dorocum canım teşekkürlerr:1hug:
zeytrinyagıyla bademi bir mi ısıtıyoruz yoksa bademi sonradan mı ekliyoz
bi kere 2sini bir ısıttım alev aldıı çok ısıttım galibaa:kedi:
ılıması yeterli...bi kaba su koy içine yağı koyduğun kabı koy...yağları direk ısıtma...yapısı bozulur..
Kızlar saçları ısıya karşı en iyi koruyan ürün hangisi.
Kullananlar warsa tawsiyeleri beni çok mutlu.
dorocum zeytinyagı maskesini kaç dk bekletçes saçta?şuan kafamda
sinameki şu anda kaynıyo ocakta hadi bakalım ehah
Kızlar ben artık kürü yapamıyorum. Saçım inanılmaz derecede döküldü. Şampuanımı değiştirdim şimdi.Kürü de bıraktım. Öyle böyle değil tutam tutam geldi elime...Allahtan 2 gündür dökülme miktarında öncekilere göre azalma var...Bana yan etki yaptı sanırsam...Benim gibi olan var mı başka..
hayrını gör
Cnm sinamekili kür mü dökülme yaptı.?
ehehe saol canım ya bi de bi şey sorcam kızlar, bu kürleri uygularken saçlarınızı boyatıyor musunuz benim kendi saç rengim açık kumral ama açık bakır kızılına boyalı eğer ayda bir boyamazsam çingeneye dönerim valla
benim saçım doğal o yüzden bilemiyorum :)
Kızlar ben artık kürü yapamıyorum. Saçım inanılmaz derecede döküldü. Şampuanımı değiştirdim şimdi.Kürü de bıraktım. Öyle böyle değil tutam tutam geldi elime...Allahtan 2 gündür dökülme miktarında öncekilere göre azalma var...Bana yan etki yaptı sanırsam...Benim gibi olan var mı başka..
ehehe saol canım ya bi de bi şey sorcam kızlar, bu kürleri uygularken saçlarınızı boyatıyor musunuz benim kendi saç rengim açık kumral ama açık bakır kızılına boyalı eğer ayda bir boyamazsam çingeneye dönerim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?