Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Ewet ya çok uzuyor onların saçı..
Geçen askeriyede gördüm adamın birini at kuruğu yapmış saçı belinin altındasempatiksalakcinni

bide bakımlı en çok ona sinir oluyorum geçen sene mudanyada bi adam görrmüştüm upuzun dümdüz nasıl parlıyo bide annemde dalga gçmişti szzden dha bakımlı diye

benim erkek arkadaşımın bi rock grubu var
onların basçısının da saçı uzun yani göğüslerine kadar
o kadar düz ve parlak bi saç görmedim ben arkadaş
o basçıyı genelde konser vakti görüyorum sevgilimin grubu konsere çıkacağı zaman
konser olduğu için fön çektiriyor sanıyordum
meğer öyle değilmiş akannehir
sevgilim dedi, ben onun saçlarını banyodan sonra da gördüm diye, kendi kendine kuruyormuş saçı ve dümdüz oluyomuş saç kurutma makinesi bile tutmuyomuş
genetik demek ki bizim kaderimiz bu

Yaptığı bişey vardır mutlaka bi sorsana

ne kadar sık yıkarsan o kadar çabuk yağlanır biliyorsun di mi?

ya biliyorum kontescim ama napim yağlı yağlı mı dolaşıyım.. çok kötü duruyo ölede az ve ince telli olduğu için saçım çirkin oluyo.. ama kışın mesela pazar yıkarsam salı yıkıyorum bidaha her gün yıkamamaya çalışıyorum bi gün yağlı bi gün temiz geziyorum

abonesi olduğum mesajlara bir baktım da sonların hepsi birgün önceden kaldırdı genelde..bu gün ise hep geceden notlar var..1 de 2 de yazmış millet..yatmayıp sahuru mu bekledinizD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…