Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ben hiç kirpiğime sürmedim sürmek istiyorum ama gözüme temas eder diye korkuyorum.eyvahedigeldismile
Göz hassa bi organaklinialirimsmile

kirpiklerini uzatmak istersen hint yağını kullan derim vede bi zararı yok sadece dkkatlı olman gerekiyor. Hint yağını al aktardan kullanmadığın bir rimelin ucunu iyice yıkaa sonra hint yağına bandır rimel sürüomuş gbi sür -tatlicadiarzu-

Var cnm baya uzadı resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum işte.bilmiyorumkismile
Alırısın cnm bnde 1 ayda tamamladım malzemelerimi zemuszemus

cnm imageshack.us a üye ol ftonu ykle doğrudan linkini kopyala mesaj yazarken üstte olan grafik ekleye yapıştır bu kdr

böle uzun uzun kirpiklerm olsun istiyorum

o zaman benım ddiğimi yapmanı tavsıye ederim ama sunuda söliim bn gecen sene hint yağını taş çatlasa 4 kere kullanmışımdır öle çok uzamıo ama suna inanablrsinki rimel sürünce manyak kalkıoo herkes bana takma kirpikmi takıosun dio yani kaydirigubbakcemile2

ovv sermiş o zaman badem yağı flnda sürüyorum arada aklıma gldikçe kısa değiller kuaförler fln maşallah diodu ama daha uzun olsun istiyorum

ovv sermiş o zaman badem yağı flnda sürüyorum arada aklıma gldikçe kısa değiller kuaförler fln maşallah diodu ama daha uzun olsun istiyorum

ahahah biz işte gözü doymaz bayanlarr sempatiksalakcinni aklıma geldkçe sürdüm ben bde düzenli kullansam nasıl olrduki zemuszemus hadi hayrını gör kaydirigubbakcemile2

canım se bide bendeki zeytinyağını görsen hakiki okadar kötü kokuyorki 45 dk en fazla 1 saat tutuyorum yıkıyorum sonra ama 3 kere şampuanlıorum mecburen yoksa kalıyo kokusu

canım se bide bendeki zeytinyağını görsen hakiki okadar kötü kokuyorki 45 dk en fazla 1 saat tutuyorum yıkıyorum sonra ama 3 kere şampuanlıorum mecburen yoksa kalıyo kokusu

bnmkilerde hakiki cnm dedemlerin zeytinlernden önceleri arınıyodu ama arınmyınca rahatsz oluyorum öle üç kez şampuanlamkta istemiorum

Yorumları okudukça gidip alasım geliyor ama şuan ofisten çıkamam ki. bilmiyorumkismile
İşlerde yoğun eve kaçta giderim bilmiyorum. :uhm:
Eve gittiğimde aktarlar ve eczaneler hayatta açık olmaz. bilmiyorumkismile
Sabahta erken gidiyorum o saattede açık olmaz. mafoldumben
İşlerde yoğun olucak zamanı buldu. alsanaalsanasmile
Neyse geç olsunda güç olmasın. boshayallersmile

elbet yaparsn banada çıkıp almak zor geliyodu frsat buldkça aldm brini anca başladım saçlarınn boyutu ne kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…