Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kürü 1 aydır uyguluyorum, uzama açısından pek fark yok ancak saçım yumuşadı ve gürleşti sanki

Ben yine de fotoğraf koyuyorum, fark varsa belirtin lütfen

Not: Alıntı yapmazsanız sevinirim.

Fazla fark yok cunku 1. resimde daha düz 2. resimde ise dalgalı gibi duruyor ama gende sağlıklı görünüorlar .

Fazla fark yok cunku 1. resimde daha düz 2. resimde ise dalgalı gibi duruyor ama gende sağlıklı görünüorlar .

evet boyu konusunda bir gelişme yok çünkü saçlarımı 2 defa kestim bu sürede. uzamasından ziyade sağlıklı görünmesi daha önemli çünkü daha önce uzundu ve kırıklar çoktu

evet boyu konusunda bir gelişme yok çünkü saçlarımı 2 defa kestim bu sürede. uzamasından ziyade sağlıklı görünmesi daha önemli çünkü daha önce uzundu ve kırıklar çoktu

Bak o zaman daha iyisini yapmışşın işte ilk önce sağlık :) çnkü sağlıklı saç uzar :)

bu kürü bende denedim ama uzamadı ya galiba herkeste işe yaramıyor 2 aydır hala saçım aynı bende kullanmayı bıraktım

canım se bide bendeki zeytinyağını görsen hakiki okadar kötü kokuyorki 45 dk en fazla 1 saat tutuyorum yıkıyorum sonra ama 3 kere şampuanlıorum mecburen yoksa kalıyo kokusu

3 kere şampuanlıyorsan hiç yapma zeytinyağı saçın için daha iyi canım :) bakım yapayım derken zeytinyağının etkisini sıfıra indiriyorsun yetmezmiş gibi 3 kere şampuanlayarak saçının daha çok kurumasına sebep oluyorsun, hiç yapma bakım daha iyi gerçekten :)

kızlar kirpik uzatma hakkında konuşmuşsunuz, size çok pratik bir şey önereceğim, aktarlarda satılıyor, 15 tl, kaş ve kirpik bakım yağı. rimel gibi olan kirpik, süngerli taraf kaş için. ama kaşının gürleşmesini istemeyenler, benim gibi at kılı gibi kaş sevmeyenler :) kaş için olan tarafı da gözlerini kapatarak kirpiklerine sürebilirler ( maksat kaş için olan tarafın da ziyan olmaması yani ) çok pratik tavsiye ederim uzun süre idare ediyor ve işe yarıyor.

Kirpik bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :

Hint yağı
Buğday yağı
Fındık yağı
Tatlı badem yağı

Kaş bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :

Fındık yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Buğday yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Jojoba yağı
Isırgan otu yağı

ufunkitos boylar uzamasa da perçemin çok uzamış bence :)

evet kaküllerim çok uzadı , boyların uzamamasının nedeni saçlarımı 2 defa kesmem :) yoksa eminim onlar da uzarlardı ama uçlarında kırıklar vardı bu yüzden kesmek zorunda kaldım. ama gürleştiğini farkediyorum artık saçlarımın ve dipler doğal saçım olduğu için daha yumuşak. bu kürün tek kötü yanı kokusu sositososito

canım çok kötü kokuyo ama kremlesem vs de geçirmiyo kokusunu şampuan miktarını olabildğince az kllanmaya çalışıyorum ama yinede iişe yaradığını düşünüyorum saçlarımı yumuşatıyo bu bile yetiyo bana

bende eski bir rimel fırçasıyla badem yağı sürüyorum ama bu daha pratikmişzemuszemus

ben de bugüne kadar 2 kere 1er cm kestim kendim zemuszemus

kürü ne kadardır uyguluyorsun

farkettiğin bir değişiklik var mı saçlarında

imkan varsa fotoğraf beklerim.

bugüne kadar 6 kere yaptım. saçlarım belime gelmek üzere 5 cm falan var, küre başlamadan foto çektim saçlarım ıslakken, henüz bir uzama yok, uzama elde ettiğimde foto ekleyeceğim

çok iyiymiş ama burda bulabilceğimi sanmıyorum snamekili tarften sürdüm akşam fırsat bldukçada badem yağı sürüyorum kısa değil kirpiklerm iyi ama dha da uzun istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…