Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canlarım öğrendim geldim şimdi anlatıyorum
diyelim ki 3 mesajdan alıntı yapacağız
ilk 2 mesajda, mesajın altındaki MQ ya tıklıyoruz
o farklı bir renk alıyor zaten (MQ butonu)
3.mesaja da MQ'ya değil 'alıntı yap'a tıklıyoruz
ona tıkladığımızda bizi 'gelişmiş cevap'a yönlendiriyor zaten
istersek mesaj aralarına cevaplarımızı yazıyoruz umarım anlatabilmişimdir
deneme tahtasına gidip yaptım oldu siz de orda deneyin isterseniz

kkontessin ilk sayfada paylaştığı resimlerde saçının ne kadar da çok uzadığını görünce şaştım kaldım afalladım süper ya bi kere uygulamıştım bu formulü ama artık kullancam hep inş gaza geldimdelikafadulden.bi de kendime göre bi şampuan bulabilsem ince telliler çok dökülüyorlar ve çabyk yağlanıyorlar.va mı tavsiyesi olanalkisalkisalkis

süpersin datlum yaaa :lepi: çok teşekür ederim sositososito

selam kızlar bende bu kürü uyguluyorum 2 hafta oldu şuan pek bi değişiklik yok amma yinede devam edecem saç uclarım çok kırık var kesmeyede kıyamıyorum.
acaba bu giliserin bebek yağını kulansam işe yararmı ?kaydirigubbakcemile5

slm kızlar kırık saçlar için ne tür bi bakım uyguluyorsununzz...? CADIARZU

Ben Bu zeytn yağınıı baska birgnde saçıma sürmüyorum sadece sinemki+bemix+badm yğı kullanıyorum ama badem yağını koyrkenn benm yağ karışımım var ondanda koyuyorum içinde zeytin yağıda varr .. bu karısımı kürle beraber kullandığım için ayrıca zeytin yağı sürmüyorum sürmelimiyim sizce ?

mrh kızlar yaa kbakmayın belki yazılmıştır önce ama ben bakmadım yazılanlara bişey sorucam ben bugün zeytinyağı aldım da onu nasıl uygulayacağım saçıma ısıtmam mı gerek? yardmcı olursanız çok sevinicem şimdiden tşk :)

hafif ısıt dokunabileceğin kadar, diplere ve tüm saça sür, iki saat bekle(vaktin varsa daha fazla bekleyebilirsin) sonra yıka ama yağı arınsın diye 3-5 kere şampuanlama. bakım yapayım derken daha çok kurutma saçı. ben 1 kere şampuanlıyorum yetiyor.

tmm cnm çok sağol

başlığı okur okumaz gözlerim büyüdü içimden allah derim diye cevap verdim valla mükemmellllll
mükemmel mükemmel
ya dr okumadim daha sadece resimlere baktim heycanlandim

yardımcı oLursanız sevnrmm .. Yada zeytn yağLı Sabunla yıkasam olurmju ?

kızlar deneyen oldu mu başka nasil sonuçlar? ben de hemen yarın alıcam. kendimi bildim bileli küçüklüğümden beri hep saçlarımı belime kadar uzatmak istedim. son 4 yıldır saçlarımı kırıkları aldırmak dışında kestirmememe rağmen şu an sadece omzumun 4 parmak aşağısında.

Ayrıca lisede lüle lüle gür olan saçlarim şu anda at yelesinden daha kötü durumda. gürleştirmek için sarımsaklı şampuanın yanıda bişey yapabilir miyim?

Hepsini birden yapsam saçıma zarar mı verir? Çok üzülüyorum :çok üzgünüm:çoooook kıskanıyorum uzun saçlı kızları. kesesim geliyo saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…