hayrrrrrr dorocann bnce çok güze duruyo düzeltme arkadan bakınca hiçde kötü durmuyo.. hm o şekil bnce çok hoş kimde görsem beğeniyorum kendin bilirsin tabide bnce çooo...k güselllllopuyorumnanaktan
Saç ModeLinin Tam olarak adı ney Bu kür sayesnde baya uzadı saçlarım 1 ay oldu 6 cm felan uzadı modelli kestirmek istiyorum omuz altında saçlarım .. bi fikrin varmı ??
canım ya o kükürtlü sabun dediğin zeytinyağlı sabun mu..? yada ona benzer bişise eğer biliyorum kücükken hep ondan kullanırdık ama saçlarımı keçe gibi yapıyo ya taranmıyo bile kazık gibi yapıyo sadece onunla yıkadığım zaman sende olmadı mı yada maske demissin nasıl bi maske..??
modelin adı yok canım V şeklinde kestirmek istiyorum dersen keser kuaför, bilindik bi şey zaten bu yerimseniben
yok Cnm öLe değil yanlş anladın hani ucu çok sivri sekilde v kesim oluorr ovel seklinde birde katlı seklinde oluyor ..
Canım valla bende öyle bir sorun olmadı. ohaoldumsmile
Ama öyle oluyorsa yapma.:1shok:
Maskeyse boyalardan çıkan maskelerden. kaydirigubbakcemile3
Ya aslında yıkarken önce kükürtlü sabunla yıkayıp sonra şampuanla yıkasan belki fayda eder. bilmiyorumkismile
Yinede sen bilirsin canım.Belkide hiç kullanmamak senin için daha yararlı.fisfisfis
Cevabı geç yazdığım için özür dilerim canım. :1no2:
oha kimse benim fotoları umursamamış =( küstüm
:kedi:merci (kıskanç üye smiley ı )
=D
Doro ne kadar uzamış saçların maşallah yaa:)
kkontess nerede senin fotoğrafların?
kkontess bu ne yaa niye hepinizde bu kadar işe yaradı bu kür böyle :2: bende niye bu kadar belli değil uzunluk ? sen ne kadardır kullanıyorsun kkontess
Bende de çok iyi işe yaradı.Kontesse çooook tşk. ederimmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?