Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hayrrrrrr dorocann bnce çok güze duruyo düzeltme arkadan bakınca hiçde kötü durmuyo.. hm o şekil bnce çok hoş kimde görsem beğeniyorum kendin bilirsin tabide bnce çooo...k güselllllopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ama sıkıldım V şeklinden. arkadan çok güzel görünüyor, özellikle düzleştirince, ama önden bakınca saç göğüslerimde, arkadan bakınca belime gelmek üzere, bu dengesizlik hoşuma gitmemeye başladı, o yüzden her yeri aynı hizaya getirmeye çalışıyorum boshayallersmile

Saç ModeLinin Tam olarak adı ney Bu kür sayesnde baya uzadı saçlarım 1 ay oldu 6 cm felan uzadı modelli kestirmek istiyorum omuz altında saçlarım .. bi fikrin varmı ??

modelin adı yok canım V şeklinde kestirmek istiyorum dersen keser kuaför, bilindik bi şey zaten bu yerimseniben

Canım valla bende öyle bir sorun olmadı. ohaoldumsmile
Ama öyle oluyorsa yapma.:1shok:
Maskeyse boyalardan çıkan maskelerden. kaydirigubbakcemile3
Ya aslında yıkarken önce kükürtlü sabunla yıkayıp sonra şampuanla yıkasan belki fayda eder. bilmiyorumkismile
Yinede sen bilirsin canım.Belkide hiç kullanmamak senin için daha yararlı.fisfisfis
Cevabı geç yazdığım için özür dilerim canım. :1no2:

yok Cnm öLe değil yanlş anladın hani ucu çok sivri sekilde v kesim oluorr ovel seklinde birde katlı seklinde oluyor ..

aslanbaşı diye geçiyor aslında.
ama gittiğin kuaför bilmeyebilir.
o yüzden foto götürmeni tavsiye ederim.
foto götüremiyorsan da aynen dediğin gibi tarif etmelisin bol katlı diceksin, uçları incelterek kesin diceksin, ama boydan kısalmasını istemiyorum diceksin.
böyle bi şey mi istiyosun?

teşekkür ederim cnm ama bn zaten boya dalan yapmıyorum saçıma ondan o maskeyide bulmm az zor olabilir :)
ayrıca sorun diil tatlım )yerimseniben
bakalım haftada 3 defa falan yıkıcam yıokama sayımı azaltcam saç o zaman toparlıyomuş kendini bakalım..

kkontess bu ne yaa niye hepinizde bu kadar işe yaradı bu kür böyle :2: bende niye bu kadar belli değil uzunluk ? sen ne kadardır kullanıyorsun kkontess

kontess nasılsın nasıl gidiyor kürler arkadasım gerken ugrayayım dedim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…