benim erkek arkadaşımın bi rock grubu var
onların basçısının da saçı uzun yani göğüslerine kadar
o kadar düz ve parlak bi saç görmedim ben arkadaş
o basçıyı genelde konser vakti görüyorum sevgilimin grubu konsere çıkacağı zaman
konser olduğu için fön çektiriyor sanıyordum
meğer öyle değilmiş akannehir
sevgilim dedi, ben onun saçlarını banyodan sonra da gördüm diye, kendi kendine kuruyormuş saçı ve dümdüz oluyomuş saç kurutma makinesi bile tutmuyomuş
genetik demek ki bizim kaderimiz bu
Yaptığı bişey vardır mutlaka bi sorsana
benimde doğal saçım inan bahsettiğin basçının aynı benimki dümdüz ve parlak hatta okuldayken arkadaşalarım hergün hergün fön mü çekiyorsun?diye sorarlardı doğal dediğimde kimse inanmazdı gerçi kaç kez yağmurdan sonra düz halini aldığını görünce inanıyorlardı.ama nerde o eski günler???? şimdi o kadar boyadan saçımın yapısı bozuldu.neyse diplerim baya çıktı ve çok sağlıklılar opuyorumnanaktan
selam canım saçların nerende senin bende bi kaç maske kullanıyorumda meraaaaak ettşmbence eder ben bi kere yaptım bugn günüm ikinci olucak ama uzadığını hissediyorum
selam canım saçların nerende senin bende bi kaç maske kullanıyorumda meraaaaak ettşm
ya biliyorum kontescim ama napim yağlı yağlı mı dolaşıyım..çok kötü duruyo ölede az ve ince telli olduğu için saçım çirkin oluyo.. ama kışın mesela pazar yıkarsam salı yıkıyorum bidaha her gün yıkamamaya çalışıyorum bi gün yağlı bi gün temiz geziyorum
3-4 gün yıkamazsan eğer,saç ona göre 2-3 hafta içinde ayarlarmış kendini.
yani saçını 3hafta boyunca 3-4 günde bir yıkarsan o 3 hafta sonunda saç bu yeni duruma adapte oluyormuş
3-4 gün yıkamazsan eğer,saç ona göre 2-3 hafta içinde ayarlarmış kendini.
yani saçını 3hafta boyunca 3-4 günde bir yıkarsan o 3 hafta sonunda saç bu yeni duruma adapte oluyormuş
Kızlaaar bse sorucam !! Ben gliss'n shea cashmere Sampuanını kullanıyorum ama Çok az kaldıı. Ve yeni bir gliss SAMPUAN alicam bakım kremi falan deil. Kullanıpta memnun olan varsa bı yardım edebilirmi ltfn. Saclarım yumuşak kırık sönük kalın gür uçları çatallaşmış bi biçimde. Buna göre bi gliss önerin bana lütfen. Birsürü gliss var hangisini alacağımı sasrdm moru sarısı pembesi dolu yaa. Smdiden tesekkrler.
busuuuuu canım benimde saçım çok yağlıydı.
Ama artık o sorunum kalmadı.
Canım şampuan kullanma kükürtlü sabun kullan.
Saç yapına göre 3-4 yıkamada etki görebilirsin.
Ben daha ilk yıkamamda faydasını gördüm canım.
Umarım saçlarının bu probleminden kurtulursun. opuyorumnanaktan
çatır çatır olmazmı saçlar
Bende çok az sertleşme oldu.Onuda 1-2 maske ile halletmiştim.
busuuuuu canım benimde saçım çok yağlıydı.
Ama artık o sorunum kalmadı.
Canım şampuan kullanma kükürtlü sabun kullan.
Saç yapına göre 3-4 yıkamada etki görebilirsin.
Ben daha ilk yıkamamda faydasını gördüm canım.
Umarım saçlarının bu probleminden kurtulursun. opuyorumnanaktan
yaaaa kmse yokmuuu :1no2: nolur bilen varsa sölesiiin :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?