Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım bemiks zaten sıvı bir şey ezilecek bir şey değil. tüpü alıp olduğu gibi atmıyoruz yani karışıma yasakkelime

sıvı mı :bbo: annem eczaneye bemiks demiş onlar da kırmızı-turuncu haplar şeklinde olanı vermişler bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
hey kızlar ! :)
ya benim saçlarım biraz fazla dökülmeye basladı kullanıp da memnun olanlar acaba kontessin sarımsaklı şampuanını da mı kullanmaktalar ?
ben şampuanıma çam terabendi badem yagı ve e vitamini koymustum, bilmem nedendir dölükülüyor ya
ve bir de bugün 3. yü uyguladım çok kat olduğu için kahkülümünden takip ediyorum uzadı biraz okul açılıncaya kadar 7 cm uzamasını ummaktayım bakalım nasıl olucak:)
ha bu arada yukarıda soru sormustum gören bilen olursa fikrini söyleyiversin lütfen, öpücükler.....(=

Ben de şampuan kullanmıyorum kürü yapıyorum sadece.

onun içine de koyduğum şeyler,
-Sinameki
-Bemiks Ampul
-Badem Yağı
-Sarımsak Yağı

kızlar
ben sadece sinamekili kürü yapıyorum geçen çarşamba ikinci kürümdü bugün c.tesi başlayalı 11 gün oldu, saçım 1,5 cm dip verdi çok mutluyum ya mükemmel bi'şey bu:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…