canım yazın bari düzleştirme
zaten terliyorsun bozuluyor saçların
okul bitti tatile girdim gireli saç kurutma makinesi bile sürmedim saçlarıma
yazın saçlarımı hep toplarım zaten
ki senin saçların dalgalıymış sür köpüğü dalgasını artır çık dışarı oh mis
ben kesinlikle zarar vermiyorum saçıma maşa fön vs. ile
bakım yaparken bi yandan kırılırsa elde var sıfır
sen en iyisi 2 kürü de aynı anda yap önceki mesajda da yazdığım gibi yerimseniben
tmm cnm bence de öyle yapayım zaten sinameki haftada 1 uygulanıyomuş tşk ederim :)bu arada sen kullanıyo musun? kullanıyosan ne zamandan beri ve etkisinin gördn mü saçların kaç cm uzadı ?
ben sinüzitten dolayı hep dileri kurutuyorum, ister istemez uçlara da geliyodur da ondan mı kırılıyodur bu saçım acaba..akannehir
zaten uzunmuş saçların :) aslında benmkide belime geliyo arkadan ama ben çok uzun olsun istiyorummevet bugüne kadar 3 kere yaptım. doğruyu söylemek gerekirse uzamadı henüz ama bakımlı görünüyor kendine geldi, zaten her ay 1 cm kesiyorum, benim saçlar belime gelmek üzere, kırık pek yok ama inceldi uçları, saçın uzama kapasitesi olduğuna inananlardanım, o yüzden yavaş uzamaya başladı, uzama fark ettiğimde fotoğraf koyacağım zaten yerimseniben
zaten uzunmuş saçların :) aslında benmkide belime geliyo arkadan ama ben çok uzun olsun istiyorumm( hemen uzasa keşke yaa bakalım belki bu kür 3 ay sonraya kadar uzatır bende fotoğraf koymak istiyorum inş uzar
olabilir canım inşallah en kısa zamanda geçer bende de sinüzit var ama ortaya çıkmadı iyi ki :1hug:
inşallah canm, tatilde kullanmıycam ben de fön falan, zaten o sıcakta saç falanda açamam.
ayrıca diğer topiğe gtmiyim diye buradan yazıyorum :)
sen kesiyorsun ama dümdüz yapamazsınki canm, saçının şekli nasılsa öyle kalır gider, kuaför arkadan tam dümdüz keser..
çok güzell saçlar yaa bnde istiyorumm :) gerçi benim saçlarım bundan baya kalın ve gür
slm kızlar :)ya resimdeki uzunluk güzelde sönük geldi bana ...böyle biraz daha havalı olsa fena olmaz .
merhaba kızlar, ben birşey sormak istiyorum , benimde saçlar omuz hizamı geçemiyor zayinyağı& entele karışımı kullanıyorum bunun için ama sinameki kürürüne bugün başladım ikisinide aynı anda yapsam bi zararı olur mu yada hangisini ne sıklıkta yapmalıyım sizce :uhm:
merhaba kızlar, ben birşey sormak istiyorum , benimde saçlar omuz hizamı geçemiyor zayinyağı& entele karışımı kullanıyorum bunun için ama sinameki kürürüne bugün başladım ikisinide aynı anda yapsam bi zararı olur mu yada hangisini ne sıklıkta yapmalıyım sizce :uhm:
ben o saç tipini kendiminkine benzettiğim için koydum canım tabii ki de kabarık havalı kalın telli saçlarım olsun isterim ama aynen öyle ince telli sönük ve cansız ama olsun daha düz duruyor ve tepeden at kuyruğu yaptığımda ağır gelmiyorben de böyle avutuyorum kendimi :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?