bidaha ki tarih ne zaman şimdi..
son bi sinamekim kaldı bi hafta aradan önce, onu da o gün yapıcam, cumartesi tatile gidiyorum, 15 gün boyunca zencefille devam edicem..
ayy bugn dışardaydım, bi kız gördüm, saçları uzun, belinde..
arkasından bi kız daha gördm saçları belinde,
bi kız daha gördm saçları toplamış ama hemen dikkat ettm açtığında belinde
:)
amannn yaaa amannnnnnnnkaydirigubbakcemile
ya kızlar ben aslında başka saç bakım yağı kullanıyorumm daha 2 hafta oldu buna başlayalı sonra burda bu kürü gördüm çok kararsızım acaba onu bırakıp buna mı başlasam saçlarım göğüs altında belime kadar gelsn istiyorum sizce ne yapayım ???13-14-15-16 temmuz. bana da herkesin saç uzunmuş gibi geliyor :)
13-14-15-16 temmuz. bana da herkesin saç uzunmuş gibi geliyor :)
ya kızlar ben aslında başka saç bakım yağı kullanıyorumm daha 2 hafta oldu buna başlayalı sonra burda bu kürü gördüm çok kararsızım acaba onu bırakıp buna mı başlasam saçlarım göğüs altında belime kadar gelsn istiyorum sizce ne yapayım ???
dabur amla saç bakım yağı cnm aktar çok önerdi 2 3 ayda omuzlarından beline kadar geliyo saç dedi içinde bitksel yağ mineral yağ bektaşi üzümü özü falan war ne yapıyım sence ?ne kullanıyorsun? içindekiler falan neler
ya kızlar ben aslında başka saç bakım yağı kullanıyorumm daha 2 hafta oldu buna başlayalı sonra burda bu kürü gördüm çok kararsızım acaba onu bırakıp buna mı başlasam saçlarım göğüs altında belime kadar gelsn istiyorum sizce ne yapayım ???
dimi yaaa, ama uzunlar da. niye benimki uzayamıyr diye söyleniyorum hep.
gliserinle ilgili yorumun ne canm?
sende de oldmu öyle bişey
dabur amla saç bakım yağı cnm aktar çok önerdi 2 3 ayda omuzlarından beline kadar geliyo saç dedi içinde bitksel yağ mineral yağ bektaşi üzümü özü falan war ne yapıyım sence ?
hangi saç bakım yağını kullanıyorsun, etkisini gördün mü? görmediysen değiştir kürünüyerimseniben
hmm duydum memnunsan devam et ama 2sini de uygulayabilirsin. mesela her salı dabur amla, her cuma sinameki nasıl oluryerimseniben
işte 2 hafta oldu daha. uzadı mı bilmiyorum saçlarım normalde dalgalı düzleştirince anlicam ama gerçekten çok iyi geldi saçlarım çok bakımlı parlak ve gür duruyo ama bu kür de çok cazip geldiiiiiblmiyorum ki
dabur amla saç bakım yağı cnm aktar çok önerdi 2 3 ayda omuzlarından beline kadar geliyo saç dedi içinde bitksel yağ mineral yağ bektaşi üzümü özü falan war ne yapıyım sence ?
ama cnm japon gülü ondan sinamekinden başka bişey uygulamayın diye yazmışş :S
canım yazın bari düzleştirme
zaten terliyorsun bozuluyor saçların
okul bitti tatile girdim gireli saç kurutma makinesi bile sürmedim saçlarıma
yazın saçlarımı hep toplarım zaten
ki senin saçların dalgalıymış sür köpüğü dalgasını artır çık dışarı oh mis
ben kesinlikle zarar vermiyorum saçıma maşa fön vs. ile
bakım yaparken bi yandan kırılırsa elde var sıfır
sen en iyisi 2 kürü de aynı anda yap önceki mesajda da yazdığım gibi yerimseniben
sarımsaklı şampuanı bilmiyorumda bu sitede okumuştum daha sonra netten araştırdım, bu dabur amlanın içinde kimyasal varmış kızlar.
kullancaklar bilsin bunu.mumun ham maddesi olan 'parafin' var.
ben de kullandım bu yağı ordan biliyorum..
bu yorumu daha önce bir topikte yazdım canm.
evet ilk önceleri yumuşatıyor parafinden dolayı ama daha sonra saç diplerimde sivilce gbi yara çıktı benm.
ama yanlış yönlendrmek istemem, yine de bir süre kullan öyle bırak. her saçta etkisi farklı olur çnkü. benim saçım yağlı.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/340138-sarimsakli-sampuani-kullandim-saclarim-gurlesti-diyen-varsa-buyursun-4.html
bi bak buraya tatlım, bi arkadaştan daha aynı yorum gelmişti çnkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?