Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benimde doğal saçım inan bahsettiğin basçının aynı benimki dümdüz ve parlak hatta okuldayken arkadaşalarım hergün hergün fön mü çekiyorsun?diye sorarlardı doğal dediğimde kimse inanmazdı gerçi kaç kez yağmurdan sonra düz halini aldığını görünce inanıyorlardı.ama nerde o eski günler???? şimdi o kadar boyadan saçımın yapısı bozuldu.neyse diplerim baya çıktı ve çok sağlıklılar opuyorumnanaktan

QUOTE=bayinerdem;14611259]benimde doğal saçım inan bahsettiğin basçının aynı benimki dümdüz ve parlak hatta okuldayken arkadaşalarım hergün hergün fön mü çekiyorsun?diye sorarlardı doğal dediğimde kimse inanmazdı gerçi kaç kez yağmurdan sonra düz halini aldığını görünce inanıyorlardı.ama nerde o eski günler???? şimdi o kadar boyadan saçımın yapısı bozuldu.neyse diplerim baya çıktı ve çok sağlıklılar opuyorumnanaktan[/QUOTE]
Ahh canıım aynı sorun bendede var İnankii eyvahedigeldismile Saclarım dümdüzdü ama çok saçım var ve kabarıyordu 7. snıfta basladım ütüye ,düzleştiriciye 4 senedir o eski saclarımdan eser yook. Bide uçlarımı her renge boyatmışımdır , geçen senede tümünü siyaha boyamak gibi bir mallık yaptm delikafadulden Saclarım mahvolduuu işte snde bnm gibisin dmekki mafoldumben

benim de eskiden öyleydi
ne zaman şu düzleştirici girdi hayatıma
saçımın genetiği bozuldu valla

Kızlaaar bse sorucam !! Ben gliss'n shea cashmere Sampuanını kullanıyorum ama Çok az kaldıı. Ve yeni bir gliss SAMPUAN alicam bakım kremi falan deil. Kullanıpta memnun olan varsa bı yardım edebilirmi ltfn. Saclarım yumuşak kırık sönük kalın gür uçları çatallaşmış bi biçimde. Buna göre bi gliss önerin bana lütfen. Birsürü gliss var hangisini alacağımı sasrdm moru sarısı pembesi dolu yaa. Smdiden tesekkrler.

3-4 gün yıkamazsan eğer,saç ona göre 2-3 hafta içinde ayarlarmış kendini.
yani saçını 3hafta boyunca 3-4 günde bir yıkarsan o 3 hafta sonunda saç bu yeni duruma adapte oluyormuş

3-4 gün yıkamazsan eğer,saç ona göre 2-3 hafta içinde ayarlarmış kendini.
yani saçını 3hafta boyunca 3-4 günde bir yıkarsan o 3 hafta sonunda saç bu yeni duruma adapte oluyormuş

çok saol kontescim bi deniyim bakalım söylediğini yağlı dolaşrım olmadı hem artık ramazan pek bi yere de çıkmam nasıl olsa.. umarım söyledğin gibi toparlar saçlarım kendini...yerimseniben

yaaaa kmse yokmuuu :1no2: nolur bilen varsa sölesiiin :sm_confused:

çeşit çeşit varsa üstünde hangisinin ne işe yaradığı yazıyodur
markete gidince okuyup öyle alabilirsin kendi saç tipine uyanı

busuuuuu canım benimde saçım çok yağlıydı.
Ama artık o sorunum kalmadı.
Canım şampuan kullanma kükürtlü sabun kullan.
Saç yapına göre 3-4 yıkamada etki görebilirsin.
Ben daha ilk yıkamamda faydasını gördüm canım.
Umarım saçlarının bu probleminden kurtulursun. opuyorumnanaktan

çatır çatır olmazmı saçlar

canım ya o kükürtlü sabun dediğin zeytinyağlı sabun mu..? yada ona benzer bişise eğer biliyorum kücükken hep ondan kullanırdık ama saçlarımı keçe gibi yapıyo ya taranmıyo bile kazık gibi yapıyo sadece onunla yıkadığım zaman sende olmadı mı yada maske demissin nasıl bi maske..??

kürüme ara verdiydim pazar kaldığım yerden devam edicem inşallah
hem denizdi güneşti yıprandı saçlarım o nedenle dün sıcak zeytin yağı sürdüm
hem artık kızıl saçlıyım o nedenle glissin bugün boyalı saçlar için şampuanını ve şu kullandığımız kolay taramaya yardımcı sprey kremini aldım..o da boyalı saçlar için
kızılımı muhafaza etmek istiyorum
ve saçlarım çook daha uzasın istiyorum

bugün saçlarımı ölçtüm
3 cm uzamış 1 ayda
daha doğrusu 2 cm kesmeme rağmen 3 cm uzamış
yani 5 cm oley hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…