Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saol :) ya ben uzadığını hissdiyorum göğsümün altına iniyolarda yavş yvş psikolojk herhlde ondan üzüldm

üzülme kuzum üzülme sen..kız bitkiler bile 12 gnde bişey olmaz...önce bi saç dibin beslensin..hazır olsun bi..bikaç hafta bekle sen..
bende çok tembelleştim yapmıyom artık..bide saçlarıma bakıyom uzamış mı die?sankki baka baka uzayacakalrda... :umursamaz:

kontess uzaman nasıl canm?

walla ağustos ayı bakımını yapmadım çünkü hem bemiksim yoktu hem de sıcakta hiç çekesim gelmedi...
haliyle uzama da yok sanırsam =(
tuzlu su mahvediyor saçlarımı,o yüzden yumuşak tutma çabalarındayım daha çok.
bi kaç sayfa geriye foto koymuştum
istersen bakabilirsin kuşum a.s

selam kızlar(=
az önce 5.yi yaptım ama pek bi fark olmadı saçlarımda özellikle kahküllerimin uzamasını istiyorum ama 1 cm belki uzamıstır:s
kontess en deneyimli sensin zaten konu da seninmiş
lütfen bana bişeyler söyle ya canım sıkıldı

Uzucak uzucak heppimizin inşallah

Amin hayattım uzuycak hepimizinki inş.

yaaaa kmse yokmuuu :1no2: nolur bilen varsa sölesiiin :sm_confused:

ben gliss kullanıyorum çokta memnunum,gliss in oil nutritive ya da total repair serisini tavsiye ederim ikisini de kullandım çok memnunum.özellikle durulanmayan sıvı saç kremleri var sprey şeklinde kırık nedir unutursun,walla ben cok sey denedim gliserinli su yağlar falan ama gliss in bu spreyi mükemmel ötesi,arkadaşlarımın cogu da kullanır memnun kalmayan görmedim ben.

nedenini bilmiyorum ama kahküller daha geç uzuyor.
bu kadar takıntı yapmamanı tavsiye ederim
ayrıca kardeş topiğimizdeki önemli bakım günlerini de takip edeblir,o günlerde bakım yapabilirsin

kızlar saçımı kestirdim bugün perçem istiyodum ne zamandır
arada uçlardan da aldırıvereyim dedim ve 2 cm cik kıydım saçıma
duşta anlaşılcak ne kadar gittiği
daha saglıklı ve bakımlı gözüküyo şuan
kuaförümde çok iyi sagolsun
bakımlara 2 ay kadar ara verdim
tekrar başlıycam fotosunu çekerim artık..

kuaförüm bonacure un nemlendirici spreyini önerdi 55 lira .markanın ününü duydum ama bu ürün nasıldır bilmiyorum kullanan varmıdır buarada saç yapım kurudur biraz ..

saçın kuruluğundan kurtulmak için gliserinli kürü neden uygulamıyorsun?
bebe yağı 9 tl
gliserin 5 tl desek
çok çok daha uyguna geliyor
üstelik de doğal

bebe yağı 9 tl
gliserin 5 tl desek
üstelik de doğal

kkontess bu kür nasıl uygulanıyor, biraz açıklasan?

hangisinden ne kadar karıştırılıyor?

saçta ne kadar kalması gerek?

bebe yağı 9 tl
gliserin 5 tl desek
üstelik de doğal

kontesçim onu yapmadıgımı mı sanıyosun o kür ilk başta yumuşattı sonra agırlık yptı saçımda anlamadım gittiCADIARZU

bende küre gecen ctesi basladım bugün yine yapcam
saclarım belimdeydi aslında ama yazın dügünler cok oldugu için sacım cok yıprandı
uclarından aldırayım dedim
adam hem seklini bozdu hemde belimdeki saclar sırtıma geldi
sinir oldum okadar alısmısımki uzun saca cok kısa geliyor bu sac ve seklinide düzlestirdi
v seklindeydi önceden uzasın bian öncede eski şeklinde kestirmem gerek hiç begenmiyorum bu halini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…