Bende öyle istiyorum.
İnşallah benimde iner.
Ve inşallah herkes istediği saçlara kavuşur. :Saruboceq:
Fazla fark yok cunku 1. resimde daha düz 2. resimde ise dalgalı gibi duruyor ama gende sağlıklı görünüorlar .
evet boyu konusunda bir gelişme yok çünkü saçlarımı 2 defa kestim bu sürede. uzamasından ziyade sağlıklı görünmesi daha önemli çünkü daha önce uzundu ve kırıklar çoktu
canım se bide bendeki zeytinyağını görsen hakiki okadar kötü kokuyorki 45 dk en fazla 1 saat tutuyorum yıkıyorum sonra ama 3 kere şampuanlıorum mecburen yoksa kalıyo kokusu
ufunkitos boylar uzamasa da perçemin çok uzamış bence :)
3 kere şampuanlıyorsan hiç yapma zeytinyağı saçın için daha iyi canım :) bakım yapayım derken zeytinyağının etkisini sıfıra indiriyorsun yetmezmiş gibi 3 kere şampuanlayarak saçının daha çok kurumasına sebep oluyorsun, hiç yapma bakım daha iyi gerçekten :)
kızlar kirpik uzatma hakkında konuşmuşsunuz, size çok pratik bir şey önereceğim, aktarlarda satılıyor, 15 tl, kaş ve kirpik bakım yağı. rimel gibi olan kirpik, süngerli taraf kaş için. ama kaşının gürleşmesini istemeyenler, benim gibi at kılı gibi kaş sevmeyenler :) kaş için olan tarafı da gözlerini kapatarak kirpiklerine sürebilirler ( maksat kaş için olan tarafın da ziyan olmaması yani ) çok pratik tavsiye ederim uzun süre idare ediyor ve işe yarıyor.
Kirpik bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :
Hint yağı
Buğday yağı
Fındık yağı
Tatlı badem yağı
Kaş bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :
Fındık yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Buğday yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Jojoba yağı
Isırgan otu yağı
bende eski bir rimel fırçasıyla badem yağı sürüyorum ama bu daha pratikmişzemuszemus
evet kaküllerim çok uzadı , boyların uzamamasının nedeni saçlarımı 2 defa kesmem :) yoksa eminim onlar da uzarlardı ama uçlarında kırıklar vardı bu yüzden kesmek zorunda kaldım. ama gürleştiğini farkediyorum artık saçlarımın ve dipler doğal saçım olduğu için daha yumuşak. bu kürün tek kötü yanı kokusu sositososito
ben de bugüne kadar 2 kere 1er cm kestim kendim zemuszemus
kürü ne kadardır uyguluyorsun
farkettiğin bir değişiklik var mı saçlarında
imkan varsa fotoğraf beklerim.
kızlar kirpik uzatma hakkında konuşmuşsunuz, size çok pratik bir şey önereceğim, aktarlarda satılıyor, 15 tl, kaş ve kirpik bakım yağı. rimel gibi olan kirpik, süngerli taraf kaş için. ama kaşının gürleşmesini istemeyenler, benim gibi at kılı gibi kaş sevmeyenler :) kaş için olan tarafı da gözlerini kapatarak kirpiklerine sürebilirler ( maksat kaş için olan tarafın da ziyan olmaması yani ) çok pratik tavsiye ederim uzun süre idare ediyor ve işe yarıyor.
Kirpik bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :
Hint yağı
Buğday yağı
Fındık yağı
Tatlı badem yağı
Kaş bakım yağı içerisinde bulunan bitkisel yağlar :
Fındık yağı
Kayısı çekirdeği yağı
Buğday yağı
Susam yağı
Çörekotu yağı
Jojoba yağı
Isırgan otu yağı
Doronun söylediği rimeli sordum bugün aktara ama yokmuşbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?