kızlar ben bu karısımı 1 bucuk aydır yapıorm saçlarımı kestirmistim gerçekten uzatıo.bu arada bu karısımı veren arkadasımız yrm saatten fazla bekletmeyin demişti haberiniz olsun ben haftada 1 yapıorm yrm saat bekletiorm ve uzuo.ztn yrm saatte etki eder yani maske fazla bkletmenin anlamı yok bence kızlar.hepinizi opuorm cok yerimseniben
1 buçuk ayda ne kadar uzadı tahmini canım,bende yeni başladım ama 5 saat filan beklettim zararlımı olur acaba,bide uzasın diye bugün mayalı süte başladım ayrıcada haftada 1 günde yağ karışımı yapıyorum saçlarıma umarım uzarlar
hadi bakalım hayrını gör
saol cnm=) saçlarım çok cansızlaştı zeytinyağı ısıtıp sürmeyi düşünüyorum birde bikaçgün sonra bakalım inş kendine gelir yoksa kestirmek zorunda kalıcamohaoldumsmile
kızlar benim saçlarımın yapısı genelde kuru uzadı baya ama kurudugu için cansızlaşıyo ışıltısını da kaybediyoo off nasıl bi maske yapmalıyım zeytinyagı ii geliyomu bademle mi karıştırsam acil cevap lütfen
zeytinyağı kürü çok işe yarıyor eminim memnun kalacaksın yerimseniben
denicem canım ama ne zaman yapsamki şimdi sineamekili kürüm var yarın yapsam olurmuki yada perşembemi yapsam=)
bugün banyo yapacaksın nasıl olsa canım, yarın dinlensin saçların, perşembe günü yap bence zeytinyağını yerimseniben
tamam canım öyle yapıyımkaydirigubbakcemile5
cnm ben bikaç kere susam yağı ile badem yağıda sürdüm uçlara..ii geldi tavsiye edebilriim
dorocum canım teşekkürlerr:1hug:
zeytrinyagıyla bademi bir mi ısıtıyoruz yoksa bademi sonradan mı ekliyoz
bi kere 2sini bir ısıttım alev aldıı çok ısıttım galibaa:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?