Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ah benim de kedim olsa yaa kedim var demeyiiinn

ne güzel ya ne şanslısın
benim saçlarım kendimi bildim bileli geç uzar

benim de saçım çok yavaş uzar
ama şimd şu özelgünlerde yapıcam sinamekiyi
bakalım bu sefer farkedecek mi?
ay hadi inşallahhhh

3 kere yaptım sinamekiyi ama terleyince falan kokusu hala geliyor burnuma bir de düzleştirirken
bemiks kötü kokuyor kışın yapmak için iyi bu kür ama yazın yapılmasını tavsiye etmem

haftada 2 defa yaparsan daha az verim elde edersin. aynı gün yaparsan daha iyi olur. farklı günlerde yapsan da sorun olmaz ama aynı günlerde daha etkili olurdu.

teşekkürler..o zaman haftada 1 ve aynı günler yapıyorum.1 gün sinameki birgün zeytinyağı inş.kısa zamanda sonuçlarını görürüm.saçlarımda çok kırıkda var.. gliserinde almam lazım en kısa zamanda..zeytinyağını 2 saat bekletebildim ancak.işten çıkınca koşturmacada ancak bu kadar oluyor eve git yemek hazırla falan derken..:umursamaz:

2 saat uygun canım. eğer becerebilirsen ayda 1 cm kendin kes saçlarını ıslakken. çünkü kuaförler çok kesiyor. gliserinin kullanımı bu topiğin en başında yazıyor. sade gliserini kullanma bence bebe yağı ve su ile karıştır.

bemix in kokusu seviyorum yaa o yüzden hoşuma gidiyor..ama saçımdaki boyayı çabuk akıtıyor o yüzden sürmek istemiyorum bende entele losyonu sürüyorum bakalım ne işe yarıcak ..
saçım uzuyoda bide dökülmese bişeye benzicek boshayallersmile

ah benim de kedim olsa yaa kedim var demeyiiinn

:) seviyosun sen de kedileri he...ben de 11 yıl aradan sonra yine kedi besleyebildim...bahçeli olunca besleniyo kedi yoksa çook zor oluyo ya...11 yılın acısını çıkarıyorum..2 tane anne kedi var evde..9 yavru var toplamda...bitane sokaktan buldum mavi gözlü zayıftan çok tatlı bişey ya..bi de geçen sene sokaktan aldığım 2 keedim var...bilgisayara fotoğraf ekleyemiyorum olursa koyayım fotolarını özlem giderirsina.s

of süper ya bende bi tane bile yook

kizlar selam ben 2 kez yaptim u karisimi benim sacimi ise cok dolgun yapti uzadigini diyemem ama gecen gun 2 sm kesmemlazimdi baska care yok yakmistim ben sacimi amonyaklarla hala da kesilmek istiyo ama 2 ay sonra yine kesecem karisim iyi geldi fonlu gibi oluyo sacim ne guzelboshayallersmile

slm kızlar yha ben dün gece ilk defa denedim bi krü ama bişey sorucam haftada 2 kere yapsam bi zararı olur muuu lütfen biri cvp versin saçlarım hemen uzasın istiyorum

zararı olmaz canım ama yinede 1kere yap bence hem saçında dinlensin biraz

ya ama 1 kere az değil mi tatlım ben 2 kere yapmak istiyorum eylüle kdar saçlarım belime kadar gelsin istiyorum ama korkuyorum işte saçlarım zrar görür diye

saçlarım uzuyor ya bayanssulusmile beni sinir etmek için uzamıyo diyen eniştem bile bugün kabul etti uzamış kız dedi hele bu verimli günlere çok inanıyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…