Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ne zamandır aradığım soruunnun cevabı..teşkür ettim a.s.

ne zamandır yapmıyordum dün yaptım saçlarım ipek gibi oldu ...ah birde şu dökülmem azalsa..ahhhhhh

bnm şaçımı kuaför çap kesti =(( tkrar kestirip bu kürü kullanmayı istyrm..denicm inş. qüzl sonuçlar alızz bde bşe sorcm 2. fotodaki saç rengi hangi renk ???bilen vrsa bna söleyeblr mi???

Vay be nasıl uzamış ! ohaoldumsmile
Kızlar bende başlıycam da benim saçlarım çok yıprandı.Sürekli düzleştiriyorum. :1no2:
Şimdi ben küre başlasam fayda eder mi ? :kedi: mafoldumben

evet canm eder kırık saçlar içinde kürler var ayrıca onlarıda deneyebilirisn.

cnm kırıklar için ne tür kürler önerirsin bn kestirmek istemiyorum kuafrler çok alıyo kendim de kesmeye cesaret edemiyorum naparsam gidr bu kırıklar zaten çok yok ama uçları ince ince duruyo yıpranmış zaytinyağı yapıyorum da başka bişide yapsam mı ki CADIARZU

bence zeytinyağına devam et cnm..bişeyi düzenli yapınca faydasını görüsüyosun..kırılan saçlar onarılırmı bilemem ama en zından bundan sonra kırılmazlar..bide susam yağı saç kırılmalarını önlüyo google dn aratıp bakarsan faydaları arasında görürsün...zeytin yağınıda ısıtıp kullan..biraz koy çay bardaağına. Bardağıda sıcak suyo koy oşekilde ısıt..direk ateşte değil..boshayallersmile herkeze akıl veriyorumda bide kendim yapsam şunları ah ah:içelim:

Kızlar bende başlıycam da benim saçlarım çok yıprandı.Sürekli düzleştiriyorum. :1no2:

faydası olur tabi cnm ama düzleştiriciyi bırakmalısın ısıyı gördükten sonra zor kendine kelir.. ben 2-3 aydır elime almadım maşa düzleştirici falan.uçları sertleşmişti kötü duruoydu düzeldiler şükür.. saçlarım belime gelesiye kadar düzleştirmicem lmaz: daha çooookkk var yani guclubacismile

aynen öle yapıyorum zaten bnde :)) umarım faydasını görürüm cnmmm susam yağınıda araştırıcam teşekkür ederim sande en kıa zamanda başlarsın umarım )

bence eder ben bi kere yaptım bugn günüm ikinci olucak ama uzadığını hissediyorum

bi an önce başla derim tabi bazı takviyelerde yap mayalı süt gibi ısıtılmş zeytinyağı gibi kışın turbu öneririm çok faydasını gördüm
Tamam canım zaten öyle düşünmüştüm bende. opuyorumnanaktan
Ama bugünlerde malzemeleri almam biraz imkansız. bilmiyorumkismile
Neyse artık bir ara çıkmam gerek. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…