Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben sinüzitten dolayı hep dileri kurutuyorum, ister istemez uçlara da geliyodur da ondan mı kırılıyodur bu saçım acaba..akannehir

tmm cnm bence de öyle yapayım zaten sinameki haftada 1 uygulanıyomuş tşk ederim :)bu arada sen kullanıyo musun? kullanıyosan ne zamandan beri ve etkisinin gördn mü saçların kaç cm uzadı ?

evet bugüne kadar 3 kere yaptım. doğruyu söylemek gerekirse uzamadı henüz ama bakımlı görünüyor kendine geldi, zaten her ay 1 cm kesiyorum, benim saçlar belime gelmek üzere, kırık pek yok ama inceldi uçları, saçın uzama kapasitesi olduğuna inananlardanım, o yüzden yavaş uzamaya başladı, uzama fark ettiğimde fotoğraf koyacağım zaten yerimseniben

ben sinüzitten dolayı hep dileri kurutuyorum, ister istemez uçlara da geliyodur da ondan mı kırılıyodur bu saçım acaba..akannehir

olabilir canım inşallah en kısa zamanda geçer bende de sinüzit var ama ortaya çıkmadı iyi ki :1hug:

zaten uzunmuş saçların :) aslında benmkide belime geliyo arkadan ama ben çok uzun olsun istiyorumm ( hemen uzasa keşke yaa bakalım belki bu kür 3 ay sonraya kadar uzatır bende fotoğraf koymak istiyorum inş uzar

zaten uzunmuş saçların :) aslında benmkide belime geliyo arkadan ama ben çok uzun olsun istiyorumm ( hemen uzasa keşke yaa bakalım belki bu kür 3 ay sonraya kadar uzatır bende fotoğraf koymak istiyorum inş uzar

insan hep daha fazlasını istiyor canım zaten senin de benden eksik kalır yanın yokmuş :) ben de bu kadar uzun olsun istiyorum zaten ön taraflar da uzayınca düzleştirmeye gerek kalmaz saç kendi ağırlığıyla düz durur, kendine saç tipime en uygun saç bu olduğu için bunu idealimdeki saç seçtim ve buraya ekliyorum yine düzleştirmesem de böyle durur doğal saçı sevmeye başladım düzleştirmediğim için, fotoyu ekleyeyim de gözümüz açılsın :)

olabilir canım inşallah en kısa zamanda geçer bende de sinüzit var ama ortaya çıkmadı iyi ki :1hug:

inşallah canm, tatilde kullanmıycam ben de fön falan, zaten o sıcakta saç falanda açamam.
ayrıca diğer topiğe gtmiyim diye buradan yazıyorum :)
sen kesiyorsun ama dümdüz yapamazsınki canm, saçının şekli nasılsa öyle kalır gider, kuaför arkadan tam dümdüz keser..

ama önlerle arkalar arasında epey fark var canım, 10-12 cm kadar, düzelmesi için makası çat diye koyması lazım saçım kısa kalır ben önlere dokunmuyorum keserken, eşitlenecek biçimde kısaltıyorum yavaş yavaş, 6 ayda 1 kuaföre gidiyordum, artık 3 ayda 1 gideceğim, hani eğri kesmişsem eşitlensin diye, ve 1 cm değil de 3 cm aldırıyorum, amacımın 'V' kesimden kurtulmak olduğunu söylüyorum ona göre kesiyor yerimseniben

kızlar ya cumartesi arkadaşım gelcek pazar mevlüt ve düğün var benim bakım yattı gibi bu hafta

merhaba kızlar, ben birşey sormak istiyorum , benimde saçlar omuz hizamı geçemiyor zayinyağı& entele karışımı kullanıyorum bunun için ama sinameki kürürüne bugün başladım ikisinide aynı anda yapsam bi zararı olur mu yada hangisini ne sıklıkta yapmalıyım sizce :uhm:

slm kızlar :)ya resimdeki uzunluk güzelde sönük geldi bana ...böyle biraz daha havalı olsa fena olmaz .

ben o saç tipini kendiminkine benzettiğim için koydum canım tabii ki de kabarık havalı kalın telli saçlarım olsun isterim ama aynen öyle ince telli sönük ve cansız ama olsun daha düz duruyor ve tepeden at kuyruğu yaptığımda ağır gelmiyor ben de böyle avutuyorum kendimi :) :)

enteleden memnun değilsen bırak bence canım ama eğer memnunsan sadece onu yapmaya devam et yerimseniben

haftanın ayrı günlerinde yapabilirsin bence sorun olmaz sanırım

heee pardon canım ya :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…