kirpiklerine hint yağınıda tavsiye ederim süperr kaydirigubbakcemile2
Ben hiç kirpiğime sürmedim sürmek istiyorum ama gözüme temas eder diye korkuyorum.eyvahedigeldismile
Göz hassa bi organaklinialirimsmile
Var cnm baya uzadı resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum işte.bilmiyorumkismile
Alırısın cnm bnde 1 ayda tamamladım malzemelerimi zemuszemus
böle uzun uzun kirpiklerm olsun istiyorum
o zaman benım ddiğimi yapmanı tavsıye ederim ama sunuda söliim bn gecen sene hint yağını taş çatlasa 4 kere kullanmışımdır öle çok uzamıo ama suna inanablrsinki rimel sürünce manyak kalkıoo herkes bana takma kirpikmi takıosun dio yani kaydirigubbakcemile2
ovv sermiş o zaman badem yağı flnda sürüyorum arada aklıma gldikçe kısa değiller kuaförler fln maşallah diodu ama daha uzun olsun istiyorum
ahahah biz işte gözü doymaz bayanlarr sempatiksalakcinni aklıma geldkçe sürdüm ben bde düzenli kullansam nasıl olrduki zemuszemus hadi hayrını gör kaydirigubbakcemile2
Sadece kirpikleremi sürüyoruz yoksa dipleredemi.?
kızlar zeytinyağım kafamda beklemedeyim=))
canım se bide bendeki zeytinyağını görsen hakiki okadar kötü kokuyorki 45 dk en fazla 1 saat tutuyorum yıkıyorum sonra ama 3 kere şampuanlıorum mecburen yoksa kalıyo kokusu
Yorumları okudukça gidip alasım geliyor ama şuan ofisten çıkamam ki. bilmiyorumkismile
İşlerde yoğun eve kaçta giderim bilmiyorum. :uhm:
Eve gittiğimde aktarlar ve eczaneler hayatta açık olmaz. bilmiyorumkismile
Sabahta erken gidiyorum o saattede açık olmaz. mafoldumben
İşlerde yoğun olucak zamanı buldu. alsanaalsanasmile
Neyse geç olsunda güç olmasın. boshayallersmile
elbet yaparsn banada çıkıp almak zor geliyodu frsat buldkça aldm brini anca başladım saçlarınn boyutu ne kdr
Göğsümde. bilmiyorumkismile
Ama kesimi katkat ve v şeklinde.
En uzunu göğsümde en kısası omzumda.
bnmde göğsümün altına indi göbeğime gelsin istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?