Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

dorocum canım teşekkürlerr:1hug:
zeytrinyagıyla bademi bir mi ısıtıyoruz yoksa bademi sonradan mı ekliyoz
bi kere 2sini bir ısıttım alev aldıı çok ısıttım galibaa:kedi:

bence direk cezvede ısıtma canım küçük bi kabın içine zeytinyağı ve bademyağı koyduğun kabı yerleştir, dıştaki kaba sıcak su dök öyle ısınsın, ama buna üşenirim dersen zeytinyağını ısıt cezvede, badem yağını sonradan ekle yerimseniben çok ısıtma ama elinle dokunabileceğin kadar ısıt yerimseniben

eheh evet ikinizde aynı şeyi yazmışınız:lepi:
saolun canlarım dediginiz gibi yapayım bu sefer yangın çıkmıcak ohhkaydirigubbakcemile3

önemli değil canım haftada 1 mutlaka yap, şampuanlarken iyice arınsın diye uğraşma yoksa daha çok kurutursun, farkı göreceksin yerimseniben

evet canım ya sorma ben o hatayı hep yapıyorum çıkarana kadar 30 kere şampuanlıyom..şimdi shiseidonun şampuanını aldım nemlendirici özelligi varmış o biraz toparladı yoksa fena haldelerdi..

Cnm denemeden anlayamayız ben yinede bi denemeyi düşünüyorum tabiki tamamen karşı koyamaz ama etkisini azaltabilir belki.

dorocum zeytinyagı maskesini kaç dk bekletçes saçta?şuan kafamda

vaktin yoksa yarım saat bekletsen olur canım. ben bu tarz şeyleri kafamda en az yarım saat en fazla 4 saat bekletiyorum sen kendine göre ayarla :) 2 saat ortalama iyidir. bol bol vaktin varsa 4 saat beklet :)

Kızlar ben artık kürü yapamıyorum. Saçım inanılmaz derecede döküldü. Şampuanımı değiştirdim şimdi.Kürü de bıraktım. Öyle böyle değil tutam tutam geldi elime...Allahtan 2 gündür dökülme miktarında öncekilere göre azalma var...Bana yan etki yaptı sanırsam...Benim gibi olan var mı başka..

Son düzenleme:

Cnm sinamekili kür mü dökülme yaptı.?

benim saçım doğal o yüzden bilemiyorum :)

OLMAZMI CANIM YAA hemde öyle böyle değil tutam tutam. en son pazar günü yaptım. Banyoda ağlıcaktım neredeyde bu yaşıma kadar öle bi dökülme olmamıştı. Bıraktım bende saçlarım dökülmüyo ama zaten ince telli olan saçlarım dökülünce azv daha inceldi. artık şamupana ampul kırdım başkada bişi yapmayı düşünmüyorum:1rolleyes:

evet canım yaparken boyattım ben ama 2 bilemedin 3. kürde akmaya başladı o yzuden bence kürleri bırakana kadar boyama derim saça yazık olmasınyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…