Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben 2 haftada 3 kere sinamekili kürü uyguluyorum ... saçlarım gerçekten uzadı... bence süper bu karışım..paylaşımlarınız için çokk teşekkürlerrrrrrrrrrr...denemeyen kalmasınnkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar saclarim baya bi uzun ama gözümüz doysun :)

bu badem yaginin bi markadasi falan varmi birde tatli aci badem yagi diye duymustum kullanacagimiz hangisi?

günaydın arkadaşlar..bu karısımı bende uygulamaya başaladım ilginçtir benim yağlanma problemimede yaaradı..yalnız ben badem yağının miktarını azaltarak koyuyorum.2 hafta yaptım bu hafta yapamaıdm.fark ediyor gerçekten..zeytin yağınada başlıcam haftada 1 de onu yaparsam tamamdır.

ya kızlarrrr şimdi zeytinyağı sürdüm saçlarıma ama her defasında sürerken dökülme yapıyo :'( normalde çok fazla dökülmez sizce normal mı sizdede oluyo mu aynısı zaten saçlarım gür değil bide dökülmesin yhaaaaa senağlama

benim de dökülüyo
günde 100 tel dökülme normaldir zaten, 100den epey fazlaysa üzülün, yoksa takmayın kafaya
masaj yaparak yedirdiğimiz için saç kökleriyle oynadığımız için dökülüyo bence

ya umarım öyledir zeten az saçlarım bide dökülürse hiç kalmıcak yha neyse cnmmm çook teşekkürler en aza-ından yalnız değil mişim herkezde oluyosa normal demektir yani :)))) yerimseniben

ya umarım öyledir zeten az saçlarım bide dökülürse hiç kalmıcak yha neyse cnmmm çook teşekkürler en aza-ından yalnız değil mişim herkezde oluyosa normal demektir yani :)))) yerimseniben

ama gerçekten 100 telden fazla dökülüyorsa bi doktora git derim canım, ama inan 100 tel çok normal biz erkek arkadaşımla onun saçları için doktora gitmiştik de doktor söyledi, her saç telinin belli bir ömrü varmış uzama kapasitesini doldurduğunda dökülürmüş.

ben kendimde şunu fark ettim elimle kafama bastırdığımda kısa kısa saçlar görüyorum dik dik duruyorlar, jiletle kesilmiş de yeni çıkıyormuş gibi sert, parlak ve güçlüler, yani yeni çıkıyorlar, o yüzden dökülen saçlarıma hiç üzülmüyorum yerimseniben

herkese merhabaa:)
kızlar ben 2 kere yaptım bu kürü cuma 3 olcak ve kahküllerimde 1 cm e yakın uzama oldu sanırım ölçmedim ama frk ediliyor annem de aynı şeyi söyledi ben de sevindim baya paylaşmak istedim :)
kahküllerim burnuma kadar ininceye kadar devam ediciim
bu arada bende de saç dökülmesi oldu biraz ama şampuanıma karıştırdıgım şeylerden de olabilir diye düşünmüştüm ben..
hepinize kolay gelsin umarım her şey yolunda gidiyordur......... (=

olumlu sonuçlar görmek ne güzel hihoyyyt

şampuanıma bemiks ampulde kırıp koydum bi zaararı olurmuki bide bnm saçm iki üç tel döklürdü şmdi artamya başaladı bnn yznden mi yoksa

Doro!:)
turplu suda da baya aktif oldugunu fark ettim bişey sormak istiyorum...
ben turplu suyu bi hafta içinde 3 kere uyguladım sinamekiden önce ama çok kötü kokuyordu zahmetliydi ve bir de aslında en çok saçlarımı koyulaştırmasından korktum öyle bişey duymuştum evdende a saçın mı koyulaştı senin yorumunu duyunca korktum ve bıraktım.sence devam etmeli miyim 2 si bir arada olur mu ya da sadece turp mu sinameki mi sence??

şampuanıma bemiks ampulde kırıp koydum bi zaararı olurmuki bide bnm saçm iki üç tel döklürdü şmdi artamya başaladı bnn yznden mi yoksa

zararı olacağını sanmıyorum canım çünkü ben arkadaşımla eczaneye gitmişyim bemiks almak için eczacı şampuanına mı katacaksın dedi, bu bilinen bi şey yani yerimseniben

haftada 3 çok canım. saçlarını yorarsın.

ben de yaptım turplu su geçen yaz arkadaşımla, hiç koyulaşma olmadı, ikimizinde saçları doğal bu arada

senin saçların doğal mı ? boya ise renk değişmesi normaldir, saçları boya olup da turp yapanların yorumu 'saçlarımın rengi oturdu, herkes yeni mi boyattın diyor' şeklindeydi

yalnız siyah turbun saç beyazlamasına karşı iyi geldiğini okudum, bunu okuduktan sonra aklıma takıldı, ama kesin bilgim yok tabii, bundan kaynaklı olabilir koyulaşma..

eğer saç renginin koyulaşmasından memnun değilsen turbu bırak derim, zaten bi sürü sebep var:
1-turp kötü kokuyor
2-turbu yaz mevsiminde bulmak çok zor
3-yumurta da kötü kokuyor hatta banyo yaptıktan sonra bile kokusu kalıyor
4-turbu hazırlamak çok zahmetli, rendelemek zor, kaynatmak uzun sürüyor
5-saçını koyulaştırdığını söyledin

bunca neden turbu bırakmak için yeterli bence, sinamekiye başlamanı tavsiye ederim, sinamekiyi sadece saç diplerine uyguluyoruz, uçlar da bakım görsün diye sinameki haricinde haftada 1 de ılık zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim, 2 saat bekletip yıka yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…