Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evett sen baya bi değiştirmişsin tarifi :)
peki sonuç aldın mı, aslında ben uzamasından ziyade bakım olsun diye yapıcam bunu

açıkçası henüz gözle görülür bir uzama yok. bugüne kadar 6 kere yaptım kürü.

ama bu süre zarfında 2 kere 1er cm kestim. ve saçlarım belime gelmek üzere zaten, çok uzun olduğu için ve düzleştiriciden dolayı saç uçlarım çok fena inceldiği için yavaş uzuyor.

ama 2 kere kesmeme rağmen aynı boyda. demek ki uzamış.

bakım konusunda süper. ben okul döneminde her gün düzleştirdim. yaz tatiline girince düzleştirmeyi bıraktım. saçlarımı açıp kullanamıyordum. mısır püskülü gibiydi. hep topuz yapıyordum. şimdi açık kullanabiliyorum. saçlarım kendine geldi.

düzenli bakım mutlaka olumlu sonuç verir. kullanılan malzemeler ne olursa olsun. sadece zeytinyağı sürsen haftada 1, saçların çok iyi olur kendine gelir, 1 kere yapıp da aa işe yaramadı demek olmaz. sabır lazım. opuyorumnanaktan

canım şimdi ekledim bakabilirsin..bende boya konusunda çok kararsızım o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum.bir yandan da değişiklik olsun istiyorum biz kadınlar hiç rahat durmuyoruz boyalıyken biran önce doğalinı steriz doğalken boyamak...ben bu arada evliyim eşim de siyah yapmamı istiyor bende sarı istiyorum ne yapsam?:içelim:

siyahın dönüşü çok zor. sakın siyah yapmayın, koyu kahve yapın eğer yapacaksanız.

boyamak istediğiniz renkler çok zıt. siyah ve sarı. ama bence koyu renkler sizi sert gösterir. en güzeli doğal renk. yine de karar sizin a.s.

fotoğraflarına baktım canım, saçlarının şu anki hali oldukça güzel bence, sarı yakışmaz gibi geldi. ten rengin biraz koyu gibi. Doro nun da dediği gibi siyahtan kurtulamazsın kolay kolay. En iyisi boyaya hiç bulaşmamak bence .

hgördüm dorocummm :) güsel gdior walla
kitocum bakıma dewam eed ama sadece o önemli günlerde yapıyorum
her hafta düzenli olayını bıraktım yani

canım bence yakışır maşallah güzelsin amaa saçların çok sağlıklı görünüyor, sarıya boyarsan çok yıpranacak biliyorsun değil mi ? bilmiyorumkismile

teşekrür ederim dorucum bugün yapmamaya karar verdim ama bir ay içinde karar vermem gerekecek çünkü sonraki ay Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz hamileyken yapılmıyormuş bende saçlarımla çok ilgilenen biriyim hani bir yıl boyunca sıkılır insan:CüvCüv: yinede tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

o zaman hiç bulaşma canım çünkü dibin gelecek sarı saç özellikle kötü görünür bakımsız bilmiyorumkismile

aslında açık tenliyim o fotoğraflarda tatil sonrası yanmış halim haklısın siyah rengini şıklardan çıkardım..yorumlarınız için tekrar teşekkür ederimopuyorumnanaktan

düzenli değilde önemli günlerdemi yapsam acaba kkontess sence düzenlimi özel günlerdemi dha çok işe yarıyo

slm kızlar nasılsınız::)epeydir uğramıyorum pek sık..sınavlar ,seyahatler ve maalesef cenaze derken yine geldim..ama bu telaşta kür yapamadım elbette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…