Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

koydum şimdi canım yerimseniben

ama ohaaaaaa akannehir ama kıskanırıııııııımm kaydirigubbakcemile3 canım cok güzel sacların yaa bayıldım tam bnm istediğim uzunluktaa yaaa bnde istiyorummmmm:a015: dha ne uzicak yeter bu kdr uzatma yaaa ((( yarısını bna ver

vermeeem kaydirigubbakcemile3 normalde çok paylaşımcıyımdır ama saçlarımdan vermem darısı senin de başına canım önce belime sonra totoya gelecek inşallah :Saruboceq:

vermeeem kaydirigubbakcemile3 normalde çok paylaşımcıyımdır ama saçlarımdan vermem darısı senin de başına canım önce belime sonra totoya gelecek inşallah :Saruboceq:

çok güzeller cnm bnm al snn olsun canının sağlığııı :içelim: hani baska bi kızın fotosunu koymussun ya o halt etmiş gbi bse yaa ama onunkilerde süperr keske bnmde öle olsaa boshayallersmile

çok güzeller cnm bnm al snn olsun canının sağlığııı :içelim: hani baska bi kızın fotosunu koymussun ya o halt etmiş gbi bse yaa ama onunkilerde süperr keske bnmde öle olsaa boshayallersmile

o boya kadar uzatmayı planlıyorum işte o yüzden albümün adını saç budur koydum ikisi de süper boshayallersmile

dorooo bnde görmek istiyorum saçlarınııı albümüne baktım yoktuu kaldırdın mı :S

doro gördüm resimleri çok güzel olmuş gerçekten şekli falanda güzel zten bn üçgn saçları sewerim ya keşke bnmde öle olsaaaaa......

ben V şeklinde kestirmiştim canım pişman oldum şimdi yavaş yavaş düzelttiyorum :)

hayrrrrrr dorocann bnce çok güze duruyo düzeltme arkadan bakınca hiçde kötü durmuyo.. hm o şekil bnce çok hoş kimde görsem beğeniyorum kendin bilirsin tabide bnce çooo...k güselllllopuyorumnanaktan

ben V şeklinde kestirmiştim canım pişman oldum şimdi yavaş yavaş düzelttiyorum :)

Saç ModeLinin Tam olarak adı ney Bu kür sayesnde baya uzadı saçlarım 1 ay oldu 6 cm felan uzadı modelli kestirmek istiyorum omuz altında saçlarım .. bi fikrin varmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…