göremedim canım, arkadaş olarak eklemek gerekiyor sanırım, ekledim a.s.
evett sen baya bi değiştirmişsin tarifi :)
peki sonuç aldın mı, aslında ben uzamasından ziyade bakım olsun diye yapıcam bunu
ben de fotoğraflarına bakabilmek için arkadaşlık talebinde bulundum, bana kalırsa nacizane yorumum saçların doğalsa hiç boya işine girişme çok çok yıpratıyor çünkü, ne kadar bakım yapsan da boyanın olumsuz etkisinden kurtulmak imkansız
TAMAM CANIM ŞİMDİ EKLEDİM BEKLİYORUM YORUMUNUa.s.
canım şimdi ekledim bakabilirsin..bende boya konusunda çok kararsızım o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum.bir yandan da değişiklik olsun istiyorum biz kadınlar hiç rahat durmuyoruz boyalıyken biran önce doğalinı steriz doğalken boyamak...ben bu arada evliyim eşim de siyah yapmamı istiyor bende sarı istiyorum ne yapsam?:içelim:
canım şimdi ekledim bakabilirsin..bende boya konusunda çok kararsızım o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum.bir yandan da değişiklik olsun istiyorum biz kadınlar hiç rahat durmuyoruz boyalıyken biran önce doğalinı steriz doğalken boyamak...ben bu arada evliyim eşim de siyah yapmamı istiyor bende sarı istiyorum ne yapsam?:içelim:
ben geldiiiiiiiiiii
canım bence yakışır maşallah güzelsin amaa saçların çok sağlıklı görünüyor, sarıya boyarsan çok yıpranacak biliyorsun değil mi ? bilmiyorumkismile
teşekrür ederim dorucum bugün yapmamaya karar verdim ama bir ay içinde karar vermem gerekecek çünkü sonraki ay Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz hamileyken yapılmıyormuş bende saçlarımla çok ilgilenen biriyim hani bir yıl boyunca sıkılır insan:CüvCüv: yinede tavsiyeleriniz için çok teşekkürler
hgördüm dorocummm :) güsel gdior walla
kitocum bakıma dewam eed ama sadece o önemli günlerde yapıyorum
her hafta düzenli olayını bıraktım yani
fotoğraflarına baktım canım, saçlarının şu anki hali oldukça güzel bence, sarı yakışmaz gibi geldi. ten rengin biraz koyu gibi. Doro nun da dediği gibi siyahtan kurtulamazsın kolay kolay. En iyisi boyaya hiç bulaşmamak bence .
en son bele erişmişti işte aklinialirimsmile bi daha ölçmedim ama uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?