekirdağın içinden misin?)

kızlar 7-8 değil saç bakımı. 6-7 ye alınmıştı. aycangül duyurmuştu. ben 6sında yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…