Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar benim saclarım cok cansız bende bu küre baslamak istiyorum faydasını gorenler oldumu kullanıpta birde diikat etmemiz gerekenler var mı

Slmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 ben geldim bendede faydası oldu hissediyorummmm inş dha fazla olucak 4. kürüm kafamda şuanda

bnde çok faydasını görüyrm inşş devamda eder,ensem açıktı (bob moli saçlarım) 2 aya yakındır bu kürü kullanıyrm ensemi kapattı saçlarım göğüs hizasına gelene kadar bu kürü kullanmaya devam edicem ama ne kadar sürede uzarlar bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

:teytey: malzemelerim geldiiiiiiiiiii

badem yagi
hint yagi
gliserin yagi
+ bemiks ampul..

bemiks ampulün kartonu beyaz turuncu dimi? yannis bisi kullanmayim p

ay cok sevindim..

simdi gelelim tariflere.. yarin inceleyim ben.. sonra baslayim..

kizlar hamilelerde bir sakinca olmaz dimi?
icmiyoruz ya sonucta :S

mine ben fark görmedim.
hem 2nci fotonda islak olmasina ragmen , cok bi fark yok .

mine üzülme güzelim.. öyle hemencik uzamaz kiii..
insallah en yakin zamanda uzarr seninkilerr...
benim saclar seninki kadar olsun, baska bisi istemem :))
haline sükrett p

mine üzülme güzelim.. öyle hemencik uzamaz kiii..
insallah en yakin zamanda uzarr seninkilerr...
benim saclar seninki kadar olsun, baska bisi istemem :))
haline sükrett p

saol :) ya ben uzadığını hissdiyorum göğsümün altına iniyolarda yavş yvş psikolojk herhlde ondan üzüldm

Mine çok kısa sürede bir sonuç bekleme bence de, biraz sabır gerektiriyor ama senin saçın zaten uzun işte daha yavaş uzuyor malesef..

Kırık var mı canım uçlarında ? Eğer varsa temizlet hızlamasını olumlu yönde etkiler.

hafif kırıkk yanlız kızlar ben çok korkuyorum 13 ağustos kıyamet fln diolar meteor yağmuru gerçkten çk korktumm

minee saçların güzel gerçekten ama açıkcası bn iki resim arasında pek bi fark göremedim ama biz burdan bakmamızla ayırt edemeye biliriz sn anlıyosundur sonuçta o yüzden sıkma canını uzarlar daha uzamamaları için bi sebep yok sonunda bnmm gibi gıcık saçların yok dua et bncee haline maşallah diyelim nazarlara gelmesin .. :)) :teselli: yerimseniben

mineciim sacların arasnda pek fark yok ama saçların güzel maşallah bnmde hemen hmen o boyutta ama mahvolmus bır bıcımde sağlıklı olduğu ıcın dua ett:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…