Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar ben bu karısımı 1 bucuk aydır yapıorm saçlarımı kestirmistim gerçekten uzatıo.bu arada bu karısımı veren arkadasımız yrm saatten fazla bekletmeyin demişti haberiniz olsun ben haftada 1 yapıorm yrm saat bekletiorm ve uzuo.ztn yrm saatte etki eder yani maske fazla bkletmenin anlamı yok bence kızlar.hepinizi opuorm cok yerimseniben

1 buçuk ayda ne kadar uzadı tahmini canım,bende yeni başladım ama 5 saat filan beklettim zararlımı olur acaba,bide uzasın diye bugün mayalı süte başladım ayrıcada haftada 1 günde yağ karışımı yapıyorum saçlarıma umarım uzarlar

Canım 1 aydır 3-4-5 saat bekletıorum bşey olmuo m.etme burda bir çok kişide öle yapıo :umursamaz:

kızlar uzamalar nasıl gidiyor ben tekrardan başladım bakalım geçen hafta yaptım yarın da kür günüm:lepi:

mafoldumben mnalesef temmuz ayı yaramadı bana ..haziranda haftada 1 cm uzamıştı ama bu ay o kadar uzama olmadı :umursamaz:

üstelik sürekli saçımda kırıklar görüyorum moralim bozuluyomafoldumben

kızlar benim saçlarımın yapısı genelde kuru uzadı baya ama kurudugu için cansızlaşıyo ışıltısını da kaybediyoo off nasıl bi maske yapmalıyım zeytinyagı ii geliyomu bademle mi karıştırsam acil cevap lütfen

aynen benim saçım da böyle canım şu kürleri uygulayabilirsin
sadece zeytinyağını ısıtıp tüm saça sürmek
zeytinyağına çeşitli yağlar karıştırmak ( badem yağı hint yağı gibi )
zeytinyağına bal karıştırıp tüm saça sürebilirsin
şampuanına bal katabilirsin
bu topiğin ilk mesajı var ya (kontes tarafından yazılan) orda kontes gliserin + bebe yağı + su karışımından bahsediyor onu uygulayabilirsin
malzeme almaya üşeniyorsan ısıt zeytinyağını sür şahsen ben öyle yapıyorumyerimseniben

dorocum canım teşekkürlerr:1hug:
zeytrinyagıyla bademi bir mi ısıtıyoruz yoksa bademi sonradan mı ekliyoz
bi kere 2sini bir ısıttım alev aldıı çok ısıttım galibaa:kedi:

susam yağı hint yağı hepsi işe yarar...susam yağı ile badem yağını kürü yaptığım zaman uçlara sürüyorum fazla fazla...yumuşattı..gliserinli suda arada kullannıyorum aama şu ara bıraktım.badem yağı saç uçlarını açtı ama fena d aolmadı :)

dorocum canım teşekkürlerr:1hug:
zeytrinyagıyla bademi bir mi ısıtıyoruz yoksa bademi sonradan mı ekliyoz
bi kere 2sini bir ısıttım alev aldıı çok ısıttım galibaa:kedi:

ılıması yeterli...bi kaba su koy içine yağı koyduğun kabı koy...yağları direk ısıtma...yapısı bozulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…