Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet canım yaparken boyattım ben ama 2 bilemedin 3. kürde akmaya başladı o yzuden bence kürleri bırakana kadar boyama derim saça yazık olmasınyerimseniben

hadi yaa puf akıcak filan ama boyamak zorundayım kürün etkisini azaltmasın da istediği kadar aksın napalım artık kaydirigubbakcemile2 çok sağol canım cevabın için

hadi yaa puf akıcak filan ama boyamak zorundayım kürün etkisini azaltmasın da istediği kadar aksın napalım artık kaydirigubbakcemile2 çok sağol canım cevabın için

ne demek canım önemli değil yeterki saçlarımıza bişe olamsın benim saçlar sarıya yakın açık kumraldı koyu kumrala boyadım 2 hafta sonra baktım saclardaki boyalar akıvermiş kaydirigubbakcemile3

ama yaa biri bana cevap versin valla bırakmak zorunda kalmak istemiyorum kürleri :) dorocan sen ne zamandır yapıyorsun ne kadar faydasını gördün kaydirigubbakcemile5

bugüne kadar 5 defa yaptım canım. yani 1 aydır. ama bugüne kadar da 2 kere 1'er cm kestim. henüz bir uzama yok ama saçlarım kendine geldi. yerimseniben

ohh sonunda yıkadım o iğrenç kokudan kurtuldum amma da pis kokuyomuş yaa bi de sarımsaklı şampuanla birleşince ıyyk:1shok:

slm kızlar evet boya varsa akar ama dışardan uygulanan herşey için geçerli bu risk. beniim de akıyo boyuyuorum ama güzel oluyo herkes boyattım sanıo :) kahve olduğu için sorun olmuyo..bikaç hafta çikolata kahve sandı herkes sonra açık kahve gibi oldu..
şampuanın içine ampul işe yarıyor diyorlar..denemenizi tavsiye ederim.ben ayrıca kürün içine yada başka yağların içine katıp sürüyorum küçük küçük saçlar çıkmaya başladı :)
bu arada yazdım ama silindi...bende bademyağı var ama turungil gibi limonlu gibi değişik kokuyo hiç dikkatimi çekmemişti..bemiksin kokusunu bile almıyourm onun kokusundan ...normal mi..şimid mecitefendi aldım 250 ml 15 liraya aldım...ii mi mecitefendi bilmiyorum ii diye duydum hiç kullanmadım....

Aynı durumdayız yani...Ben şampuanıma ampül ve sarımsak koydum ama ne fayda iyice azıttı..Güzelim şampuanı da attım..Şimdi plesantaya başladım...Dökülmede azalma var...Çok korktum valla kel kalacağım diye...Çünkü normal bir dökülme değildi...Demek ki bazı saçlara yan etkide bulunuyor.

mrb kızlar şimdi saçımda kür var ben sadece yarım saat bekletiyorum ve yeterli oluyor benimde saçlarım çoook dökülüyor uygulamadan mı acaba ne yapsam bilmiyorumki?

arkadaşlar annem bugğn doktara gitti bende yazdır dedim almış eczaneden enjektör vermişler şaşırdım bende bunlar mı acaba diye merak ettim bunlar mı doğru mu almış??

bazen diyorumkiii boşunamı uğraşıyorum saçlarımla bu kadar...en nihayetinde hepsi aynı işte bu erkeklerin :dilcikar: alın size örnek birazda gülelim

bazen diyorumkiii boşunamı uğraşıyorum saçlarımla bu kadar...en nihayetinde hepsi aynı işte bu erkeklerin :dilcikar: alın size örnek birazda gülelim

:d komkmiş ama uğradığım hayal kkırıklklarından snra erkeklerle pek işim yok bu aralar kendimi iyi hissetmek için yapıyorum aslnda ben

kızlar yarında zeytinyağıyla bakım yapıcam saçlarım çok fazla yıprandılar bakalım inş iyi gelir

mrb kızlar şimdi saçımda kür var ben sadece yarım saat bekletiyorum ve yeterli oluyor benimde saçlarım çoook dökülüyor uygulamadan mı acaba ne yapsam bilmiyorumki?

yaa canım bn bse sormak istiorm. Tatlı badem yağımı kullanıorsunuz yksa acı badem yağımı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…