arkadaşlar saçlarımı yıkadım,hala hafif hafif yanma var kafamda ve inanın leş gibi kokuyorum.kesinlikle sarımsak yağını tavsiye etmem iğrenç bişi,ilaç olsa kullanılmaz bence.bir de bu akşam en yakın arkadasımın kınası var kuaföre gidicem,kafa leş gibi kokuyo((((napıcam bu kokuyu ben ya biriniz bişi sölesenize lütfeeeeeen ((((( sinifsinif:
slm kızlar bende bir hafta içinde ikinci kez uyguladım bakalım etkili sonuç alırsam foto ekleyeceğim bu arada bu karışımı enjektör yardımıyla saçlarınıza uygulayın çok rahat ve pratik hiç etraf kirlenmiyor üstelik saçların diplerine direkt nüfuz ediyor benden küçük bir tavsiye
slm kızlar bende bir hafta içinde ikinci kez uyguladım bakalım etkili sonuç alırsam foto ekleyeceğim bu arada bu karışımı enjektör yardımıyla saçlarınıza uygulayın çok rahat ve pratik hiç etraf kirlenmiyor üstelik saçların diplerine direkt nüfuz ediyor benden küçük bir tavsiye
ya arkadaslar şimdi sinamekili kürden yaptım saçımda hatta.ben bi de içine sarımsak yağı ekledim allahım nasıl bir koku kusucam o kadar kötü,bi de yanma yapıo çok,acaba daha önce sarımsak yağı kullanan var mı saçına,ay duramıyorum kokudan yıkıcam şimdi sinamekimle bemiksime yazık oldu ya((((
slm kızlar ah bu resimler .:) ben bugün resmini değil canlısını gördümsınav vardı bugün malum..sınava gittim oturdum sınava..önümde bir kız..aman ne güzel saçlar öyle..ama benim masamın yarsını kaplamış :)ayy dedim kızdaki saça bak..ama sınav başlayınca burda olursa uyarırım dedim kendi kendime .sınav başladı neyse ki kız öne doğru gidince saçları da gitti..bide gür ..ALLAH nazarlardan korusun ne diyelim darısı başıma..kıskanmadım ama özendim :asigim:
slm kızlar ah bu resimler .:) ben bugün resmini değil canlısını gördümsınav vardı bugün malum..sınava gittim oturdum sınava..önümde bir kız..aman ne güzel saçlar öyle..ama benim masamın yarsını kaplamış :)ayy dedim kızdaki saça bak..ama sınav başlayınca burda olursa uyarırım dedim kendi kendime .sınav başladı neyse ki kız öne doğru gidince saçları da gitti..bide gür ..ALLAH nazarlardan korusun ne diyelim darısı başıma..kıskanmadım ama özendim :asigim:
ben napıyım o zaman o saclarla 24 saat karsı karsıyayım ablamın sacları öle masallahı var özeniyorum bene :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?