ama gerçekten 100 telden fazla dökülüyorsa bi doktora git derim canım, ama inan 100 tel çok normal biz erkek arkadaşımla onun saçları için doktora gitmiştik de doktor söyledi, her saç telinin belli bir ömrü varmış uzama kapasitesini doldurduğunda dökülürmüş.
ben kendimde şunu fark ettim elimle kafama bastırdığımda kısa kısa saçlar görüyorum dik dik duruyorlar, jiletle kesilmiş de yeni çıkıyormuş gibi sert, parlak ve güçlüler, yani yeni çıkıyorlar, o yüzden dökülen saçlarıma hiç üzülmüyorum yerimseniben
Doro!:)
turplu suda da baya aktif oldugunu fark ettim bişey sormak istiyorum...
ben turplu suyu bi hafta içinde 3 kere uyguladım sinamekiden önce ama çok kötü kokuyordu zahmetliydi ve bir de aslında en çok saçlarımı koyulaştırmasından korktum öyle bişey duymuştum evdende a saçın mı koyulaştı senin yorumunu duyunca korktum ve bıraktım.sence devam etmeli miyim 2 si bir arada olur mu ya da sadece turp mu sinameki mi sence??
ya ama nie kmse bna bşe yzmadı =(( o 2.fotodaki saç rnqi hnqi renk bilen yok mu
kızlaaaar saclarımın sadece ucuna zeytinyağını hafif ısıtıp sürdüüm poşete sardım 2 saate yaklaşık beklettim ve az once yıkadm kuruladım sonuc MÜKEMMEL :dance: saçlarımın ucunda sarı vardı ama akmışyı matlaşmıştı bölee onlar suanda altın sarısı gibi parıl parıl ışıl şıll allahm ck mutluymmm :teytey: yapmanızı şiddetle tavsiye ediromm :)))
Sevindim senin adına canım benim saçımında tek sorunu uzamaması ah bi uzasaa:2:
Hep öle yapıorum zatn kendi kendime moral veriyorum.aynanın karşısına geçip aa saçlarım ne kadar uzadı diorum sürekli.bayanssulusmile
Başkalarını dinlemiormsempatiksalakcinni
tabikidee en dorusunu yapıosnn kaydirigubbakcemile2 sanane baskalarındaan bosveer !! şakkıdı sn sınemakıyı yapıomusun opuyorumnanaktan
benm kafamda şuan iki saat oldu ikinci denememkaşıma kirpiğimede sürdüm ama uzuyo hissediyorum ben
benm kafamda şuan iki saat oldu ikinci denememkaşıma kirpiğimede sürdüm ama uzuyo hissediyorum ben
Evet cnm yapıyorum bu hafta daha yapamadım ama bepathene bitti.Almaya üşeniyorum:kedi:
Alıp yaparsam bu hafta 6. haftam olucak:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?