evet iğrenç bildiğin vitamin kokusu işte ama yeterki uzasınlar benim için o kokunun hiç mahsuru yokopuyorumnanaktan
evet çok çirkin ama yapa yapa alışıyo insan
ben sürünce kedim hemen yanıma geliyo yicek gibi aranıyosırnaşık şey yiyecek gibi görüyo kokudan dolayısırnaşık şey dolanıp duruyo etrafımda canım yaaaa.s
kızlar bence saç uzaması insanın yapısı ile alakalı bi arkadaş var işyerinde saçları 1 senedir 5 cm bile uzamayan ...saçımı kestireli 1 ay oldu saçlarım 5 cm uzadı ..çok sık yıkıyorum belki bununda etkisi olabilir su saçı uzatır diye bi laf varya..başka hiçbişey yapmıyorum.
benim de saçım çok yavaş uzar
ama şimd şu özelgünlerde yapıcam sinamekiyi
bakalım bu sefer farkedecek mi?
ay hadi inşallahhhh
haftada 2 defa yaparsan daha az verim elde edersin. aynı gün yaparsan daha iyi olur. farklı günlerde yapsan da sorun olmaz ama aynı günlerde daha etkili olurdu.
teşekkürler..o zaman haftada 1 ve aynı günler yapıyorum.1 gün sinameki birgün zeytinyağı inş.kısa zamanda sonuçlarını görürüm.saçlarımda çok kırıkda var..gliserinde almam lazım en kısa zamanda..zeytinyağını 2 saat bekletebildim ancak.işten çıkınca koşturmacada ancak bu kadar oluyor eve git yemek hazırla falan derken..:umursamaz:
ah benim de kedim olsa yaa kedim var demeyiiinn
:) seviyosun sen de kedileri he...ben de 11 yıl aradan sonra yine kedi besleyebildim...bahçeli olunca besleniyo kedi yoksa çook zor oluyo ya...11 yılın acısını çıkarıyorum..2 tane anne kedi var evde..9 yavru var toplamda...bitane sokaktan buldum mavi gözlü zayıftan çok tatlı bişey ya..bi de geçen sene sokaktan aldığım 2 keedim var...bilgisayara fotoğraf ekleyemiyorum olursa koyayım fotolarını özlem giderirsina.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?