Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ela cım ben galiba çözümü ısırgan suyunda buldum..tam zamanıydı 1 2 ay önce yapmıştım iyi geldi şimdi bitti ısırganlarr ..bende aktardan kurutulmuş ısırgan aldım demledim sürüyorum işk yaptım farketti..şiödi devam edicem

benimde benimde küçücük saçlarım var hihoyyyt

hehe turp koyulaştırır rengi sinameki boyayı açar gül gibi geçinirler kaydirigubbakcemile5

kızlaaaar saclarımın sadece ucuna zeytinyağını hafif ısıtıp sürdüüm poşete sardım 2 saate yaklaşık beklettim ve az once yıkadm kuruladım sonuc MÜKEMMEL :dance: saçlarımın ucunda sarı vardı ama akmışyı matlaşmıştı bölee onlar suanda altın sarısı gibi parıl parıl ışıl şıll allahm ck mutluymmm :teytey: yapmanızı şiddetle tavsiye ediromm :)))

Sevindim senin adına canım benim saçımında tek sorunu uzamaması ah bi uzasaa:2:

ya benim bemixim bitti son iki kürü bemixsiz yaptım..buhaftada bemixsiz yapmcam evn dibinde eczane var üşeniyom gidip almaya hee :kedi:

Benimde bepanthene bitti bu hafata daha yeni yapamdım bende üşendiğimden gidip almıyorum bi alıp yapabilsem 6 hafta olucak tam

Hep öle yapıorum zatn kendi kendime moral veriyorum.aynanın karşısına geçip aa saçlarım ne kadar uzadı diorum sürekli.bayanssulusmile

Başkalarını dinlemiormsempatiksalakcinni

Hep öle yapıorum zatn kendi kendime moral veriyorum.aynanın karşısına geçip aa saçlarım ne kadar uzadı diorum sürekli.bayanssulusmile

Başkalarını dinlemiormsempatiksalakcinni

tabikidee en dorusunu yapıosnn kaydirigubbakcemile2 sanane baskalarındaan bosveer !! şakkıdı sn sınemakıyı yapıomusun opuyorumnanaktan

benm kafamda şuan iki saat oldu ikinci denememkaşıma kirpiğimede sürdüm ama uzuyo hissediyorum ben

tabikidee en dorusunu yapıosnn kaydirigubbakcemile2 sanane baskalarındaan bosveer !! şakkıdı sn sınemakıyı yapıomusun opuyorumnanaktan

Evet cnm yapıyorum bu hafta daha yapamadım ama bepathene bitti.Almaya üşeniyorum:kedi:

Alıp yaparsam bu hafta 6. haftam olucak:teytey:

Ben de 5.kürümü yapıyorum bugün tam da 1 ay oldu.
Bu sürede neler fark etti söyleyeyim hemen
Saçlarımı 6 aydır boyamıyorum ve diplerden baya bi çıktı, doğal saçlarım yumuşacık oldu kürden sanırım.:lepi:
Daha da gürleşti sanırım saçlarım uzama açısından pek fark göremedim çünkü bu sürede saçlarımı kestim ben, kırıklar gitsin diye.:dance: Şimdi 1 ay daha uygulayıp ara vermek istiyorum.yerimseniben

Evet cnm yapıyorum bu hafta daha yapamadım ama bepathene bitti.Almaya üşeniyorum:kedi:

Alıp yaparsam bu hafta 6. haftam olucak:teytey:

gözle görülür bir uzama oldumu peki tatlm ? yaa bn dha yapmadm cnku malzemelerm eksk tek bemiks aldm gerçekten bnde cok tembelmkaydirigubbakcemile3

Var cnm baya uzadı resim eklemeyi bilsem eklicem ama bilmiyorum işte.bilmiyorumkismile
Alırısın cnm bnde 1 ayda tamamladım malzemelerimi zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…